Цветанов vs. Нинова: Стига вече фалшиви новини и лъжи!

Управляващите не били в коалиция с ДПС, мнозинството е ГЕРБ - ОП
Обновена: 16 фев 2019 16:01 | 16 фев 2019 15:45, Камелия Цветанова
140
Цветанов vs. Нинова: Стига вече фалшиви новини и лъжи!
Снимка: Булфото, архив

Червената шефка Корнелия Нинова ядоса председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, след като обвини, че управляващата коалиция вече не била само от ГЕРБ и Обединените патриоти ама включвала и ДПС.

Още по темата

"За пореден път Корнелия Нинова и БСП опитват да родят и тиражират фалшива новина. Поредният опит е за някакви нови коалиции в парламента", опроверга я Цветанов в социалната мрежа Facebook.

Той допълва, че в парламента по теми извън управленската програма на коалицията, за ГЕРБ е важно да търси и постига консенсус в името на националния интерес на базата и на плаващи мнозинства.

"Услужливо ще припомня на г-жа Нинова, че когато е било в името на националния интерес, от ГЕРБ сме подкрепяли и гласували и предложения на БСП. Ще припомня само промените в Закона за лечебните заведения, с които се разширява кръгът лечебни заведеноя, които се финансират от МЗ; промяната в Изборния кодекс за отпадането на втория оригинал на протокола; както и промените в ГПК, касаещи подсъдността на застрахователните искове за всички щети. Приемането на тези предложения означава ли, че сме в коалиция с БСП, г-жо Нинова? Не, нали!? Както и гласуването на ДПС за плоския данък и даването на мандат на правителството за водене на преговори със САЩ за закупуването на изтребители Ф16, не означава коалиция с ДПС, защото това са теми, по които от ГЕРБ бихме приели подкрепа от всяка партия, изповядваща евроатлантическите ценности", пише Цветонов.

Така че според него БСП се занимава с фалшиви новини, но не казва нищо за постигнатите успехи от българските евродепутати Андрей Новаков и Ева Майдел, касаещи увеличението на европейския бюджет за България с 4 млрд. евро, намаляването на таксите за банковите преводи и блокирането на пакета "Мобилност".

"Не чувам и коментарите на БСП за данните на ЕК за очакван икономическия растеж на България от 3,6% при среден растеж за ЕС от 1,8%. Колеги от БСП, за нас от ГЕРБ е важно и ние ще продължим да работим в името на всички български граждани, вместо да се занимаваме с поредната фалшива новина, която опитвате да лансирате. Запомнете, че една лъжа, повторена 100 пъти, няма да стане истина, когато не е!", заключва Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бкп, бсп им смени имената и в смесени региони, според вас за кого да гласуват, Джамбазов е добър избор. От наши родопчанин сме чували да ни казват, не искаме бсп и герб, а са много умни, учили са с половинки те ни и с отлични дипломи по всички предмети по време на Живков, много качествен материал има от тях, работохолици, а и към християнската вяра в Гледка кръщават си внуците, макар, че от герб е пренебрегнат. Кво като е работил в мвр, човече е и винаги викаме него Отчето.
91
5
 
13
 
! Отговори
Черен Петър преди 5 години
Парадоксално е един патологичен лъжец, какъвто е пипонестоглавият индивид на снимката, да обвинява друг в лъжа и производство на фалшиви новини. Четете в "Бултаймс" как въпросният "политик" е изловен в маса лъжи за масова консумация само в рамките на едно явяване по една телевизия и си направете извода що за *** ни "управлява"...И сериозно си помислете дали пак ще ги допуснем да управляват вече опропастената от самите тях "наша" държава...
90
8
 
9
 
! Отговори
1 преди 5 години
Коя новина е фалшива,бе др физкултурник,новината,че тъщата ви е подарила 6 апартамента,след това продаде единия ,и останаха 5,това фалшива новина ли е.
89
12
 
12
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 5 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
88
12
 
11
 
! Отговори
остави я тази преди 5 години
Цецо не се гневи. Толкова и е капацитета на жената.
87
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветан Цветанов е завършил училището за бавноразвиващи се във Вършец. Това съобщи зрителка на телевизия СКАТ от Варна.Според нея, дипломата на зам.-шефа на ГЕРБ е от помощното училище Никола Йонков Вацпаров в градчето.През 1987 година Цветанов постъпва на работа в тогавашната Народна милиция, като щатен служител на Седмо главно управление на Държавна сигурност. Завършва Национална спортна академия през 1992 година със специалност учител по физическо възпитание и треньор по лека атлетика.
86
12
 
