Политиката – "неканен гост" на празничната новогодишна трапеза

Основателни ли бяха критиките на президента Румен Радев?
3 яну 2019 10:45,
419

Оказа ли се политиката "неканен гост" на празничната новогодишна трапеза? Основателни ли бяха критиките на президента Румен Радев в празничното му слово, секунди преди настъпването на 2019 година? Тези и други въпроси коментират социологът Кольо Колев и политическият PR Нидал Алгафари.

Социологът Кольо Колев е сигурен, че политиката винаги е неканен гост на трапезата - дори вие да не се интересувате от политика, то тя се интересува от вас.

"Това, което президентът каза, е доста вярно. Мнозина ще се съгласят с това, че 2018 година не беше добра година. Радев спазва обещанието да не бъде послушният президент. Никой принципно не обръща внимание на обръщението на президента за Нова година, но ето, че сега се обърна", обясни Колев в "България сутрин".

Социологът е категоричен, че това, което се случва в държавата, определено е натиск върху най-бедните от обществото, а пък средната класа бива притисната с повишаващите се цени.

Според Нидал Алгафари словото е било прекалено мрачно и без никаква надежда.

"На мен словото ми прозвуча по малко по-различен начин - като слово на пастор. Той не даде надежда за следващата година. Според мен тази реч не бе подходяща за новогодишната нощ. Има много други способи да изрази своето мнение за политическата 2018 година", допълни Алгафари.

По думите на политическия PR не са верни думите на Радев, че през изминалата година не е постигнато нищо.

Нима Радев забравя майките на деца с увреждания и техните протести? Те постигнаха своето, въпреки всичко. Имаше и протести срещу високите цени на горивата и ниските доходи", коментира той пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


419
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
274
6
 
19
 
! Отговори
Оставка преди 5 години
А ко праим с незаконните тритонетки по кръговите ? Ще ги газим ли другарю джендерал ?
273
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 200Подпийналия народ около новогодишната трапеза иска "захарчета".Напротив!Българина е скаптичен и черноглед човек и дори в хубавото вижда лошо, но може да види, че тези дрънканици и черногледство на Радев надхвърлят всякакви граници и нямат общо с апокалиптичната картанина, която руския президент на задунайската република им представя.
272
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По време на такива речи отивам до клозета и съм го пропуснал.
271
13
 
36
 
! Отговори
Чоко преди 5 години
С този Президент ударихме дъното. Мислех си , че от Роско няма по-зле но очевидно можем да пропадаме още по-надолу. Изказването му беше като на позитановски ***. Извини се бе ***.
270
11
 
27
 
! Отговори
Моля за снизхождение преди 5 години
Не му се вързвайте на президентчето , той е само един най-обикниовен плеър , с функция да чете подадените му файлове ( създадени някъде и от някого ).Простете му , че поради липса на капацитет и ресурси е в невъзможност да генерира собстени файлове , да не говорим за свободата да ги плейва самостоятелно - очевидно други му натискат копчетата.ЗАБРАВЕТЕ!!!!и за плеър не става , звучи ужасно .....ИЗХВЪРЛЕТЕ ГО !!!!
269
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русофилска Новогодишна нощМосковска елхичка от МакаровРуска салатаБояришник от Чепига и МишковКанал Русия 1Кат Русия няма втораРадевКат България няма последнаЧНГ
268
7
 
25
 
! Отговори
Бу преди 5 години
А какво ще кажете за руските знамена дето се веят по всеки повод по нашите площади. В новогодишната нощ на площада в пловдив някаква е развявала руския *** начело на хорото и когато един от присъстващите се е опитал да го вземе е настанал голям скандал Интересно как медиите си замълчаха. Тръгнат да честват, тръгнат да протестират и по какви ли не поводи тези *** веят руски знамена. Що за хора са, хайде някой да развее и турското знаме пък нас българите.....
267
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СПОРЕД МВФ И СВ.БАНКПожелавам ти да отидеш да живееш в Африка и да взимаш африканска заплата!
266
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Новогодишна нощ при социЯЛИзмаБаница с масКисело зелеКучешка радостШльоковица Съвецка телевизияБутилка Памиди за десерт:К.урмит !
265
4
 
10
 
! Отговори
Чичо Уили преди 5 години
Заради такива като Вас, г-н другарю Анонимен 500 г. сме под турско робство, уродлив социализъм и извратена демокрация.
264
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОМУНИСТЪТ БОРИСОВСнощи даваха лицето на др. Борисов по телевизията много отблизо.Ми той много се състарил, бе, и долната му джука трепереше нещо.Притеснявам се.
263
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 283Ами ***, включи си друга програма. Аз имам 150Кеф ти риба, кеф ти паламуд.
262
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ИЗХРАНВА 130 000 ЧИНОВНИЦИ - ПА,РАЗИТИ.ЯВНО НЯКОИ ОТ ТЯХ ИМАТ ЗАДЪЛЖЕНИЕТО НА ПИШАТ ТУК
261
7
 
19
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Не искам да коментирам точно сега Деса, и затова само едно изречение: Постовете и във Фейсбук не говорят никак добре нито за интелекта и, нито за характера и.
260
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чичо УилиАми мога, цяла година съм се трудил усилено, заслужавам да седна и да празнувам на масата която сам съм напълнил, а не някакви фуражки да леят помия от телевизора в този момент.Жалко за възрастните хора, които ги погуби комунизма и им откраднаха пенсиите, но не вярвам точно ти да си се лишил от трапеза мислейки за тях.
259
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами, ако си работил през годината вместо да мрънкаш постоянно защо да не си празнуваш спокойно?
258
10
 
26
 
! Отговори
Митко Банцера преди 5 години
Той пилота няма собствено мнение и чете предварително подготвени речи от една партийна централа. Това ние много добре го знаехме и преди Нова година. Проблема е че ни го натресе на трапезата, когато ни беше весело и празнично. А по-големия проблем е че пилота стана президент, защото Бойко умишлено или не сложи неизбираема кандидатура на президентските избори.
257
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП троловете коментират Борисов, а статията е за Новогодишната излагация на псевдо президента Радев !?
256
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не спира да се излага, а генералДесата да излага България по света. Резил!
255
12
 
10
 
! Отговори
Чичо Уили преди 5 години
Как можеш да празнуваш спокойно, да ядеш, пиеш, да се веселиш, когато милиони хора тънат в мизерия. Нямат пари за подаръци на децата си, няма какво да им сложат на трапезата. Възрастни хора с по 40 години трудов стаж мръзнат и не могат да купят шоколад за внуцуте си. Празнувайте безумци, радвайте се на речи за " светлото бъдеще", което чакаме от векове. И някой ден с гордост ще се наречем скотове.