България - просперираща държава, но все последна в Европа

Урсула фон дер Лайе просто ни била окуражила
Обновена: 29 авг 2019 21:33 | 29 авг 2019 21:00, Камелия Цветанова
73

При посещението си днес председателят на Европеската комисия Урсула фон дер Лайен каза, че България е просперираща държава.
Още по темата

"Това е окуражаване от страна на Европа. Със сигурност просперираща държава, но все още последна в рамките на Европа. Причините са свързани  с дългогодишното управление на настоящия премиер, недоброто представя на отделните инситуции, посочи политологът Георги Киряков в "Денят ON AIR".

"Със сигурност госпожа Урсула фон дер Лайен не дошла да обсъжда бъдещето на България. Тя трябва да сондира позициите на всяко национално равителство по повод състава на еврокомисията", посочи политологът Димитър Димитров пред Bulgaria ON AIR.

"Избори се правят с пари. От този джоб се бърка за всичко, за сигурност, за образование, колкото и да са критикувани тези области. Демокрацията струва пари", посочи още Киряков.

"Парите за кампанията би трябвало да минават през определена сметка, за да може Сметната палата да направи крайната оценка", коментира Димитров."

Киряков отбеляза, че хората вече са достатъчно критични към данните, които социолозите изготвят преди избори, ще бъдат много по-внимателни и вероятно  няма да могат да се настоят по тези данни.

От думите и на двамата стана ясно, че е много по-малко вероятно Мая Манолова да спечели изборите особено в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държава която Не се подчини на Американската " демокрация" За Америка е " режим"! Е да ама НЕ Е! Там живота си тече нормално и без Американската " демокрация"!-:) И това си е ТЕРОР на американците спрямо свободни държави! И нищо друго!-:)
21
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АниКолкото и да им е мъчно на руснаците, България просперира.Русия ще си остане суровинен заден двор на България.Много весел пост! Ани ме направи щестливТ. Ще ударя един джин/тоник по случая.
20
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 18 Ани..Моето момиче! Изградена Американофилски си бе момиче! И достойна за съжаление!-:) Ама едва ли го вдяваш това! Русия си е една велика държава.Богата на природни ресурси.И имаща куража.Сама да търси собственото си развитие! А не да работи.По " модела" На чичо Сам!-:) Схващаш ли? Има и ресурса и куража сама да се управлява! Силна най вече във военното дело! За това е " лоша" Според Америка! -:) Леле леле дечица с промити мозъчета.30 г ви промиват крехките мозъчета американците!
19
3
 
3
 
! Отговори
Сорос Ротшилдов Джр. преди 4 години
Анине само на Българияа и на... целия святще ги държим на изкуствено дишане още...1000 години
18
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименДългът на БГ намалява - стига клишета сте поствали.От 27% при Ореха, сега е 50+...34 млрд външен дъл при 65млрд Е БВП
17
30
 
6
 
! Отговори
Ани преди 4 години
Колкото и да им е мъчно на руснаците, България просперира.Русия ще си остане суровинен заден двор на България.
16
4
 
16
 
! Отговори
Хм преди 4 години
До така се вижда отвънКогато лъснат истините за гербаджийското управление ще бъде много късно за оправяне на щетите.Това включва дълговете,некачественото строителство и разпиления(откраднат) ресурс.Наистина,сега кредитът е евтин,а инфлацията сравнително висока и има смисъл да се вземат заеми,НО ако се инвестират разумно,в неща,които имат възвращаемост.Ако просто се открадват,както обикновено става,ще са непосилно време за бъдещите поколения(ако въобще ги има).
15
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ХахахаКакво чувство за черен хумор и самоирония в това заглавие..
14
6
 
12
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Тая е малко като гербавите калинки-дялани камъни,само че не така проста,все пак Германия има традиции в образованието.
13
21
 
7
 
! Отговори
така се вижда отвън преди 4 години
Дългът на България намалява. Това е първо защото ръста на брутната продукция расте по-бързо от дълга. Второ защото провеждаме разумна фискална политика.Мизерстват тези които заложиха на социалистите. Никой не ги отблъсква. Просто те са се затворили в омразата си към всичко българско.
12
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дългът на БГ намалява - стига клишета сте поствали.
11
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 11... Нали? Ето примерно нашият 1 ви " вожд" в държавата.Така се е разширил.Та Двукрилен гардероб е нищо пред него.Нагъл ,нагъл.И един червендалест е станал.Готов за инфарктче! Пожелавам му го от сърце! Па и един побелял вече.Бе бивш Неуспял при комунистите " кандидат комунист"! И са били прави Че не става отхвърляйки го като надежден! Поне за това им вярвам! Ах как чакаме изборите този пъъъъъът!-:)
10
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 12 България засега расте само на дебел г.з на политици. И дългът й расте също.
9
5
 
11
 
! Отговори
Ъ преди 4 години
До АнонименНяма как да тръгнеш от 3000 лева за долар и да си много напред с материала, не става.Доларът сега струва точно 1730 неденоминирани лева. И е закован от тогава. Не е кой знае какъв скок това.
8
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Урсула сондира начи Бойко ше сондира Мая и *** на изборите. *** така ше ги сондира че ше им изленат чарвата одзат. Повече за избори няа да мислят. А България ше продължи да расте ако ще червените да се пукнат от напъни. Мъка е за тях за нас е кеф.
7
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая.Направо му го е набутала в очите на нашия!-:) Дали е схванал тънкия намек? Едва ли! Хайде ще го " изпратим" на изборите вече! Стига ни е срамиш на всякъде толкова години вече! Аз така и не го " избрах" нито веднъж.Научил се е сам да се " избира" през годините.Но схемата му този път Няма да мине!-:)
6
17
 
5
 
! Отговори
Сорос Ротшилдов Джр. преди 4 години
селянине се тревожете вече сме избрали следващия ви лидери той е...Бойко Борисов
5
5
 
20
 
! Отговори
да знаете преди 4 години
Колкото и да го натрапвате този, ПЪТНИК е и вече няма да е Началник на държавата.
4
13
 
6
 
! Отговори
Сорос Ротшилдов Джр. преди 4 години
Червени политолози под път и над път. Кой не скача е червен!
3
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма как да тръгнеш от 3000 лева за долар и да си много напред с материала, не става.