Цветан Цветанов се връща в парламента

Тези дни той е станал нещатен сътрудник на ПГ на ГЕРБ
176
Цветан Цветанов се връща в парламента
Цветан Цветанов. Снимка: архив, БТА

Ексшефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов се завръща в парламента. Той хвърли оставка от поста заради скандала "Апартаменгейт", но остана извън НС само няколко седмици.

Тези дни той е станал нещатен сътрудник на парламентарната група на ГЕРБ. Спорен Даниела Дариткова, която го наследи в НС, е нормално зам.-председателят на партията Цветан Цветанов да има възможност да посещава заседанията на групата.

Още по темата
Дариткова обясни, че вариантите за допуск на Цветанов до парламента са два - като нещатен сътрудник или като му се осигурява пропуск за всяко отделно посещение.

Според нея е важно за депутатите да имат комуникация със зам.-председателя на ГЕРБ.

"За мен комуникацията ще бъде много по-облекчена, ако Цветанов идва на заседанията и ни запознава с проблемите в регионите на страната от гледна точка на партийната организация и да ги сравняваме с проблемите, които тук народните представители излагат", посочи тя.

"В този аспект една комуникация и диалог винаги са по-полезни, отколкото създаването на погрешни впечатления", коментира Дариткова.

Цветанов обаче няма да получава още една заплата, защото за нещатните сътрудници не се отпуска възнаграждение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
14
 
! Отговори
до 65 преди 5 години
Май не си наясно, че организацията е негова - той е основал, той е създателят и моторът на ГЕРБ. Борисов е само кукла на конци - приемвливото лице за пред публиката.
63
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такава длъжност може и да няма но длъжност се създава за определени хора от властта .Те са властта създават си каквото искат агенции длъжности само и само да вземат пари които те си определят какви са -това е България корупция власт и мизерия за останалите които внасяме луди данъци и осигуровки
62
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проваля толкова много труд и авторитета на една голяма организация с ламтежите за бързо облагодетелстване и използване възможностите , които има във властта . Сега не осъзнава ли ,че отблъсква с тези си деяния хората , а пак се натиска да е най-отгоре . Поне да почака ако има начин да му минат проверките и тогава да настоява за връщане . Етика , морал , срам , провал -- г..с глава затрива е казал народа .
61
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То от самото начало си беше ясно, че отстраняването на Цветанов е само врътка.Все пак той е основателят и моторът на ГЕРБ - няма как да го изгонят.Държи всички с компромати - включително и Борисов.
60
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вярвате ли на тази смешна измислица. Такава длъжност няма и има начини как да ръководи като Р. Овч. и други бсп олигарси и ченгета.
59
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Мумията се завръща". Филмът.
58
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хвърли оставка през вратата, па прилази през прозореца ...еййй за улави ни взимат ей
57
0
 
16
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Дариткова, аз ви разбирам, вас, герберките;))) Голяма е сушата за мъже в ГЕРБ;)))
56
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
когато и да ги изгоним тия псевдо политици все ще е късно, вече са окрали милиони, някои от тях десетки милиони и са си накупили акции, фирми, луксозни имоти, коли, яхти и каквото се сетите. само от КТБ липсват 4 милиарда лева! да не говорим за другите схеми с обществени поръчки, които и към момента си вървят необезпокоявани от никого. тежко и горко на децата, внуците и правнуците. поколения напред са обречени на нищета и сиромашия.
55
0
 
38
 
! Отговори
Смешник преди 5 години
По наглост са номер 1 нашата политическа класа. Но да знаят насилието води до насилие
54
0
 
35
 
! Отговори
тя преди 5 години
На всички ,веднъж влезнали в НС се едно "пъпа" им е хвърлен там , не могат да се откъснат !
53
0
 
24
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До ГЛАСУВАМ АНТИ-ГЕРБбе аз като следя просто тиите му от години оставам с впечатление,че майка му го е изпуснала докато го повива като бебе и тоя е паднал на главата си....оттам идват и черепната му деформация и нравствено-моралната му деформация.
52
0
 
28
 
! Отговори
тя преди 5 години
За тази цел те си имат седалище на партията , където си решават партийни въпроси , какво НС , той там няма работа !
51
1
 
17
 
! Отговори
Цецо е Властелинът!! преди 5 години
Цецко е махнат заради Фъшиснайските.Захариева ще я махнат заради натиска газовата тръба да бъде построене от неруснациЦачева-заради спобността й да си копува строителен изкоп, за който дават нотарялен актБойко-заради ей тази троица.Надявахме се Цецо да приватизира ГЕРБ и изрита гаси пожарника, ама май изразът че връщането на Цвъ е Парлемента под какватои да е форме, 1е било глупост е ясен сигнал за Цецо да мине към въоражена борба и да екипира съкооператорите.
50
26
 
0
 
! Отговори
бай Х преди 5 години
Респект господин Цветановтова е смело решение!
49
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов коментира пред журналисти в Брюксел завръщането на Цветан Цветанов в парламента като сътрудник на групата на ГЕРБ. "Той, понеже е убеден в своята невинност, още не може да схване всъщност в каква ситуация се поставил. Да му се чуди човек! "
48
0
 
42
 
! Отговори
ГЛАСУВАМ АНТИ-ГЕРБ преди 5 години
Тоя се е умопобъркал от простотия и лакумия!!
47
1
 
34
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
"За мен комуникацията ще бъде много по-облекчена, ако Цветанов идва на заседанията и ни запознава с проблемите в регионите на страната от гледна точка на партийната организация"....Това е изключително смущаващо изказване,защото:-1.В НС НЕ се разглеждат проблемите "от гледна точка на партийната организация",а от НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС!!-2.Ако "народните избраници" си нямат и понятие от проблемите на хората,които "представляват ",то ЧИЙ ГО ТЪРСЯТ в Парламента?!........ВЪН ГЕРБАВИТЕ ИЗЧАДИЯ !!
46
0
 
36
 
! Отговори
До 43 преди 5 години
До АнонименЧЕ БСП смърди, е ясно на всеки.Но и че ГЕРБ сте ченгета, комунисти и мутри...и това вече е ясно на всички.
45
0
 
36
 
! Отговори
ганьо преди 5 години
ей не наигра се, *** кривия човек