БСП се готви за кметската битка в София, пуска Мая Манолова?

Имало и други кандидатури, засега не е взето окончателно решение
Обновена: 2 дек 2018 08:41 | 1 дек 2018 16:45, Камелия Цветанова
175
БСП се готви за кметската битка в София, пуска Мая Манолова?
Снимка: Булфото, архив

Няколко имена обсъждат в БСП за кандидат-кмет на София, сред тях и това на омбудсмана Мая Манолова заради високото обществено одобрение, което среща.

Още по темата
Това стана ясно от думите на лидера на градската организация на партията в София Калоян Паргов.

"На това заседание на градската организация не се коментира кандидатура за кмет на София. Това предстои следващата година. Много имена се спрягат и вътре, и вън от партията. Ще изчакаме да видим резултата на различните партии след европейския вот и след това ще обявим това решение. Имаме поне три – четири кандидати, които на този етап, предвид рейтинга на г-жа Фандъкова, се съизмерват с нея. И сред тях е и г-жа Манолова, но има и други", каза Калоян Паргов по време на 4-тото заседание на XIII-ата Конференция на Софийската градска организация на БСП, цитиран от Нова тв.

Настоящият градоначалник Йорданка Фандъкова зае поста през 2009 г.. Тогава тя спечели изборите и стана първата жена кмет на Столична община.

Мая Манолова пък, която като депутат беше червеното острие, беше избрана за омбудсман на 30 юли 2015 г. Нейният мандат е за срок от 5 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
2
 
18
 
! Отговори
sofeto преди 5 години
Аман от селяци кметове и кметички на София, за съжаление и "мафиянски" си беше най изпечен бандит и мошеник. Оправия няма да има!
99
7
 
14
 
! Отговори
онзи преди 5 години
МаяМата на всяка манджа мерудия.София има нужда от кмет технократ, не от неспирно плямпало.
98
14
 
17
 
! Отговори
тонката преди 5 години
Фъндангова е политически труп, по-голямо бездарие този град не е виждал, направи столицата по-зле от африкански провинциал
97
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я направо да се кандидатира за президент ! - няма смисъл да губи време като кмет.Нали така се предрича че жена ще оправи България ! - ами ако това е Мая ?Леле мале как ще дръпнем никой не може ни стигна ! - Велика България - как звучи а ???
96
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обаче на Йори ако и устроят един предизборен диспут с Маята,леле како Данче това другото лице на Корнела ще те смели,има да подсмърчаш и да плачеш,затова се стягай и си изпълнявай обещанията мърда такава.Два месеца никакви ги няма чистачите да метат листата а от пролетта до септември минават с метли на рамо и УЖ метат,а това е само малък проблем ама дразнещ.Къде са чистачките??
95
4
 
7
 
! Отговори
Сф преди 5 години
ИСКАМ ЧОВЕК ОТ СОФИЯ ДА БЪДЕ КМЕТ НА СТОЛИЦАТА НИ !!!!!!!!!!!!!!!!!
94
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С Омбудсмая можете да я отпишете София. По-скоро Иванчева ще е подходяща, но след като излезе от Сливенския. До тогава Фандъкова е топ!!!
93
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей тая Мая подпали форума.
92
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До104 . Ако се справи с топлофикация. Да отпадне сградната и отчета да е САМО ПО УРЕДА НА РАДИАТОРА. - ДА И АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕЯ
91
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До месараМесара май пак няма да ядеш месо от бсп и Манолова, Нинова и която и да е там!
90
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До Мая Манолова Дори помогна много и в играта "Костинброд 2013" дете мило за да може бсп да вземе властта миличко дете
89
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анон92/ Тя Тиквата избяга в Брюксел в Пес и остави Бкп на автопилот и самоизяждане отвътре!Бкп си има и "опозиция" с която Тиквеничката на Бкп едва успява да се бори защото Бкп е лидерска фирма Оод и всеки се бори да стане лидер на фирма Бкп Оод!
88
18
 
10
 
! Отговори
До Мая Манолова преди 5 години
Мая е най-добрия политик в България! На много хора помогна, говоря за милион и на горе в казуса за това къде ни съдиха за задължения към оператори и т.н.! Мая успех и само напред, цяла София е с теб!
87
0
 
3
 
! Отговори
До зозо преди 5 години
Зозо, оправих клавиатурата, махнах корекцията, благодарности!
86
10
 
9
 
! Отговори
Панталей Партизанина преди 5 години
Вижте сега. БСП е различна партия. Всичките и членове са едни радостни хора със чисти сърца, защото вече има процедура за обучение на кадрите. На новите партийци им се обяснява че е лошо да се краде и лъже, прожектират им се кратки филмчета. След краткият курс, членовете на мравчиците правят път! Просто стават честни и добри и вече не крадат! Затова БСП е единствената алтернатива на тъмните герберски поробители. БСП за честен но умен кмет на София!
85
2
 
12
 
! Отговори
ужас преди 5 години
абе, тоя станишката не открадна ли достатъчно поне зъбите да си оправи?прилича на член на електората си
84
0
 
5
 
! Отговори
вЕрваме ви преди 5 години
Народее...От 30г едни и същи са зад кулисите и въртят едни и същи отпред на сцената и вие пак като оФсе на куп към следващата овчарка, която да ви пази...Така ще ви оправи Майчето и да дойде, че на следващите избори ще обичате пак друга звезда, която тогава ще следващото спасение за вас, любезно предложена от ония същите отзад дет са и пак на стада ше се избиете да гласувате сигурно обнадеждени, че ще има промяна и така до следващите ви поколения. Как па не го разбрахте това за толкова години..
83
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Срещу Мая никой няма шанс. Но тя е умна жена, едва ли ше се кандидатира.
82
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво Майче, успех ти желая ако се кандидатираш, стъпчи боковата шайка!
81
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нестават и тримата , които са предложени от БСП.