Цветанов: Убеден съм, че Русия ще се намеси на изборите у нас!

В някои от страните в ЕС има звена против тази дейност
Обновена: 10 фев 2019 10:38 | 10 фев 2019 10:27,
696

Убеден съм, че Русия ще се намеси в изборите в България. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.

"Виждам какво се случва в държавите от ЕС. Какви са притесненията ѝ. В някои от министерствата в държавите членки се създадоха специални звена, които да работят точно за тази пропагандна дейност, която правят“, каза още Цветанов пред bTV.

Още по темата

Toй отказа да сподели позицията си за случая с Емилиян Гебрев, за който има съмнение, че е бил отровен с "Новичок".

"Имам една моя лична позиция, но не бих искал да я коментирам, защото представлявам парламентарна група. В тази посока ще се въздържа от коментар. Споделял съм всички мои виждания с премиера и хора, които имат отношение", заяви Цветанов. Той посочи, че винаги трябва да бъдеш ясен в позицията.

"В четвъртък ще има среща. Убеден съм, че така ще се избегнат всякакви спекулации. Трябва да разберем първо дали има съвпадение при посещенията на този служител на Русия в България и във Великобритания", посочи Цветанов.

"Великобритания е една от най-добре подготвените системи за сигурност. Хибридните атаки са факт от 2015-2016 г. Има 3 варианта за поднасяне на фалшива информация", каза Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


696
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
460
0
 
0
 
! Отговори
КОЙ КОГА И КАК преди 5 години
Цветанов само наушким иска да свали бесепето, той такива ги засуква едни приказки че яак на мек фажист мяза. А всъщност цела му е Борисов. Депешата в задуралската молитвена зафтрака е: татарина да се разкара заради ленивата му позиция по въпроса за отсраняването на Цветанов!
459
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
за Цецко май се рисува сибирска молитвена закуска
458
0
 
4
 
! Отговори
Смешният Смесител преди 5 години
Единственният активен смесител в нашите избори има 6 апартамента, които чрез манипулации е одмъкнал от тьоща си.
457
0
 
5
 
! Отговори
jj преди 5 години
Цветанов, заради такива изказвания ще ме накараш да гласувам не за ГЕРБ (както винаги съм правил), а за опозицията!
456
0
 
5
 
! Отговори
Кой се меси повече? преди 5 години
Трудно е да се каже кой се меси повече в нашите избори: САЩ, Германия, Русия или някой друг.
455
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
TOVA DA NE E OPRAVDANIE ZA ZAGUBENITE IZBORI BE BO...UK
454
3
 
2
 
! Отговори
До Жиб. преди 5 години
"Тия червени ***, дето лаят истерично ката ден кой ги мислиш финансира - Социални грижи ли? Не-еее: финансират ги Путин и Сорос - да, и Сорос разбира се!"____Именно! Името на Сорос по западните форуми непрекъснато се асоциира с "комунист" и човек на комунистическия интернационал-глобалист. Много странно как в България разни русофили обиждат на "***" като че ли, това не е техен съратник... ;))))))
453
2
 
9
 
! Отговори
честно преди 5 години
Цветане как заспиваш нощем?? Ако всеки ден плюеш Русия, някой ден може да се събудиш в Сибир. Той добре,че Путин е търпелив,ако беше Сталин душа ти яка...
452
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цвъчко мамин златен дори няма да те чета, само да ти кажа, че тези дни беше на отчет при американските сигосподари, т.е. реднеците вече са ангажирани с изборите, как ще коментираш това физкултурнико?
451
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълен провал сте! Затова ще се оттечете в канала!А Русия, ако е искала, отдавна нямаше да сте на власт!
450
1
 
9
 
! Отговори
джо преди 5 години
Замириса на загуба и шмекерите тръгнаха да търсят виновен. Лоша работа ,но Русия е дежурна, това си го знаем , техните хакери на следващите избори в САЩ на първо място ще сложат Ленин, та камо ли тук, където имат поне десет милиона внедрени тайни агенти. А пък тайните им служби са напръскали половин България с "новичок" . Лошо, много лошо какво ще става незнам.
449
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По коментарите се вижда къде работят русофилите тук като ***
448
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
колкото пишете против русия а народа се сближва към русия тези политици карат народа с насила да обичат русия с лъжливите си изказвания
447
0
 
5
 
! Отговори
авс преди 5 години
не знаех че толкова много обичате русия нема и ден да не споменавате думата русия кремъл няма да остави без отговор вас господине каквото сейте това ще жънете сейте вятър ще жънете вятър и то може и ураган които кремъл ще ви испрати подарък.какви са тези глупости или се под.ли.зва те на сащ .в това съм сто процента уверен недейте да бъркате русия в ваще дела
446
0
 
9
 
! Отговори
честно преди 5 години
Аз не знаех,че Цецо 6-те апартамента знае толкова много думи на български да се изказва по теми.
445
0
 
12
 
! Отговори
лично мнение преди 5 години
Тоз наш Цецо, американци му платиха и заповядаха да разтяга едни локуми за хибридни войни,Скрипал дето го забравихме,избори и какво ли още не. Говори някакви заучени фрази като Плевнелиев,май даже същите. Бойко предпазливо се скри в миша дупка да не го отнесе, ако с нещо Цецо раздразни Русия и руснаци решат да му отговорят.
444
1
 
18
 
! Отговори
Путин казва преди 5 години
Цветане, досега не се месих за изборите в България,защото ми беше безразлично,но щом така горещо настояваш,ще си помисля за в бъдеще,С уважение към всички българи,Владимир Путин
443
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 507Мама и тати са свидетели!
442
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 507Вярно с оригинала, великолепна е, Айнщайн е.Още преди да е работила и един ден тя е ПРОФЕСИОНАЛИСТ! А ти като не си учил в Англия, защото баща ти няма достойните пари на Цветанов, ще завиждаш, пропуснал си равния старт и равния шанс - основни демократични принципи. Андърстенд?
441
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 488Ами, народът вижда, че той нещо не е у ред. Но странно, защо не работи инстинктът му за самосъхранение?! Не знае ли, че в политиката няма нищо постоянно? Утре, как ще се слага на новите? Емиграцията няма да му помогне, защото господарите не обичат провалените.