12
 
! Отговори
протест срещу бесепе преди 5 години
всеки знае че бсп и дпс за заедно от зората на демокрацията
85
6
 
19
 
! Отговори
Донесение преди 5 години
Обръщам се към НАП да му запорят заплатата на тоя двоен агент. Не може да получава две заплати.
84
10
 
11
 
! Отговори
до луи преди 5 години
В Русия работят 30000 българи по официални данни от външно. Работят на добри позиции от които Русия има нужда от специалисти и парите хич не им са малко. За българите в Западна европа, 80% са момчета момичета ширпотреба за позиции низко платени които никой западняк не иска. Спор няма има и кадърни които са в болници,банки и Ай ти компании. Русия си наема чистачи и миячи от цяла азия бившия Ссср. Наис А??
83
6
 
11
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
До ЛуиВсички тия похвати - "фалшиви новини", "настройване на общественото мнение"; "отслабване на държавата" не са похвати на Москва. Никой не е виновен, че една създаден паралелен модел на България, вие схващате като "фалшива новина". Ми толкова ви е нивото;))), въвеждането му, изисква друга "настройка на общественото мнение". Ти на разстроена китара, свирил ли си;))) "Отслабване на държавата" - преди да създадеш новото, трябва да разрушиш старото! Слава на Тангра!
82
18
 
8
 
! Отговори
Луи преди 5 години
До СтратегЩом сте мнозинство защо все губите на избори от проевропейски партии? Защо българите бягат в ЕС, а не в Русия или Турция?
81
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 87...ГЕРБ и останалите.Сигурно са много истински? А ? Я слезте на земята бе!
80
7
 
7
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
До ЛуиЩе поеме по Българският Път! А вие, ще сте губещите, файтона от хора, които искаха България в Европа;))) Сега ние, мнозинството, които искаме Българският Път сме губещите, печелите вие, малцинството. затова, ние, ще ви отнемем правата, демократично;)))
79
19
 
9
 
! Отговори
Луи преди 5 години
БСП е фалшива партия, представяща се за българска, а на практика прокарваща интересите на вражеска страна. Фалшивите новини са известен похват на слугите на въпросната страна с цел дезинформация, настройване на общественото мнение и отслабване на държавата. Дали България ще се отклони от европейския си път и ще поеме по този на мракобесието и диващината, зависи от българските избиратели.
78
6
 
7
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 5 години
От Америка съобщиха, че като били миналия месец на молитвена закуска Донълд им казал, че първо трябва да се помолят на Вовката а след това да закусват, ама те не та не, били много гладни и направи почнали закуската, затова сега се чудят какво да правят.
77
14
 
20
 
! Отговори
българин преди 5 години
И ние това искаме! Да престанете да ни убеждавате.Колко велика и коректна партия е ГЕРБ! И как всичко върви по мед и масло! Ама не чувате.И само това си лаете! Е ще ви светнем на изборите! Време ви е да си ходите! Вони на развалена риба "управлението" ви!
76
8
 
10
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Цветанов, в политиката, за да успееш трябва да си спокоен, не бива да се нервираш, че може да си фишек тънък, но пак да се разболееш я от високо кръвно, я от диабет с този стрес. Фактите са ясни,. Доган Сарай паша ви подкрепи по Коледа, официално, с Изявление. Ти, тогава, не каза, че Доган е льош, дори каза, е е един много далновиден човек;))) А, електората на ГЕРБ не иска ДПС, той затова се излъга по вас, щото вие казвахте: "Никога ДПС в управлението" или " Ако изберете БСП получавате ДПС".
75
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако този шмайзер остане в политиката още година, аз се изнасям!
74
10
 
22
 
! Отговори
въй преди 5 години
Ако нещо е фалшиво и лъжливо, това е ГЕРБ.
73
4
 
8
 
! Отговори
Питащ преди 5 години
До а знаете лиА сега, ПОИМЕННО, да видим: КОЛКО БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП СА В ТОВА НС!Приемаме, че БСП са комунисти.Да ги броим в " демократичната управляваща клика "!Съгласен??????