Цветан Цветанов се връща в парламента

Тези дни той е станал нещатен сътрудник на ПГ на ГЕРБ
176
Цветан Цветанов се връща в парламента
Цветан Цветанов. Снимка: архив, БТА

Ексшефът на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов се завръща в парламента. Той хвърли оставка от поста заради скандала "Апартаменгейт", но остана извън НС само няколко седмици.

Тези дни той е станал нещатен сътрудник на парламентарната група на ГЕРБ. Спорен Даниела Дариткова, която го наследи в НС, е нормално зам.-председателят на партията Цветан Цветанов да има възможност да посещава заседанията на групата.

Още по темата
Дариткова обясни, че вариантите за допуск на Цветанов до парламента са два - като нещатен сътрудник или като му се осигурява пропуск за всяко отделно посещение.

Според нея е важно за депутатите да имат комуникация със зам.-председателя на ГЕРБ.

"За мен комуникацията ще бъде много по-облекчена, ако Цветанов идва на заседанията и ни запознава с проблемите в регионите на страната от гледна точка на партийната организация и да ги сравняваме с проблемите, които тук народните представители излагат", посочи тя.

"В този аспект една комуникация и диалог винаги са по-полезни, отколкото създаването на погрешни впечатления", коментира Дариткова.

Цветанов обаче няма да получава още една заплата, защото за нещатните сътрудници не се отпуска възнаграждение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма как-те си знаят кирливите ризи един на друг и не искат да рискуват.Ако го махнат-кой знае какво ще изпее...Асандж-бг-гейт..Света се преобръща,ама те за сламки си държат..
83
1
 
12
 
! Отговори
Голям смях преди 5 години
Сегашните полицаи са като бившите милиционери. Между другото, тези от ПП Герб са бивши милиционери и сегашни полицаи. Повечето от тях, разбира се, не всичките им депутати.
82
1
 
18
 
! Отговори
Едно време преди 5 години
бившите милиционери се натискаха за такива нещатни сътрудници на милицията?!?Без значение платени или безплатни?!?Те денонощно стояха,висяха,дремеха или слухтяха по-коридорите на властта, да не изпуснат някоя клюка,интрига,сплетня,муфта или аванта,и най-важното да не са си у дома?!?Та,най-вероятно този навик е останал на ДРУГАРЯТ от милиционерската му младост и сегашна нерадост?!?
81
1
 
30
 
! Отговори
Стою преди 5 години
Поредният цинизъм към българския народ.По всевъзможни прийоми ни доказват , че мнението на обществото , ГЕРБ приемат , като балон с въздух т.е без значение.До Борисов : Бойко , оставките не са наказание , лек уклон от коловоза.Трябваше съд и конфискация на имотите , така действат в цивилизованите страни , а не пощипване по бузите.Затова ще се разделим с вас
80
3
 
38
 
! Отговори
ЕБАТ ТИ И ДЪРЖАВАТА! преди 5 години
ГНУСОТИЯ И БЪЛВОЧ САМО В ТОВА НАРОДНО СЪБРАНИЕ ! ЗА ПОДИГРАВКА НИ ВЗЕМАХА, НАПРАВО СЕ ГАВРЯТ С НАС, ТЯХНАТА МАААА....
79
3
 
35
 
! Отговори
тоти преди 5 години
Ама дали ако ме уволнят от работа ще ме пускат в фирмата ...май не!!!
78
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
около ГЕРБ само тиня и ***
77
3
 
22
 
! Отговори
Зов за завръщане преди 5 години
Цветан Цветанов направо да си се завръща в родната Северна Корея като вземе и 99% от псевдобългарския елит
76
3
 
24
 
! Отговори
ЗАЩО преди 5 години
Само да запитам- всеки ли може ей-така да си влиза в Парламента ? Не е ли необходимо да имаш пропуск? И ако по някаква причина си го напуснал, може ли да си влизаш когато си искаш и колкото си искаш?Това важи ли за всички държавни учреждения......Нещо обърквам представите си за охраняеми обекти.
75
3
 
29
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Възнаграждение не се отпуска, но пък евтини апартаменти - да!
74
1
 
25
 
! Отговори
цитат от Афера преди 5 години
Цветанов забърка и международен дипломатически скандал,защото наред е въпроса: какво прави белгийският посланик в ГЕРБ ПАРТИЙНИЯ ОФИС НА ЦВЕТАНОВ?! АФЕРА направи проверка и установи,че на страницата на Белгийското посолство у нас не е посочена и не е отразена по никакъв начин подобна среща.Ако посещението е неофициално,защо се съобщава по този начин?!А ако е официално,кой от Външно министерство е възложил на Цветан Цветанов да приема посланици? И в качеството си на какъв?
73
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е кога ще има време за инструктажите в Израел и ЦРУ...
72
22
 
4
 
! Отговори
бай Х преди 5 години
Респект за Цветановза това се иска смелост
71
1
 
35
 
! Отговори
ХМ! преди 5 години
НАЛИ СИ ИМАТ ЦЕНТРАЛА КАКВА РАБОТА ИМА В ПАРЛАМЕНТА?????? ЕГА ТИ БЕЗСРАМИЕТО ДА ДОКАЖЕ С КАКВИ ПАРИ И ОТКЪДЕ СИ ГИ СПЕЧЕЛИЛ ЗА ДА СИ КУПУВА СКЪПО ЖИЛИЩЕ П Ъ Р В О
70
2
 
47
 
! Отговори
ъ преди 5 години
Наглост!!! ГЕРБ няма капка морал.
69
2
 
12
 
! Отговори
7/62 преди 5 години
???
68
1
 
28
 
! Отговори
Нагъл мерзък преди 5 години
крадлив ЕВРЕИН !!!!!няма оттърване от тези крадливи гадове !!!!!
67
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди половин час премиерът от ефир каза,че Цветанов е сериозно наказан и всички приказки по повод назначаването му за нещатен сътрудник е цитирам,,Пунта Мара",каквото и да означава това.
66
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
наглост
65
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаше време, живеехме в демокрация. Днес обаче пред нас е застанал друг модел на власт: феодализъм. Управниците откровено живеят във феодална структура на властта. И искат да ни замъкнат и нас вътре, та да млъкнем веднъж завинаги.В България същността на изградения от властта феодализъм ясно лъсна в сагата Артекс. Главният архитект на София казва, че май небостъргачът на Артекс Златен век не е законен. ДНСК контрира всичко е наред. После се намесва Бойко Борисов: Спрете го, бре маскари! ДНСК веднага: Спираме го!