Политиката – "неканен гост" на празничната новогодишна трапеза

Основателни ли бяха критиките на президента Румен Радев?
3 яну 2019 10:45,
419

Оказа ли се политиката "неканен гост" на празничната новогодишна трапеза? Основателни ли бяха критиките на президента Румен Радев в празничното му слово, секунди преди настъпването на 2019 година? Тези и други въпроси коментират социологът Кольо Колев и политическият PR Нидал Алгафари.

Социологът Кольо Колев е сигурен, че политиката винаги е неканен гост на трапезата - дори вие да не се интересувате от политика, то тя се интересува от вас.

"Това, което президентът каза, е доста вярно. Мнозина ще се съгласят с това, че 2018 година не беше добра година. Радев спазва обещанието да не бъде послушният президент. Никой принципно не обръща внимание на обръщението на президента за Нова година, но ето, че сега се обърна", обясни Колев в "България сутрин".

Социологът е категоричен, че това, което се случва в държавата, определено е натиск върху най-бедните от обществото, а пък средната класа бива притисната с повишаващите се цени.

Според Нидал Алгафари словото е било прекалено мрачно и без никаква надежда.

"На мен словото ми прозвуча по малко по-различен начин - като слово на пастор. Той не даде надежда за следващата година. Според мен тази реч не бе подходяща за новогодишната нощ. Има много други способи да изрази своето мнение за политическата 2018 година", допълни Алгафари.

По думите на политическия PR не са верни думите на Радев, че през изминалата година не е постигнато нищо.

Нима Радев забравя майките на деца с увреждания и техните протести? Те постигнаха своето, въпреки всичко. Имаше и протести срещу високите цени на горивата и ниските доходи", коментира той пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


419
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
254
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като чул речта на Радев, другарят Боко веднага заминал при симитлийския кмет да му пренареди чакрите
253
13
 
19
 
! Отговори
TT преди 5 години
На всички които плачат за предсрочни избори ще напомня,че тоя червен *** първо ще назначи служебен кабинет...и чак след 3-4 месеца ще имаме ново правителство ,каквото и да е то...Какви каши ще забърка този зелен чорап през това време- Бог само знае...Току виж един ден сме се събудили като част от "Велика" рассия...
252
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ е като туморно образувание с метастази в цялата страна.
251
10
 
29
 
! Отговори
Най-противната преди 5 години
Най-противната "новогодишна" реч произнесе Радев. Нарочно забива и преувеличава, за да му е гадно на всеки, който го слушаи да не остане никаква надежда за новата година. Но най-противното е, че има част от населението, която се гордее, че това недоразумение му е президент.
250
8
 
6
 
! Отговори
КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ преди 5 години
ДАВАТ ЛИ ВЕЧЕ СУДЖУЦИТЕ ЗА ЯНУАРи
249
7
 
7
 
! Отговори
Кой дава, бе глупак преди 5 години
До АнонименХубав-лош Борисов има написана и защитена дисертация в Симеоновска висша школа. Дори да е преписал, все е изчел повечко. Просто опорката за неговата еднокнижност се повтаря и възпроизвежда от немислещи злобари
248
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щов герблерастите плюят, значи президентът е прав. Факт.
247
3
 
6
 
! Отговори
как кога... преди 5 години
До СаабКогато върнеш 40 милиардо дълг,които натрупа при твоето управление.
246
16
 
20
 
! Отговори
Швед преди 5 години
Аз виждам квичаща герберастия! Това е всичко, което виждам!10 години открадна ГРОБ от живота на всички ни, а ние мълчим!Евала на Радев че разтресе герберастията! На мен, тези думи ми идва да ги крещя всеки ден! Долната герберска пропаганда, прикриваща кражбите и корупцията не впечатлява дори и Ромите вече!Евала Радев! Българският Президент!
245
9
 
14
 
! Отговори
Сааб преди 5 години
Ало чорапа ! Кога ще връщаш комисионните ?
244
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗНАЧИ Г-Н НИДАЛ СМЯТА ПРОТЕСТИТЕ З-А ПОСТИЖЕНИЕ?
243
2
 
6
 
! Отговори
Запознат преди 5 години
Ботев: Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита!
242
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
поредната издънка на празната манерка
241
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Решетников покани Радев в политиката, русофилите го поканиха на Новогодишната си трапеза, а той им прочете некролога за България и сега те греят от щастие !
240
5
 
7
 
! Отговори
259 преди 5 години
Ха ха-2 млн.срещу 1 млн било кръгова отбрана?!И то при тяхната избирателна система...Защо тогава се боят да въведат електронно гласуване?Защото Цик е наш и кметовете са наши и фалшификациите са по- лесни.Имаме 1 млн.чиновници назначени като избиратели.За друго не стават.Но всичко е до време.Всяка песничка си има края.
239
5
 
17
 
! Отговори
1984 преди 5 години
Лъжлив, червен Кольо-милионера. Никога не е казал нещо вярно, никога не е познал резултат за предстоящи избори... Но все "акъл" дава и хвали червените крадци-милиардери....нали са си от една дружинка.
238
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставете човека да си изплаче болката. За него годината наистина не беше добра: пропадна му келепира с шведските самолети, кремълския поп му се накара, жена му прави фиести из града с мерцедесите на НСО...
237
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вижте заглавията в сайта и не само тук, а навсякъде!!! Корупция, безобразия, беднотия и мизерия, безхаберие и т.н. Защо се сърдите на Президента? Човекът казва нещата, каквито са, но може би някои господа искат да демагогства, да се държи като истински "политик"?! Крайно време е за повече почтеност. Хората имат право да бъдат уважавани и да не бъдат лъгани повече.
236
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев е в кръгова отбрана !Най-добре е да запази "радиомълчание", че ще види втори мандат...ама друг път !
235
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименДали са били интимни с Решетников-не съм чул.Но със Симитли със сигурност не.