Борисов се закани: Радикални промени в районите, където ГЕРБ губи

На мушката със сигурност е Плевен
Обновена: 7 юли 2019 14:34 | 7 юли 2019 14:33, Александър Попов
145
Борисов се закани: Радикални промени в районите, където ГЕРБ губи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Бойко Борисов обяви, че трябва да има радикални промени в районите, в които ГЕРБ загуби на изборите, по време на речта си на Национално събрание на партията в НДК.

"На събранията много добре да се огледат хората. Етичната комисия, Изпълнителната комисия. Ще ви окажем максимална помощ. Някъде ще направим промени. Искам да направим по-отворени събранията", заяви лидерът на ГЕРБ.

Още по темата

"Правим среща с обществеността, който иска да дойде. Ще ходя или аз, или хора от комисията, да чуят и другата страна какво мислят за нашите кметове, общински съветници. Има действително млади и успели и доказани хора, които искат да станат част от партийния живот, но местната структура или местният феодал не го допуска – защото вижда конкуренцията", смята Борисов.

"Ние трябва да се подготвим следващите няколко години да обновяваме непрекъснато. Не казвам, че трябва да изгоним тези, които са допринесли и допринасят и имат и потенциал, но във всички случаи трябва да направим и радикални промени, там където губим", посочи Борисов, като даде за пример област Плевен.

На финала на Националното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов благодари на Цветан Цветанов за проявената от негова страна лоялност през изминалите години.

Премиерът засегна и зародилия се скандал с външния министър на Сърбия Ивица Дачич.

"На Балканите оста винаги е била Атина-Белград, София промени това и затова моят приятел Ивица реагира така - яд ги е малко", каза Борисов.

Борисов заяви, че по време на своето европредседателство България е избрала най-трудната задача - Балканите - място на войни и раздори във всяка една сфера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още по темата: Бойко БорисовГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е необходимо да ги премества. ГЕРБ да си свърши работата , като ги вкара в затвора. Има достатъчно престъпления извършени от БСП , АТАКА, ДПС,
85
7
 
31
 
! Отговори
ОПА преди 4 години
ЩЕ ПРЕХВЪРЛЯ МАГАРЕТА ОТ ЕДИН ОКРЪГ В ДРУГ.....ХАХАХАХ-МАГАРЕТАРА ИМА ИЗГРАДЕНА СТРАТЕГИЯ ЗА МАГАРЕТАТА
84
6
 
42
 
! Отговори
А преди 4 години
Няма такова нещо като леви и десни, нито тук, нито където и да било. Всички са от една партия, правят ви цирк, да си мислите че имате избор. Тоя овчар ли ще ме води, или оня. А вие си спрете спокойно, овце!
83
7
 
25
 
! Отговори
Инна преди 4 години
В Смолян ГЕРБ ще загуби заради политиката на Началника на Регионалното управление на образованието.Толерират се училища, чийто директори са от ГЕРБ, а ученици почти насила се записват в една от професионалните гимназии.
82
4
 
39
 
! Отговори
Честен преди 4 години
Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление.(2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.(3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.П.ПНЕЩО да Ви говори този текст?
81
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бай *** 2.
80
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва да си луд да работиш за този
79
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой си ти,бе,! Неточен човек на неточно място,точно поставен от разрушителите на бг.
78
6
 
46
 
! Отговори
ОСТАВКА !!! преди 4 години
Тикво, комарите изядоха народа !Кога ще пръскате, бе крадци ?!
77
6
 
22
 
! Отговори
бай Ван преди 4 години
Без Цветанов и с продължаваща болка към ранно пенсиониране. Това като начало изглежда добре.
76
6
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този не го вземайте на сериозно. Той толкова си може. За десет години нищо не постигна. Извинете за неточността, постигна, станахме последни в ЕС.
75
12
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като чета постовете разбирам колко е отчайващо положението в територията Бг.Подкрепящите Тиквата са на менталното ниво на неандерталците но и опонентите не са много по-различни.Жалка картинка.Българин му кажи и не го обиждай повече.
74
4
 
27
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
На този...майтапчийски конгрес на ГЕРП,се затвърди...демократичното начало *** тази еднолична,клиентелистка,феодално-политиканска структура.Аз като самоук...социален антрополог виждам как народната...либов към Б.Б.и партията му ще се...завърне не само в Плевен,Ямбол,Враца,Видин където бе...накърнена(незнайно...защо),но ще пламне и с нова сила в останалите,силно...любещи региони.След...разправата на Вожда с...водачите по места,всичко ще си дойде на място.Гарантирано от Боко,партията си е негова.
73
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малеееееее няма отърване о тоя!!!
72
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КТБ го фалираха Пеевски и Борисов.Тиквата искаше и PIB да фалира ама не успя.Забравихте ли как обикаляше медиите и тръбеше че държавата е фалирала и PIB е фалирала???ЗабравихтИ а сте толкова прости та не сте и разбрали какво точно се случи!!
71
6
 
29
 
! Отговори
se преди 4 години
ГЕРБ се изчерпаха,нямат ясна визия вече 10 години за България.Припяват само едно и също и омръзнаха на хората.Реално положението на народа не се е променило защото след индексации и растеж на доходите веднага следва увеличение на цените на всичко ще може,Популизма и самозабравянето е едно към едно с БКП преди 10 ти ноември.Да ГЕРБ е партия на капитала и всичко е лицемерно как бащицата ББ мисли за народа.Реалната оценка за ГЕРБ е Терминал 2 и все по ниската раждаемост на БЪЛГАРИ !
70
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГЕРБКъде се завръщат? Там, от дето са дошли за малко ли?
69
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Като... 90Ами недей да гласуваш та тоя да те Оправя още 100 години.Бъди щастлив в глупостта си.П. П. Аз не гласувам с ясната мисъл че не искам да се боря за свободата на тоя гнусен народ.
68
4
 
10
 
! Отговори
пецата преди 4 години
Тоест заселване на повече *** в тези райони
67
4
 
17
 
! Отговори
Пловдив преди 4 години
Бойкоооо, ако подкрепиш Тотю за Пловдив губиш,така да знаеш. Хубаво си прави сметка кой ще издигаш за кмет на Пловдив, защото за тоя крадец няма да гласуваме. Ако искаш Пловдив, номинирай друг, ако не, гласуваме за друг.