Симеонов вижда тежка криза, държавата не вървяла на добре

Ще поиска нови преговори с ГЕРБ и ВМРО
18 авг 2019 10:47,
241
Симеонов вижда тежка криза, държавата не вървяла на добре
Снимка: BulFoto

В близките дни ще имаме среща с Каракачанов на Коалиционен съвет и предполагам, че ще имаме доста сериозни промени в отношенията с ГЕРБ още през септември, тъй като държавата не върви на добре. Намираме се в една тежка икономическо-политическа криза. Това заяви бившият вицепремиер и лидер на НФСБ Валери Симеонов пред Нова.

Още по темата

Той беше категоричен, че са нужни нови преговори с ГЕРБ по отношение на приоритетите на управляващата коалиция. Нови разговори обаче ще има и между партньорите в малката коалиция на "Обединени патриоти" - ВМРО и НФСБ.

Според Симеонов бъдещето на управлението зависи най-вече от ГЕРБ.

"Това е голямата партия, която дирижира политиката в България. Икономическите интереси не трябва да бъдат жертвани, за да се напълнят гушите на определени лобита и забележете кога започна това нещо – тази година. Има един Ренесанс на погрешната политика на ГЕРБ от предходен мандат", обясни той.

На въпрос дали политиката на ГЕРБ не се е променила след като самият Симеонов напусна Министерски съвет, лидерът на НФСБ каза, че не знае дали това е така, но смята, че присъствието му в изпълнителната власт е имало дисциплиниращ ефект към останалите.

"България през последните месеци получава много тежки удари, основно икономически. Това са тежкото състояние на българската енергетика, която е оставала винаги някъде "зад завесата". Няма да ви говоря за тежкия удар върху българското животновъдство, което нанесе африканската чума. Трети удар върху икономиката на България е съсипаният туризъм. В момента плажовете ни са един оглозган от мутрите кочан варена царевица", обощи ситуацията в страната накрая Валери Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този мазен русофоб е вреден за България.Наименованието на партията му е за заблуда.Помагач на националния предател бойкоборисов.
160
1
 
25
 
! Отговори
yyyyffff преди 4 години
каквото и да правите сте на герб патерица и сте същите престъпници защото крепите герб и отгоре на това да ти напомня, сте във властта и пряко участвате в сриването на държавата, недей да говориш като опозиция защото си в управлението, нали вие купихте скъпо и прескъпо самолети да служат на нато, не на БГ, лично вашата ОП направи това престъпление, за което ще има народен съд, няма да ви се размине, пък ти си дрънкай удобни приказки за простолюдието, тъпите и простите дет ви крепят няма да спасявваме.
159
2
 
8
 
! Отговори
ген Юденич преди 4 години
През ПСВ целта на ген.Юденич е била превземането на Истанбул!!!Ленин осуетява плановете с брест-литовския мирен договор!Ако Русия беше победителка, с България щеше да е свършено! Само ВОСР ни отърва от заграбване на територията ни от нашите съседи -сърби,Гърци,власи и турци.Късмет!
158
7
 
3
 
! Отговори
битката при ГАЛИПОЛИ преди 4 години
До НАЧАЛОТО НА КРАЯНа тази битка с ингилизите през ПСВ и двете страни дават по 200,000убити!!!!!!Имало е какво да защитават и отблъскват английските войски начело с АтатюркГалиполи е едно стеснение между Босфора и Дарданелите и не се преминава лесноАми какво да кажем за битката при ЧАНАККАЛЕ? Нашите историци да не мълчат!Нашия цар Борис 50,000 глави е отрязал на непокръстените и колко боляри е заклал?Нашите шумкари режеха главите на ранените си и другари при отстъплание да не ги предадат?
157
18
 
5
 
! Отговори
широката руска душа преди 4 години
До Враг номер едноС руснака за 5 минути се сприятеляваш и след пет минути си на неговата маса. След още 5 минути те е поканил у дома си на гости и след 5 минути си арестуван от КГБ по донесение на съседите!Във СССР нас българите ни наричаха ЧУЖДЕНЦИ. Ако се ожениш за рускинче - изключваха я от ВЛКМС-комсомол
156
1
 
