Порожанов след оставката: Работих за успеха на министерството

В сектора има много проблеми и със сигурност не всички са решени
14 май 2019 10:50,
67
Порожанов след оставката: Работих за успеха на министерството
Снимка: архив "Булфото"

"Смятам, че положих всички усилия работата в едно от най-големите като обхват министерства да върви успешно". Това заяви Румен Порожанов, цитиран от пресцентъра на Министерството на земеделието, храните и горите.

Още по темата

По-рано съобщихме, че министърът е подал оставка като министър на земеделието, храните и горите и тя приета от премиера Бойко Борисов.

В сектора има много проблеми и със сигурност не всички са решени, но за всеки е направен опит за намиране на балансирано и справедливо решение. Резултатите за развитието на земеделския отрасъл ясно показват възходящата тенденция, такава се отчита и по отношение на износа на селскостопански стоки, се казва в съобщението на министерството.

Министерството изнесе изключително успешно Председателство на Съвета на ЕС с организирането на десетки събития и напредък по най-важната тема за сектора - Общата селскостопанска политика след 2020 г.

В този период активно беше поставена темата с борбата срещу двойните стандарти при храните, която намери решение в пакета директиви, приети от Европейската комисия и Европейския парламент. Комуникацията със сектора винаги е била открита и прозрачна за поставянето, разглеждането и решаването на всички належащи въпроси. Министър Порожанов изказва своята благодарност за работата си със земеделските производители и браншовите организации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
2
 
! Отговори
до 63 преди 4 години
Според Нинова ,Порожанов е човек на Пеевски , явно има информация от кухнята , защото го изрази с голям кеф, от типа вижде ме успях да предизвикам конфлик между Борисов и Пеевски , а Пеевски и Йончева ще ги вкараме в европарламента така че задачите на БСП се нареждат,ако са доволни спонсорите и бюджет ще свършим чудеса от храброст и ще има пай за нас.Такова задоволсво не показа дори когато на изборите БСП спечелиха невероятно увеличение на гласовете , спосорите няма доволни се четеше в лицето и
61
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е бати каква банда е горе на снимката. Сицилиянската мафия вода пие. Само какво излъчване. Тази снимка може да обере много международни награди за фотография.
60
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още един "прекрасен човек и специалист" по прибиране на еврофондове си отиде. До кога бе Борисов, до кога ще уволняваш "цвета" на нацията? Нима ти останаха читави хора?
59
1
 
10
 
! Отговори
Мдддааам преди 4 години
Оставка..и си оставаш с ...на ла па ното!!! Я да помислим..ако някой касиер в банка или крупие в казино...усвои едни 500 хиляди..и подаде оставка...Дали ВБожков..ще рече..ми добре.., а?? Да бе. Без да връща и последствия...!! А в Група за Ефективно Разграбване на България( герб) това минава...един с оставка..друг..главният..си остава! Бе Винету нали ти по твои критерии си ги сложил..те не стават..значи и ти
58
1
 
6
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Оставка и неколко милиона ????? у джебата !! Смех,другарюБорисов,смех...
57
2
 
10
 
! Отговори
Кух профил преди 4 години
Ето как ГЕРБ разбира думата "ОСТАВКА":-Всичко си "ОСТАВА" за мен!
56
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Накрадват се достатъчно. Нека има и за другите, и за следващите. Министър не трябва да е алчен.
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много интересно също, защо Цацаров не започна нареди разследване за хората които укриват от държавата обявените за национално издърване Бсп поискали оставката на Бенчу Бенчев и до там! Решено ами този Бенчу Бенчев възпрепяства държавата или?
54
1
 
9
 
! Отговори
??? преди 4 години
А съд и конфискация за групировката на снимката кога?
53
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бсп е никаква партия председателът ви в Бургас Бенчо Бенчев го хванаха да окрива мафиот обявен в България за държавно издирване в Истанбул Митъо Очите, сот фирмите на кого очитат парите за охрана по морето? Защо като има полиция в България ще трябва да ми охранява магазина някаква частна фирма ? Едните плашат собстениците и търговците по морето, другите им събират парите за охрана чрез Охранителните ви фирми и най на края вашите председатели се опитват да окриват Престъпниците
52
1
 
8
 
! Отговори
Осведомен преди 4 години
Нужна е сериозна чистка в ДФЗ!!!
51
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Работих за успеха на министерствота"?!Айде,бе!
50
1
 
12
 
! Отговори
А къде е Атидже Вели преди 4 години
Защо никой не говори за Атидже Вели!тази госпожа някакси много умело минава между капките! А през нея минават големите пари, но защо никой не обръща внимание на този факт, а се коментира някаква си Багдатова, от която нищо не зависи и е на издръжка само!кой ще попита защо е одобрила проектите на кмета на Борино, след като тя родом е от борино! А топлата връзка с Карадайъ!!!!
49
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе каква е тая логика, всичко било наред, ама той подава оставка, все едно да съм шеф на някоя фирма която има страхотни резултати и да изляза да кажа че напускам поради морални съображения.
48
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бла Бла с оставките си герб показвали своята европейска ориентация,не сме чували по голяма простотия за прикриване на краденето.Защо герб не говорят за очакваното увеличаване на цените на горивата и газа,а след въвеждането на тол таксите и на всичко друго.
47
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ОСТАВКИ, НО СИ ОСТАВАТ С ОТКРАДНАТОТО И НИКОЙ НЕ ГИ ПИПА . ЖИВУРКАНЕТО ОСТАВА.
46
2
 
10
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 4 години
НЕ ИСКАМЕ ОСТАВКИ ,ИСКАМЕ ПРИСЪДИ!ВЕДНАГА И ЗА ДЪЛГО!ЦЯЛАТА ШАЙКА ГЕРБ ТРЯБВА ДА БЪДЕ АРЕСТУВАНА НЕЗАБАВНО!
45
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много се хвалят от Герб за това какво уж били направили ,но се забравя че единствено по тяхно време имаше еврофондове,друг е въпроса колко от средствата бяха откраднати ,върнати или глоби платени от България .Другите източно европейски държави без да бият тъпани постигнаха много повече.
44
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига с тия оставки бе, то така и аз мога, да открадна милиони и после да се оттегля, трябва съд затвор, конфискация, другото е ала бала.
43
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно господарите на Тиквун са решили да приключват операция Тиква.