В БСП – битки, скандали... В ГЕРБ представят приоритети!

Спас Гърневски съзря "добре организирана акция" в Апартаментгейт
15 апр 2019 10:40,
91


"Апартаментгейт" разтърси терасите на властта и накара премиера Бойко Борисов да изрече думите "Идва ми да взема един чук и където има тераси, покриви, да ги счупя и да приключваме". Скандалът доведе до оставки на водещи фигури от ГЕРБ, сред които и Цветан Цветанов и Цецка Цачева.
 
Премиерът заподозря, че изнасянето на компромати ще бъде в основата на предизборната битка. Той предупреди, че не е изключено в надпреварата да се използва и етническото напрежение по места.

А вече са ясни и имената на червените конкуренти. Социолозите пък предвиждат минимална разлика между двете партии.

Още по темата

"На фона на всички скандали и битки в БСП, които продължават от доста дълго време, ние от ГЕРБ от своя страна представихме своите приоритети и то на изключително високо ниво. Това само по себе си показа къде се намира демокрацията и кой е готов да я защитава е Европейския парламент", коментира в студиото на "България сутрин" депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

Той бе категоричен, че скандалът "Апартаментгейт" е била една "много добре организирана акция", която била налице от вече повече от две години насам, създавайки се напрежение и целяща насочване на прожекторите към управляващите.

"Ако има скандали в политическия живот, то те се създават именно от опозицията", отсече Гърневски.

Пред Bulgaria ON AIR депутатът от ГЕРБ заяви, че от доста време в страната ни се прави опит за "пълзящ преврат" срещу правителството.

"Когато погледнем изпълнението на програмата на управляващите, можем да забележим, че тя е успешна. И това става най-ясно от доходите на българите. Към момента имаме два пъти по-висока минимална и средна работна заплата", каза още гостът в студиото на "България сутрин".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 5 години
ДЪРТ КОМУНИСТ
73
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Даааа,прав е бай Спас!В герб вече има един човек готов със сърп и чук да троши тераси.Явно му е накипяло много!
72
1
 
2
 
! Отговори
2 преди 5 години
Но това не е тяхна заслуга, а заслуга на модерните леви. Едно същество от помията вече се осмелява да говори за битката с езика на новите марксисти (24 часа 1.07.2017 г.).Това недоразумение,кой знае как оцеляло,призовава за битка с марксизма, но трябва да бъде благодарно, че старите и новите марксисти са оказаха прекалено хуманни към своите идеологически врагове,защото ако въздаваха всекиму заслуженото, от него, съществото,щеше да остане мокро петно на асфалта.Каква е логиката на бълг
71
0
 
8
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Този човек е динозавър. Слушат го само нему подобни.
70
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 5 години
Българските антикомунисти са изпаднали в параноя и са зомбирани от призраците на революцията - те нямат никаква заслуга за българската контрареволюция.Само като чуят думите социализъм и ДС ги избива студена пот.Те нямат мъченици,нямат герои,нямат история.Те са исторически мародери и рентиери.Те получиха всичко даром и досега дерибействат в клоаката на Глобалния проект.Парадоксът е, че са толкова елементарни, а е цяло чудо, че още ги има.
69
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тоя вми.рисан менте кренвиршдето бълваше стихотворения за БКП и георги димитров ще ни дава акълнароде до къде опряутре ако дойде сталин - поя пръв ще си изреже червена петолъчка на челото
68
1
 
13
 
! Отговори
Браво на Нинова! преди 5 години
Нинова е по пич и от собствената й опозиция и от всички крадливи герберастки прасета. Песента на ГЕРБ е изпята. Алчността за кражби от народа ги провали.
67
0
 
16
 
! Отговори
Тома Биков преди 5 години
Вчера слушах коментара на Бацето за листата на БСП, че била пълна с бивши ченгета. Много интересно, и това го казва човек, който се е подвизавал с агентурното име Буда.Да му се чуди човек на Пацо що ги плещи тия глупости, а не си погледне в собствената партия. Всъщност Пацо от коя партия е сега, че той май ги обходи всичките.
66
10
 
3
 
! Отговори
Го4о преди 5 години
По последните новини, г-жа Нинова е много обидена на една голяма част от съпартийците си и обмисля (все още) дали да си подаде оставка, но още не била решила въпроса "кой ще застане на нейния пост" и дали ще я освободи НС.
65
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боже, боже, до къде я докараха герберите! Да пускат едни признати ренегати - фурнаджийски лопати да ги "рекламират"! Ми толкоз им е потенциалът...А. Тодоров, Т. Биков и тоя! Е неам думи!!!
64
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герб е сталинистка и лидерска партия. Там всичко се спуска и правилно е настоящето мнение на лидера, което често и всеки ден се променя. Тази промяна на мнението имитира многомненийност и демократичност в партията. Но истината е, че просто лидерът е еднолично с променливо мнение, а всички надолу в партията и парламента следват авторитарно промяната му.
63
1
 
25
 
! Отговори
Вярната посока преди 5 години
И със Станишев и без Станишев, ГЕРБ са пътници. Бай Ставри от централния затвор очаква Борисов и крадливата му шайка.
62
1
 
19
 
! Отговори
Така де преди 5 години
Герберастки кражби и след кражбите пак кражби. Няма спирка за глутницата на Борисов.
61
1
 
12
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Анонимен-50,особено водача им,толкова е ентелегентен,че бат сали е в сянката му.
60
1
 
15
 
! Отговори
1 преди 5 години
другарю гърневски,единствения приоритет ,е апартамент с асансьор.
59
1
 
20
 
! Отговори
Де Гол преди 5 години
Високия стандарт ,който наложи ГЕРБ в луксозните жилища, само това наложиха за последните 10 години.
58
1
 
21
 
! Отговори
Гого преди 5 години
Що не питате тоя Гърневски какъв комунист беше в БКП Пловдив преди промените.
57
1
 
20
 
! Отговори
Борисов съм преди 5 години
Десет години герберастко "управление", десет години на кражби, корупция и простотия. Десет пропилени за България години.
56
1
 
18
 
! Отговори
Иван преди 5 години
тераси, апартаменти...
55
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гербераст-крадецКогато видя охранените герберастки Спас Гърневски и Александър Йорданов и ми се повръща.--И аз така,не ги понасям,но си мисля,че точно затова ги набиват в очи,за да не гласуват хората за герберите.....,а паднат ли герберите грабежа ще е още по-голям,не само това, но и може да се опитат да ни изкарат от ЕС,което ще е най-страшното за България.Без ЕС сме за никъде,ще се превърнем в бедна държава от латиноамерикански тип.