14
 
! Отговори
НАЧАЛОТО НА КРАЯ преди 4 години
До КРАЙНАТА ЦЕЛ!Проливите са византийски,така че турските грабители няма какво да защитават.А са победили не от много ум,а защото са им помагали евреи и англосекси.Винаги.За един Сюлейман-Соломон се сещам.А това,че си спомняш с умиление как са ни завладяли и рязали глави...няма обяснение.Сигурно си мюсли или по мак.
155
6
 
30
 
! Отговори
А колко е взел? преди 4 години
До АнонименБоко е направил най-много за България! - 3 милиона емигранти и още 3 пенсионериКойто е будала нека гласува за него, а той ще се самоизбере със външна намеса!
154
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига с тая Русия и Америка ,има кой да мисли за там а вие ако сте българи мислете за нашата сиромашия и мизерия тук докарана от бълг. политическа ненаситна акула !Де не говорим за тези лапачи пращате темата в глухата .....
153
7
 
8
 
! Отговори
Враг номер едно преди 4 години
До БългаринТова е Русия още от времето на Екатерина Велика до днес!Потеклото на Симеонов е комунистическо - от акад. Ангел Балевски - *** на Тато
152
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До КРАЙНАТА ЦЕЛПито-платено.Няма безплатна любов.А ний за чий муй дадохме златото на Дънди крокодила само за 1% комисионТова го няма и в Африка..Питам и отговор не чакам.Така постъпват безгръбначните земноводни.За някакъв подкуп продават държава.Та се сещам за каракачанката и фърчилата...
151
3
 
23
 
! Отговори
11 преди 4 години
Ето този щрудел е пример как с 1% гласове можеш да управляваш, да си нагъл, нахален и арогантен и да направиш куп поразии.
150
39
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз ще гласувам за Бойко да продължи да ни развива държавата, че няма кой друг. Бойко е направил най-много за България от 100 години насам, това е факт.
149
4
 
6
 
! Отговори
маршал Жуков преди 4 години
До ДЪРДОРАТОР ОГЛУПАТЕЛСолдат не жалеть! Бабки родят новьйе.
148
17
 
4
 
! Отговори
КРАЙНАТА ЦЕЛ! преди 4 години
До ДЪРДОРАТОР ОГЛУПАТЕЛТОВА СА БИЛИ ПРОЛИВИТЕ! НЯМАЛО Е КАК ДА НИ ПРЕСКОЧАТ И ДА НЕ НИ ОСВОБОДЯТ?Теоретически турците са водили отбранителна война защитавайки собствена територия!С две думи казано - ПИТО-ПЛАГЕНО! 36 тона злато за даром ли е?
147
5
 
18
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Симеонов е най големия враг на България!
146
7
 
5
 
! Отговори
истината преди 4 години
До до анонименОрганизаторите на бунтове и въстания, хъшовете са били криминално проявени.За да отърват бесилото се представят за революционери!Истинските борци за свобода тук са били трън в очите на руснаците - опасни съперници
145
2
 
24
 
! Отговори
ДЪРДОРАТОР ОГЛУПАТЕЛ преди 4 години
До ОСВОБОДИТЕЛ-ОКУПАТОРЗащо да те освобождават.Ти би ли си пратил сина да се бие за чужди интереси и безплатно да почине.Да сме благодарни,че минавайки през нас са ни освободили,защото отново имаме държава.Сега щяхме да сме като кюрдите,които междувпрочем са доста повече от нас.
144
1
 
23
 
! Отговори
ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ! преди 4 години
Брей, тоя противяга говори все едно е паднал от Марс.Нали до вчера беше вицепремиер, бе Винкел ?!, Ти, си част от престъпната управляваща шайка. Ти, също си виновен за пропадането на България не по-малко, за да не казвам дори повече от останалите.Идиотските закони, които предлагаше, милиционерските ти походи срещу туризма, фашисткото ти говорене ... Всички тези твои простотии допринесоха за провала на управляващите.
143
2
 
22
 
! Отговори
Ramada преди 4 години
Симеонов не става даже и за тоалетна хартия.
142
2
 
24
 
! Отговори
ай бай преди 4 години
Както са казали поетите по време на робството,което сега се мъчите да увиете в розови дамски превръзки-Тирани,всуе се морите!Не са гаси туй що не гасне!,.Кратко и ясно.Както и,че няма начим да залюбим англосексите,които са искали да изравнят София със земята и да засадят компир.Е,частично са успяли.В банкя компир до компира.