Борисов се закани: Радикални промени в районите, където ГЕРБ губи

На мушката със сигурност е Плевен
Обновена: 7 юли 2019 14:34 | 7 юли 2019 14:33, Александър Попов
145
Борисов се закани: Радикални промени в районите, където ГЕРБ губи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Бойко Борисов обяви, че трябва да има радикални промени в районите, в които ГЕРБ загуби на изборите, по време на речта си на Национално събрание на партията в НДК.

"На събранията много добре да се огледат хората. Етичната комисия, Изпълнителната комисия. Ще ви окажем максимална помощ. Някъде ще направим промени. Искам да направим по-отворени събранията", заяви лидерът на ГЕРБ.

Още по темата

"Правим среща с обществеността, който иска да дойде. Ще ходя или аз, или хора от комисията, да чуят и другата страна какво мислят за нашите кметове, общински съветници. Има действително млади и успели и доказани хора, които искат да станат част от партийния живот, но местната структура или местният феодал не го допуска – защото вижда конкуренцията", смята Борисов.

"Ние трябва да се подготвим следващите няколко години да обновяваме непрекъснато. Не казвам, че трябва да изгоним тези, които са допринесли и допринасят и имат и потенциал, но във всички случаи трябва да направим и радикални промени, там където губим", посочи Борисов, като даде за пример област Плевен.

На финала на Националното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов благодари на Цветан Цветанов за проявената от негова страна лоялност през изминалите години.

Премиерът засегна и зародилия се скандал с външния министър на Сърбия Ивица Дачич.

"На Балканите оста винаги е била Атина-Белград, София промени това и затова моят приятел Ивица реагира така - яд ги е малко", каза Борисов.

Борисов заяви, че по време на своето европредседателство България е избрала най-трудната задача - Балканите - място на войни и раздори във всяка една сфера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
7
 
24
 
! Отговори
Като... преди 4 години
...го слушам само ме хваща страх да гласувам! За когото и да е било.
65
31
 
4
 
! Отговори
ГЕРБ преди 4 години
България върви напред,младите хора се завръщат..
64
26
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** ще фалира цоциалистите и тия ще ни извадят от блатото най-сетне. Браво.
63
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отврат.Този и без това вече установи тоталитаризъм, но кво ни чака не ми се мисли. "На Балканите оста винаги е била Атина-Белград, София промени това и затова моят приятел Ивица реагира така - яд ги е малко" - а това оставям без коментар. Поне сърбите не се дупят на прехваления ЕС и не са марионетки.
62
22
 
7
 
! Отговори
До Елена преди 4 години
Ти не бягаш само от Путин ами от цялата опиянчена и алкохолизирана неизтрезняваща държавица Россия
61
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първия международен гаф на Бойко.Със сърбите можем да се разберем, ама Косово им е като мазол - не трябва да ги настъпваме точно там!
60
8
 
31
 
! Отговори
Sic semper tyrannis преди 4 години
Долу тиранина Борисов! Да живее Свободата и демокрацията!
59
17
 
6
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 66Припомни ми, че май съм позабравил, и нещо не си спомням: Кога точно "антируската" партия ГЕРБ премахна паметника на омразния окупатор, Съветската армия?Напротив, като гледам лъска го, бърше го, почиства от червената боя и плаши със затвор всеки който го пипне!!!
58
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен до 75 преди 4 години
Само че хората бягат от ГЕРБ и геноцида провеждан над тях.
57
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хаиде пак Орешарски, този управлява няколко месеца ища фалктът на КТБ си беше подготвен от мут..ро правителствата на бб,
56
5
 
14
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 67А виждаш, че на едно събрание на входа комшиите често се случва да се изпокарат и не могат да се разберат, а какво да очакваме от националното ни Народно Събрание!Ние българите сме така: Орел, рак и щука.Нищо, че на сградата на парламента пише обратното.
55
7
 
37
 
! Отговори
ГЕРБ са гадове преди 4 години
Тази територия наречена България е на изживяване. ГЕРБ само ускоряват процеса на затриване и унищожаване на страната. На всички *** гласували за ГЕРБ им честитя новото увеличение на ток и всичко останало. Жалко е че нормалните хора ще страдат от тези тези ***.
54
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямяло фалити на банки, че този на КТБ не беше много отдавна, ти какво искаш Райфайзенбанк в БГ ли да фалира?
53
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Националното събрание е било в рамките на един час. Едно събрание на входа е повече.
52
6
 
23
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 4 години
Този *** след като не иска други партии освен ГЕРБ защо просто не ги забрани със закон. Няма да е демократично, но кое в момента е демократично. А някои казват, че преди 89-та година било тоталитаризъм. Премиер, който не иска други партии освен своята какъв е тогава. Те това сега е баш тоталитаризъм.
51
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега кат фалират цоциалистите може да дойде некой бизнесмен да си направи партия и колкото повече крадат и са им некадърни министрите толкова повече мандати ще отикат. Добра рекклама се прави на политическият живот от някое време насам.
50
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ба си кво ли ги чака в Плевен, след тез люти закани, Баце ще закрие града дето не му е дава!!
49
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Bosse, прекалил с сви. паржолките доста е шкембясал.
48
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако спечели навсякъде това не е ли диктатура ? И къде е тук демокрацията излиза, че хората от ГРОБ в Плевен са единствените демократи и не искат да влият с радикални методи в изборните резултати.
47
6
 
25
 
! Отговори
интересноо преди 4 години
Всяка втора статия е с хвалебствия за човека който направи от България най-бедната и корумпирана държава и единственото разумно обяснение за тези масови статии е ,че Борисов плаща милиони за само-реклама интересно откъде ли са тези милиони!?