Радев: Внушават, че съпругата ми е автоджигит из София

"Отгатнете кой е поръчител на тези суперпродукции"
23 ное 2018 20:20, Анисия Иванова
194
Радев: Внушават, че съпругата ми е автоджигит из София
Снимка: БТА

Зачестилите пътно-транспортни скандали, в които бива въвличано моето семейство и които се раздухват в медиите, няма да се превърнат в индулгенция на управляващите за техните безобразия. Това може да има някакъв временен ефект и да се скрие разломът между управляващите и обществото, но това няма да трае дълго, подчерта президентът Румен Радев след представянето на Всеславянска антология на поезията в Централния Военен клуб.

Още по темата

"Има леко ПТП с екскортиращ автомобил от моята охрана. Екипът е действал изцяло според разпоредбите на закона и инструкциите за НСО“, каза държавният глава, цитиран от прессекретариата на президентството.

"Но може би ви прави впечатление, че много зачестиха тези ситуации? Сигурно си спомняте, че се внушаваше как съпругата ми "шпори“ мерцедес на НСО като някакъв автоджигит из булевардите на София. Спомняте си и режисурата в Харманли, която целеше да изкара баща ми автохулиган. Да добавим и последните случаи“, коментира Радев.

"И винаги, всеки път в тези ситуации има някакво видео, което се пуска в мрежите – или от общински камери при грубо нарушение на правилата за работа с подобна информация и нейното съхранение, или от случаен свидетел с интересно минало. Мобилизират се министри да се хвърлят по студията, нагнетява се медийна истерия. Сами можете да отгатнете кой е поръчителят на тези суперпродукции“, посочи още президентът Румен Радев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И аз не виждам никой - само пенсионери и внучета.
105
4
 
13
 
! Отговори
до к.117 преди 5 години
До АнонименНаправих си труда да преброя колко хора на средна възраст са на снимката - девет човека. Ти да не си завършил Помощното училище - Вършец? Или си КАТаджия и започваш да броиш от 20 (лева)? Ами *** при шефа на КАТ -София град. Той може да брои до сто.
104
22
 
7
 
! Отговори
Цецко преди 5 години
До до ген.РадевЕдин председател на ПГ на управляваща партия е специално заделен от Падишаха да следи всички изяви на президентското семейство. Той се опита да уязвява словесно президента, но пусти словесен капацитет е малък и го прави смешен за хората. Така ли? Злопаметният политик впрегна в действие КАТ и сега дебелоглавите всяка седмица спират колата на президентшата и я засипват с фишове. Да се знае, че бившият министър на МВР и чрез милиционерите с палките ще тероризира генерала президент!
103
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нито един в трудоспособна възраст на снимката.
102
17
 
11
 
! Отговори
до ген.Радев преди 5 години
Г-н президент, Вие не знаете ли, че едно от основните задължения на дежурните от КАТ сержанти е като им се съобщи номера на колата, с която пътува през деня президентшата, е леката кола да се спре, водачът й да се глоби и новината веднага да се разтръби чрез послушните медии? За какво издигнаха Маджо Маринов от гл.секретар в министър на МВР? За вярна служба на един бивш министър на МВР и понастоящем водач на ПГ! Нали той буквално преди 2-3 дни каза, че президентът кара в насрещното платно!
101
13
 
29
 
! Отговори
Защо лъже преди 5 години
Каква режисура в Харманли ?! Нямаше ли ПТП при което баща му не даде предимство и блъсна инвалид ?! Защо Радев лъже ?
100
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе Радев!Ти не можеш да говориш.Жена ти не може да шофира.Вие не сте за Шенген, а и за в Европа.Ходи карай Грипени!
99
4
 
16
 
! Отговори
Деси преди 5 години
Стига ми завиждахте.! ! И Вие да имате такова същото между краката - и Вие ще сте като мен !
98
11
 
35
 
! Отговори
просто човек преди 5 години
Аз ли не съм разбрал?Законите не се ли отнасят и за съпругата на президента?Ето от къде идва корупцията.Рибата както казват се вмирисва от главата.
97
14
 
28
 
! Отговори
избирател преди 5 години
Вместо да се оправдава, да вземе да свърши някоя работа.Все пак получава заплата. Аз ако не свърша никаква работа две години ще ме уволнят. Този президент е един лош пример.Докога ще го търпим с постоянните му изцепки?
96
0
 
4
 
! Отговори
Алеко преди 5 години
Пантелейчо, оправи си правописа бе, момче. Много грешки имаш.
95
3
 
7
 
! Отговори
Винету преди 5 години
До Тангра. Ох, тази басня я четем от началото на 2013 - край, отиват си, малко им остана, изритахме и т. н. Сега сме краят на 2018. Продължавай.
94
14
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев: Внушават, че съпругата ми е автоджигит из СофияГосподин Резидент съпругата ви не е автоджигит, съпругата ви е изключително проста ***. Гладна и нахална въшка изпълзяла на челото, това е съпругата ви.
93
9
 
16
 
! Отговори
Един от Дивия Запад преди 5 години
Има си хора за президенти и хора от народа, *** що така българите все бъркат категориите?Отговор: Щото в България всеки може всичко! Страна на неограничените възможности. Стругар прави бизнес империя. Служител на НСО става премиер. *** от Крушовица .... трам па ра рам и тн. А па военен става президент. В нормалните държави ако президента е генерал, то имаме пуч. В България е нормално президента да говори на срички, като премиера и т.н.
92
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Човека от народа да извика цялата рода на пир в президенството хахахах
91
25
 
20
 
! Отговори
Панталей Партизанина преди 5 години
Г-н Радев е уникален президент. Не само защото е честен и мъдър но и защото Г-н Радев много умело владее българският език. Неговите изказвания са задълбочено мъдри със словоред на който дори Вазов би завидял! Напред и нагоре Г-н Президент. Народът е със вас в благородният ви път!
90
9
 
25
 
! Отговори
Един от Дивия Запад преди 5 години
Искам да предложа всички роднини на Президента на РБ да се охраняват от НСО.Ако охраняваха баща му, ония нямаше да може да му блъсне мерцедеса, без Деса.
89
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки българин - президент!
88
19
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баси, то голям кеф да си президент. Нищо не правиш и за това никой не може да те обвини в нищо. Можеш да си плюеш по когото си искаш и той не може да ти го върне. И най-готиното е че за това ти плащат 11,000 лева. Е, малко се дънят роднините ама ще набием канчето на тоя дето ги е хванал в крачка и на медиите дето го раздухват.
87
6
 
23
 
! Отговори
Един от Дивия Запад преди 5 години
На снимката колата на НСО(що винаги са мерцедеси? Щото е чиста рима на Деси?) е паркирала или спряла на кофти място. А службата е на подчинение на Президента, който явно иска да знае кво прави Деса от Мерцедеса ежесекундно.В този смисъл Катаджията трябва да се накаже, щото възпрепятва НСО лейдито да си гледа работата.