Симеонов с нови имотни загадки: Кой министър живее в лукс в Бистрица?

Лидерът на НФСБ с поредни атаки за "Апартаментгейт"
Обновена: 11 апр 2019 12:21 | 11 апр 2019 12:20, Камелия Цветанова
123
Симеонов с нови имотни загадки: Кой министър живее в лукс в Бистрица?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ново разкритие за злоупотреба на министър от кабинета "Борисов 3" направи лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

"Действащ министър с доста крупни имоти - 3 големи апартамента в София, се оказва, че не живее там, а другаде, той е длъжен да го декларира по закона за противодействие на корупцията, но не го е направил", обвини Симеонов, но отказа да посочи името на въпросния министър.

Още по темата

Вероятно става въпрос отново за министъра на туризма Николина Ангелкова, за която се появиха публикации в медиите, че живее в луксозна къща в Бистрица.

Въпреки че Симеонов отказа да я назове, той обясни, че става въпрос за луксозен имот, който с години се обитава.

Лидерът на НФСБ смята, че неговите депутати още днес ще подадат сигнал до комисията за незаконното придобитото имущество за проверка на кого е този имот.

"Той е в Бистрица на улица "Липа", каза Симеонов.

Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество вече започна проверка по сигналите за закупените жилища от Николина Ангелкова, но според него има ново обстоятелство и заради това се налага да бъде подаден нов сигнал.

А за проверката, която прокуратурата възложи на Антикорупционна комисия заради имоти, купени от "СКАТ" ООД, когато той е ръководил дружеството, Симеонов отсече, че е бил проверяван много пъти и нарушения не са били открити.

"Когато разбера кой е подал сигнала, ще съдя този мъж или жена", закани се той.

Лидерът на НФСБ отсече, че той няма имоти, но "СКАТ" ООД има десетки.

"Това са клевети и лъжи, които вървят от десетина години и съм поосъдил няколко клеветника и един вестник. Прокуратурата има право да провери, но ще удари на камък", отсече той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
37
 
! Отговори
???? преди 5 години
Абе, на всички ни е ясно, че сте заможни, 'щото сте умни, начетени и красиви! Ама нещо при управлението ви на страната не ви се получава. Все така ниски доходи, престъпност, обезлюдяване, без перспектива за развитие и нормален, съвременен живот. Цените, данъците и глобите за сметка на това гонят европейските!
26
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България с нищо не се е променила, освен че демокрацията даде власт и на други.Най-интересно е, че все реват "най-онеправданите", на които все не им стига.
25
0
 
34
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 5 години
Както казах- коалицията е стабилна.
24
0
 
44
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
Не мога да не призная, че Винкело е зъл и отмъстителен, като питбул е. Заапа я с личен мотив Ангелката и ще й види сметката;))) В крайна сметка, той единствен, ни в клин, ни в ръкав, подхвърли з а оставката на Борисов, оня ден;)))
23
3
 
35
 
! Отговори
от Бургас преди 5 години
Един шоп ли няма тук да каже кой министър живее на ул.Липа в Бистрица,че неам нерви вече?Щото ние Валерката-Далаверката си го знаем всички тук.Нали си е местния феодал.
22
1
 
33
 
! Отговори
Не на цензура! преди 5 години
ВСИЧКИТЕ СА М.ОШЕНИЦИ И К.РАЦИ М.АМА МУ СТАРА.. ТЕ ЖИВЕЯТ В ЛУКСОЗНИ АПАРТАМЕНТИ И ВИЛИ А ХОРАТА МИЗЕРСТВАТ..
21
2
 
27
 
! Отговори
до Боко преди 5 години
Ти кажи първо за онези 3.4 МЛРД после обясним как ЦЕЦА СЕКСА прилапа първо Си БАНК, после и половин Южна България. За бомбата в колата , прдназначена за теб, а гръмнаха ЦЕЦА няма да питам
20
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма смешка е Симеонов в ролята на махленската клюкарка Кака Сийка.По-интересно ще е след изборите, най-вече парламентарните , какъв ще е резултата на бургаския Цицерон?Сега му е паднало да плещи пред национални медии,в обозримо бъдеще -ще го гледаме пак по СКАТ.
19
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Валери действа емоционално, а не рационално. Не става за премиер. Въпреки, че има и положителни качества.Волен от друга страна е абсолютно рационален и пресметлив до милиметър, само се прави на луд.
18
3
 
32
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Валери, спри да бъдеш златен пръст на антибългарското соросоидно управление и напусни парламента, защото иначе всичко ми изглежда като селско интерсчийство, а не борба с корупцията. Да не забравяме, че има съмнения, че ти също си затънал в същия батак. Видяхме, че за нищо не ставате, поне запазете достойнство и напуснете властта.
17
5
 
33
 
! Отговори
БРАВО НИНОВА преди 5 години
Това с излизането от НС беше блестящ ход. Лъсна симбиозата ГЕРБ+ДПС+ОГЛАДНЕЛИ ПАТРИОТАРИ. Чакам да публикуват нотариалния акт за сделката на ТИКВАТА с ДОГАН за подаръка на ТЕЦ ВАРНА на МЕДИ ДОГАНОВ...
16
5
 
8
 
! Отговори
Боко преди 5 години
До бойко кажи си. Ама как 3 млрд., аз чух, че са 30. И че имал и парцел на Марс.
15
3
 
3
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
До 10. И какво представляват? Нищо особено.
14
5
 
34
 
! Отговори
БОЙКО КАЖИ СИ преди 5 години
за онези 3.4 МЛРД$ в ПАНАМА. Не се срамувай, ще те разберем
13
3
 
34
 
! Отговори
Охобохо преди 5 години
Не става ясно кой министър и в имот на кума си ли живее.Като не е собственик на майка си 1500лв наем ли плаща за този имот?Асансьор има ли?Чий е имота?
12
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кажи за бистришкия тигър Боко.
11
4
 
54
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
Този е абсолютен ***. Само преди ден призоваваше да се спре с тази истерия, а сега вади нови сигнали. Долен лицемер. Ами или ровиш всичко, или като искаш да спре си мълчиш.
10
5
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега всички дебелоглави привърженици на ГЕРБ, видяхте ли какво представляват вашите идоли?
9
40
 
14
 
! Отговори
до 2 преди 5 години
Алтернативата на ГЕРБ е БСП. Но всъщност не е алтернатива. Същите са. Погледни какво стана с Елена Йончева - срещу нея тече разследване, но тя се кандидатира за евродепутат. ГЕРБ поне подават оставки.
8
7
 
33
 
! Отговори
Наглостин Симеонов преди 5 години
И да знаете, че нямам нищо общо със "Скат" ООД. Мис калифорния даже не съм я виждАл.