Павлова за последно в МС: Работих със сърце!

С екипа й се справили професионално с отговорната задача
134
Павлова за последно в МС: Работих със сърце!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лиляна Павлова участва днес за последен път на заседанието на правителството, защото от 1 януари ресорното й министерство отива в историята.

Още по темата

"За последен път в качеството ми на министър за Българското председателство на Съвета на ЕС днес участвах в заседанието на Министерския съвет. Благодаря на премиера Бойко Борисов за доверието и подкрепата, които ми даде, за да отговарям за организацията и провеждането на първото Българско председателство. Благодаря му за високата оценка и за топлите думи към мен и екипа ми, с които вложихме сърце и професионализъм в тази отговорна задача", написа тя в социалната мрежа Facebook.

Според нея благодарение на усилията на служителите в министерството днес България е давана за добър пример за успешна политическа, експертна и организационна работа на председателството.

"Благодаря на всички мои колеги от правителството, с които денонощно работихме и координирахме срещите, дневния ред и решенията, взети по време на нашето председателство. Всеки един от министрите има своя голям принос за напредъка по досиетата и намиране на компромисните и балансирани решения, важни за бъдещето на Европейския съюз и всички граждани. Благодаря на всички колеги и експерти, с които показахме, че "Съединението прави силата", пише още Лиляна Павлова.

Накрая тя пожелава весели и спокойни празници, и здрава и успешна 2019 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗАТЪНАЛИ СМЕ В КОМУНИСТИЧЕСКА СМРАД И ПОМИЯ!!!
16
6
 
31
 
! Отговори
Идеалист преди 5 години
Председаелството беше много успешно. Разбрахме какви хора ни управляват от Брюксел: болнави от исшиас с нарушение на равновесието, психопати, ***, лицемери. Око сме имали някаква вяра, сега не ни остана никаква в добрините на ЕС. Колкото до бедната Лили, заслабнала ми изглежда. Да я пратят в някой швейцарски санаториум да си почине и да е на държавни разноски!
15
5
 
17
 
! Отговори
Алов преди 5 години
То тая сърце има тая та да върти толкова кръв. Биволско.
14
3
 
24
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
добре,работила си "от сърце"..Айде сега изчезвай!
13
2
 
40
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Успешно за Павлова ...за нас остана сметката за плащане .Уж беше 20милиона пък набъбна сумата над 65милиона а...файда ...никаква.Заводи няма,енергетика разграбена +подаръче от близо 25милиона за Доган,пътища чудо....
12
4
 
34
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Споко, докато гледаш влюбено Баце, той гладна няма да те остави.Я Евродепутат, я амбасадор някъде на завет, я шеф на агенцийка някаква, измислена, както последното ти министерство.Важното е да го гледаш влюбено,а че за нищо не ставаш, освен да си носиш новите тоалети, е досадна и пренебрежима подробност.Но, кой гербаджия у нас става да нещо, та ти ли ще си по-напред....
11
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 2Дядото на Борисов е бил убит от дядото на Павлова.
10
2
 
38
 
! Отговори
V преди 5 години
Дебелото лили щяло да става евромилионерка по гербераската и еврогейската ценностна система .Всеки който не е обличал работни дрехи да стане милионер без да работи та да напълнят света с дебели лилита боко тиквеничета и цацаровци .А който си плаща за важен документ никога да не го получава пак от такива *** дето никога не са работили. ЕТО ТАКА СЕ ЗАТРИВА ЕДИН *** НАРОД .С маргинализация по европгейски тип ;)
9
46
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поздравявам г- жа Павлова за добре свършената работа.Тя им основен принос за доизграждането на магистрала Тракия и много други пътища у нас!
8
2
 
32
 
! Отговори
ЛАЗО преди 5 години
Голямо сърце,голям врат,големи бутове.Жалко за КОЛЕДНИЯ ДЖОЛАН. ХРАНТУТНИЦИ БЕЗКРАЙ!
7
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малко е нескромно сам да си пишеш бележката. Народа сега плаща еврошефството с повисоки цени.
6
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахахааа
5
35
 
4
 
! Отговори
Герой на соц.труда преди 5 години
Най-успешния министър в историята на България и то с огромна преднина.
4
3
 
39
 
! Отговори
nekoj преди 5 години
Като било толкова 'успешно' това председателство - защо не вземе да изреди няколко КОНКРЕТНИ резултати? А то само бла бла...
3
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще я сложат за евро дупетатка. а Петя Аврамова ще източва регионалното.
2
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Внучка на кръвожаден комунистически терорист-шумкар!
1
1
 
42
 
! Отговори
запознат преди 5 години
вижда се по чупени плочки пред НДК как е работила!