Десислава Танева поема земеделското министерство

Тя е изборът на премиера Борисов за поста на Порожанов
Обновена: 14 май 2019 13:38 | 14 май 2019 13:26, Александър Попов
218
Десислава Танева поема земеделското министерство
Снимка: Булфото, архив

Вече съм готов със заместник, ще го обявя утре, тъй като трябва да го съгласувам с коалиционните партньори. Това заяви Бойко Борисов преди няколко часа по повод оставката на земеделския министър Румен Порожанов.

Премиерът предлага Десислава Танева за министър на земеделието. Предложението за персонални промени в кабинета вече е внесено в деловодството на Народното събрание, потвърдиха и от пресцентъра на парламента, съобщава БТА.

Още по темата
В момента Десислава Танева е председател на парламентарната комисия по земеделието и храните. 

Тя е избирана за депутат в последните четири парламента. Председател на земеделската комисия в 41 НС и в настоящото 44-о НС.

Танева бе министър и на земеделието и храните в продължение на повече от две години - от 7 ноември 2014 г. до 27 януари 2017 г.

Преди две години Танева стана майка на близначките Паная и Нелина. Бащата е кметът на Котел Коста Каранашев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още по темата: Десислава Танева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
1
 
21
 
! Отговори
reminder преди 4 години
Боеко,Боеко за джиповете забрави ли ?Или не останаха хора за овакантените министерстки постове?Тая не се ли хилеше като друсана през цялото време като се бяхте строили да подавате оставка?
93
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"...си пращаха децата в масква и то с връзчици..."-----------Това за кого? За Инджев ли? Той не беше ли най-върлия анти-таковата...гъзурник в България?
92
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разровете за тази "дама", доста поразии е направила до като е била фирмаджийка. До колкото прочитам по времето когато е председател на земеделската комисия. Пренасочване на пари в полза на...
91
0
 
18
 
! Отговори
Данчо от Елин Пелин преди 4 години
На БГ и трябват работници в селското стопанство, машини и производство,а не министерства и министри,търтеи и кърлежи....По едно време дискутираха да бъде спрян вноса на чужда селскостопанска продукция!? Но така и нищо не стана - изглежда там има голяма далавера....Иначе на глава на населението имаме най-много професори,министри и партий!!! За това няма да се оправиме никога!...
90
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дам порожанов унищожи поминъка на десетки семейства в Странджа .... Никаква чумa не е имало, главата му е пълна с чумa и гомн@.
89
1
 
14
 
! Отговори
Доказано ГЕРП преди 4 години
До АНТИТя вече се е доказала. Какви са тези въпроси. Не помниш ли съючениците й?
88
0
 
22
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
Кражбата на Десислава,дали ще и се удава ?!Че запомних Порожанов,само с герберски измами.
87
1
 
29
 
! Отговори
ПОПИТАЛИ РАДИО преди 4 години
ЕРЕВАН: --- КОГА ЩЕ ПОУМНЕЕ НАЙ-ТЪПИЯ, НАЙ-ПРОСТИЯ, НАЙ МАЛОУМНИЯ В СВЕТА?РАДИОТО ТРИ ДНИ МЪЛЧАЛО И НАКРАЯ ОТГОВОРИЛО: --- КАК КОГА? КОГАТО ПОДАДЕ ОСТАВКА РАЗБИРА СЕ!
86
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боко вече ги назначава само такива ,които не са си купували апартаменти и къщи за милиони в последните 2-3 години.Не виждам друг ,който да покрива Църна.та лелка от сливенските села.
85
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако на лъжата краката са къси ,тия ще се влачат позадник На изборите ще се повтори резултата от президентските .Народа е търпелив ,ама и паметлив.Гробарите сами си изкопаха политическия гроб.На бунището ви е бъдещето .КРАДЦИ....
84
0
 
26
 
! Отговори
ТАЯ КЪЛИНКА преди 4 години
ДЕ СИ СЛАВА СЕ ПАДНА ДРУГАРИ НА ПОСЛЕДНОТО ЛИСТЕНЦЕ ОТ ОРАНЖЕВИЯ ГЕРБЕР - ЗАЯВИ БИБИ ПРЕД ПП ГЕРП.
83
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 60На Нинова синът е в САЩ, понеже има акъл....................това е добре. защото иначе си пращаха децата в масква и то с връзчици, и се връщаха пак толкова грамотни,колкото отиваха. а след това ни управляваха, до като ни съсипаха.
82
0
 
32
 
! Отговори
1234 преди 4 години
Герб единствено трябва да поемат дружно към Белене за да го достроят, след като платиха с кредит неустойка 1.3 млрд лева, че няма да строят а сега търсят инвеститор. Нека покажат как провален и платен от тях проект може да възкръсне с личен пример и труд ! Мм дааа, цял живот да копат в Белене не могат си изкупят греховете.....
81
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Световното списание " Икономист" пусна размазваща властта на Шайката ГЕрП статия, в която описва апартаментните скандали у нас и сриващият се рейтинг на бандата на борисоф!
80
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да очакваме ли ново раздвижване на пазара с недвижимо имужество?
79
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А, те тая ша думне една къщичка за гости и пет/шест апартамента и после оставка.
78
22
 
3
 
! Отговори
GERB POBEDA преди 4 години
Areeeee, pisachite na Korni sa v ataka......
77
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В това семейство, ако единия спре да краде, ще се разпадне. Хубаво е когато двама вървят в една посока и имат общи интереси, така се създават здрави връзки като преплетени свински черва. Една вяра изповядват и тя е далаверата
76
5
 
32
 
! Отговори
Приятел преди 4 години
Калинка Илиева е в пъти по-умна от секретарката в Мултигруп Деси!Нищо че нямаше диплома.То пък в Шайката едни дипломирании...Само полуграмотни тиквени слуги.
75
1
 
35
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
От трън на глог, че по-висок... _( народна поговорка )