Симеонов с нови имотни загадки: Кой министър живее в лукс в Бистрица?

Лидерът на НФСБ с поредни атаки за "Апартаментгейт"
Обновена: 11 апр 2019 12:21 | 11 апр 2019 12:20, Камелия Цветанова
123
Симеонов с нови имотни загадки: Кой министър живее в лукс в Бистрица?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ново разкритие за злоупотреба на министър от кабинета "Борисов 3" направи лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

"Действащ министър с доста крупни имоти - 3 големи апартамента в София, се оказва, че не живее там, а другаде, той е длъжен да го декларира по закона за противодействие на корупцията, но не го е направил", обвини Симеонов, но отказа да посочи името на въпросния министър.

Още по темата

Вероятно става въпрос отново за министъра на туризма Николина Ангелкова, за която се появиха публикации в медиите, че живее в луксозна къща в Бистрица.

Въпреки че Симеонов отказа да я назове, той обясни, че става въпрос за луксозен имот, който с години се обитава.

Лидерът на НФСБ смята, че неговите депутати още днес ще подадат сигнал до комисията за незаконното придобитото имущество за проверка на кого е този имот.

"Той е в Бистрица на улица "Липа", каза Симеонов.

Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество вече започна проверка по сигналите за закупените жилища от Николина Ангелкова, но според него има ново обстоятелство и заради това се налага да бъде подаден нов сигнал.

А за проверката, която прокуратурата възложи на Антикорупционна комисия заради имоти, купени от "СКАТ" ООД, когато той е ръководил дружеството, Симеонов отсече, че е бил проверяван много пъти и нарушения не са били открити.

"Когато разбера кой е подал сигнала, ще съдя този мъж или жена", закани се той.

Лидерът на НФСБ отсече, че той няма имоти, но "СКАТ" ООД има десетки.

"Това са клевети и лъжи, които вървят от десетина години и съм поосъдил няколко клеветника и един вестник. Прокуратурата има право да провери, но ще удари на камък", отсече той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много разкрития много нещо, какво стана с диска от Швейцария преди време, панамските досиета.Оттам по-големи зайци ще излязат.Като са почнали поне да довършат докрай работата
46
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя хем нас.ан, хем арслан.Не спря да топи себеподобните.Няма да се плашиш, Валери! Всички ще се върнете в НС, както се върна Ц.Ц. Я като нещатен сътрудник, я като щатен, я нещо друго...
45
0
 
27
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 5 години
Покъртително ! Корабът потъва, а плъховете си гризат гърлата и се катерят един въз друг в опит да излязат най-отгоре...
44
0
 
34
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Абе всички сте бандити!!!!! Хората вече не ви вярват!!! Просто отивате в ЗАБРАВАТА
43
5
 
5
 
! Отговори
панчо преди 5 години
лошо седларов лошо.... мирише ми на размиване във времето ..ноооо така е в една страна в която не се управлява от реформирани и правилно струтурирани институции тежащи си на мястото а от един вожд в стил авторитаризъмдано вследващя парламент влязат само юристи със страст към установяване на тотално правосъдие в системата ни и разчистят статуквотоединственните способни и с амбиции да се справят с липсващото правосъдие са ДА България ноооо *** не ще и да ги знае щото не са толкова колоритни
42
0
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Симеонов-Загадката,фффърля пак...мъгели на посоки,но не засяга...вожда Тиквун,за да не му се стъжни...повече.Колкото да е...инфантилен и самонадеян олигарх...патриотар и той взе да...поумнява,кат авера му Варадеро с...хайванската пура.
41
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оставка на тиквената ОПГ!
40
3
 
32
 
! Отговори
О С Т А В К А !!! преди 5 години
В бокса има един момент, в който единият състезател очевидно не е в състояние да продължи мача, а съдията неизвестно защо не го прекратява... В такъв случай право на треньора е да хвърли кърпата на ринга и да прекрати мача. Не знам кой е треньор на управляващите... Може би Баце. След толкова скандали и тотална излагацията обаче е време да хвърли кърпата... ОчевАдно тази власт е неспособна да продължи да управлява нормално.
39
0
 
31
 
! Отговори
Мими преди 5 години
Невероятно злобни,алчни и прости са абсолютно всички,/партиите нямат значение/ политици!Живи ще се изядат за власт!
38
0
 
35
 
! Отговори
Офф ,да се омитат преди 5 години
Че кукнделата от златоградските села е за затвора е ясно.Тази отвратителна женица с конска физиономия трябваше да е вътре още щом се върна преди 2-3 години от Холивуд ,където се снима със световни кинозвезди.Няколко десетки хиляди долара похарчи ,за да изплаши света с излъчването си.Ама и ямболския Валерко се е нагушил с милиони в имоти.Само този ,който даваха по телевизията струва 10 милиона.А има и още 2.Дано се задавят с откраднатото.ОСТАВКА ТИКВИ ,ОСТАВКА!
37
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 33И защо да сваляме тези много имотни като шефове на корпорации хорица,като ще дойдат нови и те ще почнат да се обзавеждат наново с лукс имоти,и екстри?
36
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
няма проблеми всички ще подадат оставки, после ще се върнат в НС като нещатни сътрудници и ще продължат с далаверките. справка: физкултурника
35
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво излиза,че еврофондовете са станали апартаменти и палати, пълнят определни лични сметки. Кинти са прибрали и от законите,които приемат срещу народаи държавата.
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
парламента кове законите, които биха подобрили нашето положениеобаче уви, депутатите разчитат че казайки нещо, някой журналист ще пише нещо, хората като разберат ще стане нещо и т.н.ей, депутати, вие можете да промените държавата, у вас са лостовете!
33
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой, кой, как кой- Владислав Горанов.
32
3
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой каза ли оставка на цялото правителство?
31
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези в Парламента наистина ли получават заплати ?!?Само един ,изключително кух работодател ,би ги държал наработа!!:))))
30
5
 
15
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
за пореден път този екземпляр доказва същността си на злобен арогантен и агресивен индивид от когото нищо друго не произлиза освен интриги и вътрешни нападки но не и същественно водене на политически процесивсе пак това с дебненто един на друг в политическото пространство е супер но е хабене на енергия и време което е нечия друга работа за да може такива управляващи да се концентрират върху важни подобряващи качеството ни на живот неща
29
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те само си проверяват, ако беше някой простосмъртен щеше да е готово за 1-3 дена и да е готов, ама нали е народен представител (3-5 години поне)
28
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде и Борисов сега.Да си признае какво е откраднал.И подавайте колективно оставки! Друго не ви остава!-:)