Eвровотът - крайъгълен камък. Караянчева сигурна в победата на ГЕРБ

На местния вот ще имаме кметове в Кърджали, вярва шефката на парламента
188
Eвровотът - крайъгълен камък. Караянчева сигурна в победата на ГЕРБ
Снимка: ГЕРБ

Eвроизборите са крайъгълен камък, обяви в Кърджали председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, цитирана от пресцентъра на партията.

Още по темата
"Евроизборите ще опровергаят социологическите проучвания, че се стопява дистанцията между нас и опозицията. Ще обърнем летоброенето на вота и на местните избори ще имаме кметове в Кърджали", изрази увереност шефката на НС.

"Построихме своята къща тухла по тухла, от основи до покрив, 12 години. Тежко ни беше, тук в Кърджалийско, регионът беше бастион на една политическа сила, но сега никой не употребява тази дума. Моят пост като председател на Народното събрание е признание за всички вас. Благодаря ви. Благодаря и на г-н Цветанов за доверието и подкрепата", каза още Караянчева пред структурите на ГЕРБ в областта.

"Битката за Кърджали е кауза, а не битка за облаги и тя ще ни доведе до успех. Виждате как се промени България при кметовете на ГЕРБ", отчете още тя.

Към активистите на ГЕРБ се обърна и евродепутатът от ГЕЕРБ/ЕНП Асим Адемов. Той подчерта, че България се радва на изключително висок авторитет в ЕС, след успешното си европредседателство, а Борисов и Цветанов са сред водещите лидери в Европа.

"Нека подкрепим европейската десница и Манфред Вебер", призова в заключение Адемов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


188
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
24
 
! Отговори
хаха преди 5 години
Това означава, че мафията ще вземе по 100 милиона на парче.Специалистите знаят, че в бойни условия F-16,в каквато и да било версия,е обречен при среща с руските Миг-29, да не говорим за новата серия на Су или за китайските аналози.Всъщност F-16 не може да свали никого, освен шайката на Борисов,характеризираща се с тъпотия, която и в случая е безкрайна като сами се набутаха в шамара.Шамарът не е от нас, а именно от САЩ и от новия изпълняващ длъжността глава на Пентагона Патрик Шенахан
25
1
 
28
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Другарко Караянчева ! Другарю Цветанов ! Поздравления ,че така успешно се внедрихте от редиците на БКП е редиците на ГЕРБ ! Вие сте нашият Троянски кон в редиците на нашите идеологически противници ! Слава ! Слава ! Слава !
24
1
 
24
 
! Отговори
хаха преди 5 години
Вижте нашите умници Цвъ и Боко си поръчаха самолети Ф-16,които излизат от употреба,"Къде беше този инкубатор за ***",статия от Строго секретноВ духа на мафиотските традиции така нареченият премиер Тиква и неговият бавноразвиващ се Пъпеш решиха да си купят осъвременен вариант на старите 40-годишни американски летящи щайги F-16, които ще ни излязат по 225 милиона лева парчето, което е 1,8 пъти по-скъпо от аналогичните самолети, предвидени за Бахрейн по 130 милиона лева парчето.
23
26
 
2
 
! Отговори
Shark преди 5 години
И като няма да са ГЕРБ кой ще е, БСП + ДПС ли? Пак ли? Не, категорично НЕ! Не съм фен на ГЕРБ но алтернативата БСП + ДПС е по-зле и не трябва да се допуска. Видяхме ги и и тях, не забравяйте кой въведе плоския данък и принуди хората на минимални работни заплати и де да плащат данък, какъвто нямаше дотогава! Ако сте забравили, да ви припомня, Станишев го въведе!
22
30
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той Бойко 2 пъти дава оставка вече, нещо сте зациклили червените ама вие сте си така вече бая години. Оставка та оставка, после пак оставка ама вие не ставате за нищо и заслужено сте в кофата
21
0
 
39
 
! Отговори
Пекинската патица преди 5 години
Докато печатницата в КОСТИНБРОД е наша,няма да загубим избори !!!
20
15
 
2
 
! Отговори
До 24 преди 5 години
Полека бе това да не ти е Китай през комунизма с милиони измрели от глад. Ит сабахлян си почнал с парцуцата май и милиони умрели от глад
19
22
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До О С Т А В К А !!!Оставка,но кой ще избереш?Нинова е от ДСБ и докато тя управлява БСП, а не Станишев, няма да гласуват за нея.
18
0
 
41
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 5 години
1 185 040 души умрели д България за последните 10 години. За емигриралите няма да говорим. Техният точен брой никой не знае.ГЕНОЦИД !!!
17
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пекин е "одзаде" а Кърджали е "одпреде"!
16
0
 
39
 
! Отговори
Fan преди 5 години
Тая Цвета е неграмотна. Да се връща в завода!
15
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оооо, да! Виждаме как се променя България при управлението на герб! Към регрес! Спор няма!
14
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пекин е град във Виетнам, точка! - казал първият човек в държавата.
13
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Детската мечта на Караянчева е резултат на изборите 99,9 % ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ.
12
3
 
18
 
! Отговори
Мафията е терорист преди 5 години
.........цялата статия е в сайта на "Строго секретно"
11
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кокошката умряла ли е?
10
0
 
41
 
! Отговори
Мафията е терорист преди 5 години
И за първи път в историята ни става дума за истинска национално-освободителна война с всички допустими и недопустими средства.Това е най-острият социален сблъсък след 1990 г., който преминава в социална революция срещу криминалната система и управляващата мафия.България затъва в кладенеца на безвремието, в епидемията на заразния идиотизъм, новото варварство и тота ...
9
3
 
52
 
! Отговори
Мафията е терорист преди 5 години
Срещу всички нас от 10 години действа терористичната мафиотска групировка ГЕРБ, начело с двата престъпници.Убиват истината по всички параметри и за всички социални и политически групи.Убийството на истината е тероризъм.Мафията е терорист и убиец и трябва да бъде ликвидирана.Ситуацията е "те или ние". Спиралата на взаимната "омраза" се навива, докато не се скъса.Те вече са в паника. България е срещу тях. И те срещу нея.И за първи път в историята ни става дума за истинска национално-освободителна война с всички допустими и недопустими средства.
8
0
 
44
 
! Отговори
Пекинската патица преди 5 години
Беше сигурно и, че Пекин е във Виетнам.
7
1
 
6
 
! Отговори
3 преди 5 години
Папа Франциск и Ал-Тайеб "Единна световна религия,strogosekretnoНа 3-5 февруари в столицата на ОАЕ Абу Даби, се състоя международната конференция "Човешкото братство", посветена на междурелигиозния диалог, веротърпимостта, противодействието на радикализма и тероризма.Тя беше организирана от Съвета на старейшините на мюсюлманите и съвпадна с визитата на римския папа Франциск в Абу Даби.Едновременно се появи и логото на мисията на Франциск за визитата му в Мароко, възприета като логотип за "единна световна религия" кръст, обкръжен от полумесец с жълти и бели цветове на Ватика