Цветан Цветанов се връща в парламента

Тези дни той е станал нещатен сътрудник на ПГ на ГЕРБ
176
Цветан Цветанов се връща в парламента
Цветан Цветанов. Снимка: архив, БТА

Ексшефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов се завръща в парламента. Той хвърли оставка от поста заради скандала "Апартаменгейт", но остана извън НС само няколко седмици.

Тези дни той е станал нещатен сътрудник на парламентарната група на ГЕРБ. Спорен Даниела Дариткова, която го наследи в НС, е нормално зам.-председателят на партията Цветан Цветанов да има възможност да посещава заседанията на групата.

Още по темата
Дариткова обясни, че вариантите за допуск на Цветанов до парламента са два - като нещатен сътрудник или като му се осигурява пропуск за всяко отделно посещение.

Според нея е важно за депутатите да имат комуникация със зам.-председателя на ГЕРБ.

"За мен комуникацията ще бъде много по-облекчена, ако Цветанов идва на заседанията и ни запознава с проблемите в регионите на страната от гледна точка на партийната организация и да ги сравняваме с проблемите, които тук народните представители излагат", посочи тя.

"В този аспект една комуникация и диалог винаги са по-полезни, отколкото създаването на погрешни впечатления", коментира Дариткова.

Цветанов обаче няма да получава още една заплата, защото за нещатните сътрудници не се отпуска възнаграждение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората го гонят през вратата, то влиза през прозореца ...
143
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ало днес.бг тази новина вече не е вярна от един ден.Защо стои още и вие ли сте с фалшиви новини.Ако темата на някоя публикация засяга комунистите след час,два и я няма.
142
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПУНТА МАРА НЕ УСПЯ ДА СЕ ВЪРНЕ В ПАРЛАМЕНТА...пунта мара е новия прякор на Цецо апартамента или Цецо крадецо както още го наричат...а също и Цецо наглецо...
141
0
 
10
 
! Отговори
другари преди 5 години
положението вместо да се влошава става все по-критично
140
0
 
3
 
! Отговори
дори преди 5 години
и нещастен сътрудник , той отива там да нюха в клоаката-там няма фалшиви новини
139
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Цветан Цветанов се връща в парламента"Това отдавна не е новина! Вече не е в парламента!
138
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъж на 53г. години леко-грозен, неангажиран, с престижно физкултурно образование търси жена с тъща с 9 апартамента с асансиорчета. По възможност в кварталите Изток, Ив. Вазов, Лозенец. За повече информация- "Фц",""Фц"
137
0
 
21
 
! Отговори
Българче преди 5 години
Никога повече глас за ГЕРБ от моя страна.Такава безпардонщина, простащина, лицемерие и гьонсуратлък НЯМА!
136
0
 
13
 
! Отговори
Ангелаков преди 5 години
Мъж на 53г. години леко-грозен, неангажиран, търси жена с тъща с 9 апартамента с асансиорчета. По възможност в кварталите Изток, Ив. Вазов, Лозенец. За повече информация- "Фц",""Фц"
135
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обновете си новината! След като премиера лично сгълчи Цветанов, Дариткова и Красимир Велчев, Цветанов сам обяви че се оттегля и няма да е нещатен за да няма съмнения.
134
0
 
13
 
! Отговори
До Дзъ преди 5 години
Специално за синята идея ще ти кажа следното, тя беше опорочена и подменена от хора като Костов, Гърневски, Георги Марков, там светулки, невестулки, още Московчета, Йордановци в последствие реанимирани деформатори и ред "видни" тогавашни СДС активисти, които сега можем да ги видим как щъкат от партия в партия или си правят собствени и си пишат "десни". Голямата синя идея беше подменена още на така наречената "Кръгла маса" и това доведе до упадъка на великото някога СДС и краят му!
133
0
 
9
 
! Отговори
Дзъ преди 5 години
Само да попитам дали на привържениците на ГЕРБ им идва да по-вър-нат, така както драй-фаха привържениците на СДС или на АТАКА преди години? Питам ей така
132
0
 
9
 
! Отговори
хаха преди 5 години
Не бе, никъде не се връща Цвъки, както и самия премиер ви го каза вчера, всичко е една "Пунта Мара" това е ! Хайде приятен ден на всички!
131
0
 
12
 
! Отговори
Дзъ преди 5 години
До броени дни очакваме останалите хвърлили оставки да се върнат под формата на нещатни сътрудници - доброволци... Тия оставки явно са само някакви отживели символики.... Що хабят хартия не знам...
130
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фандъкова - стойностна???? абе вижте строежите и ремонтите в София, един стойностен кмет не би позволил това, а виж зллите езици говорят за едно ЦЯЛО ново блокче в Манастирски ливадиз собственост на стойностната кметица, леле ако ае разровят в общината в София какво ще излезе
129
0
 
6
 
! Отговори
БОРИСОВ преди 5 години
......ВСИЧКО Е ПУНТА МАРА----- ТОВА Е ----АЗ СЪМ *** И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ
128
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде Цецо, разбий най-после този бб, не стига че има по-хубава къща от теб в Барселона, ами и ще ти нарежда какво да правиш, ти си по-умен и красив от него, и любовниците ти са по-красиви от неговите,...не е фейк нюз
127
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Усещам как ще се разцепи племето на апахите
126
0
 
23
 
! Отговори
Mopcku_ преди 5 години
Връща се ама друг път - Винету каза, че било пунта мара ... Началото на края на ГРОБ
125
0
 
29
 
! Отговори
Радост и надежда! преди 5 години
Усеща се напрежение между Борисов и Цветанов.Това ми харесва.ГЕРП си отива.