Джамбазки от Мелник: Да сложим край на либералния геноцид

Битката срещу ИК трябва да продължи, настоя Нено Димов
31 авг 2019 16:25, Анисия Иванова
37
Джамбазки от Мелник: Да сложим край на либералния геноцид
Снимка: ВМРО

ВМРО трябва да стане неизменна част от управлението на държавата, за да продължим да отстояваме интересите на българските граждани. За това призова в Мелник евродепутатът Ангел Джамбазки, който участва във форума "Европейският съюз и националните държави“. Събитието има за цел да дискутира бъдещето на различните европейски нации в рамките на Европейския съюз.

"Европа на отечествата и нациите е на дневен ред в дебата за ЕС. Идеята да отстояваш суверенитета и националността, за да бъде сложен край на либералния геноцид. Сега е времето да отстоим вековните си идеали и да защитим нашите сънародници от пълзящия либерализъм", поиска още българският представител в ЕП и заместник-председател на ВМРО при откриването на конференцията.

Министърът на околната среда и водите Нено Димов изнесе също лекция по темата консерватизъм. Основният акцент в нея бяха човекът, общността, традиционното семейство и ценностите, които те носят.

"Срещу безродниците политическата битка е успешна, когато се провежда без войни и кръв. Консервативно-патриотичната вълна, която се надигна в Европа, ще се радвам да даде своите плодове преди да се стигне до крайности. Човек живее в определена среда, където негови близки хора са семейството, Родината. Семейството е това, което ни крепи – разрушим ли го, губим корените си. Така човек става лесно манипулируем. А манипулират ли съзнанието на човека по отношение на пола – това вече е нещо различно, това не е човек", възмути се Димов и допълни:

"Следващото нещо, което се атакува е общността. Либералните идеи атакуват консервативните ни ценности. Идеалите на тези хора са сгрешените ценности, които водят до това един индивид да е слаб и лесно контролируем. Това, че 7-8 министри гласувахме против, и благодарение на ВМРО, Истанбулската конвенция не беше приета, е една малка битка. Тя трябва да продължава и на местно ниво, на държавно и европейско паралелно", обобщи Димов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя ерген Джамбаза беше застанал на границата да връща бабички за да не гласуват,въпреки,че направиха закон задължително да се гласува и имат лични карти като нас.Говори против ромите,защото това се харесва на народа,обаче действия никакви.Навремето от СУ директно общински съветник стана и какво свърши там?Предложи да не се пие бира в парковете.Едно дете не е отгледал,националист ми го играе.Втори мандат в Европарламента кара и нищо не е свършил,само се оправдава.Има един Контрера и той същия.
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Само напомнямВ ГЕРМАНИЯ СЪЩО ИМА ЕРГЕНСКИ ДАНЪК!
27
5
 
3
 
! Отговори
Само напомням преди 4 години
От 01.7.1951 г. Ергенският данък е в размер на 5% върху доходите на всички неоженени, неомъжени, овдовели, семейни и разведени без деца, на възраст от 21 до 45 год. за жените и до 50 години за мъжете. От 23.02.1968 г. данъкът е 5 % за лицата от 21 до 30 навършени год., 10 % за лицата от 30 до 35 навършени год. и 15 % за лицата над тази възраст. Данъкът се събира до навършване на 45 години от жените и на 50 години от мъжетеТова е разликата между НРБ и джендърския ЕС
26
3
 
5
 
! Отговори
Само напомням преди 4 години
чл. 176 от Наказателния кодекс на НАРОДНА Република България: за полово сношение или полово удовлетворение между лица от еднакъв пол наказанието е лишаване от свобода за 3 години
25
2
 
10
 
! Отговори
До Илия преди 4 години
Я обяснете как точно комунистите толерираха геьовете, като точно тогава педерастлъка се преследваше? Как разрушаваха моногамните семейства, като хората се женеха на по 20 г., имаха по две деца и здрави семейства, а на разведените се гледаше с лошо око. И как толерираха ц**, като последните ядяха яко бой и не смееха да шукнат? Пстриотизмът беше *** почит, а да ходя на църква никой не ми е пречил.
24
5
 
8
 
! Отговори
Преоблякъл се Илия преди 4 години
Драги монархисте,марксизмът,ленинизмът,троцкизмът са все икстиншъни и метастази на либерализма защото поне на 90% съвпадат - мразят и преследват християнството,мразят и разпадват моногамното семейство,ненавиждат патриотизма,дават незаслужени права на етноси с нищо недопринасящи за благосъстоянието на обществото,дават безмерни права на гейове,***,лезбийки,т.е. преоблякъл се Илия и ...пак в тия.
23
18
 
8
 
! Отговори
МОНАРХИСТА преди 4 години
От червените *** се освободихме горе-долу, но ни яхнаха либерастите... Няма оправия... Не станем ли пак царство никога няма да се оправим...
22
10
 
9
 
! Отговори
Юрист преди 4 години
Поредният малко умен любимец на средния българин.Тъжно,но това е положението.
21
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Впрочем кога истинския не ходил в казарма мъж, разбивача на женски сърца, а може и на мъжки с женски чувства, ще вземе не само да дрънка за семейство ми да създаде такова.Кога ще вземе и да спре да взима пари и да приглася в хор на неолибералния фашист Тръмп и дружката му Путин, който впрочем са именно от либерален политически пройзход и причина за либералния геноцид никога разбира се кофти е да се караш с шефа дето ти плаща заплатата.
20
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 22 идеология и либерализъм не е едно и също.Гей идеология е джендърството а либерализъм е това гражданина да има права който държавата да не може да вземе.Или знаят разликата но понеже точно САЩ ги финансират не им изнася да кажат че гей иделлогията е с американски пройзход и беше наложена на а не измислена от Европа.Обратното на гей е хетеросексуален обратното на либерал е диктатор.Спрете да манипулирате общественото мнение с лъжите си.Аман от американски и руски патриоти в български дрехи.
19
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 21 ми прав си, но както виждаш будали по-мека дума няма има.Вмро организацията дето искаше да цепи Пирин от България и се занимаваше с тероризъм водена от агент Иван демек Каракачанов който тогава нямаше нищо против комунистическия интернационализъм и Джамбаза с който имат едно общо че не са ходили казарма но умират да пратят другите там това ли са патриоти.Партия дето е в коалиция с либералите от ГЕРБ и гласува закони с подкрепа от ДПС.Да не говорим че така и не проумяха че американска гей
18
13
 
9
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Само на ВМРО имам доверие. Единствено те назовават проблемите с истинските им имена.
17
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вдигат прах и шум. Печелят двойно от насъскване на електората, и от плащане на ромите да гласуват за ВМРО. Прости са като Хитлер.
16
7
 
22
 
! Отговори
факт преди 4 години
всички НПО-та трябва да бъдат закрити, защото са престъпни организации, които се занимават с финансови злоупотреби и измами
15
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо не правите, другари от ВМРО. Само празни лозунги и сделки с властта. Бай..ьовци.
14
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази фашизоидна партия трябва да бъде забранена. Ако имаме закони и конституция.
13
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много се дървят пък стратегия за детето е приета и влиза,в,сила на 1 януари...
12
15
 
21
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 4 години
Този еврообратник е личната мома на повикване на Тиквоний.Чудя се кой въобще ги слуша тези мушмороци?А за колегата му Слабаков направо ми се плаче.Срам за БГ са тези продавачи на паспорти и слуги на пожарния генерал.
11
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българския Шинийд О'Конър дали не е...с обратна резба.
10
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нема да казвам нищо че ми идват едни думи дето не са за пред хора. Ако ги напиша и животните ще се изчервят от срам.