Великобритания подкрепи България срещу "Русофили"

Посолството изрази позицията си във Facebook
11 сеп 2019 23:58, Нели Христова
81
Великобритания подкрепи България срещу "Русофили"

Във Facebook Британското посолство изрази подкрепата си към България по повод скандала с шпионаж в полза на Русия.

Дипломатите написаха: "Следим с интерес изявленията на българските власти тази седмица, свързани с предполагаемия случай на шпионаж. Обединеното кралство подкрепя усилията на България като близък европейски партньор и съюзник в НАТО да защитава националните си интереси срещу подобни заплахи".

По-рано вътрешният министър Младен Маринов и шефът на ДАНС Димитър Георгиев бяха извикани от ГЕРБ в парламента, за да запознаят депутатите с подробности по скандала за шпионаж на членове на "Русофили".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
лицемери и хиени
57
2
 
6
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
И кой им е искал подкрепата на британците. Вече две години един Брекзит не могат да направят като хората. Ха със сделка, ха без сделка. Край няма.
56
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Мразя РусияИзборът си е твой! Аз мразя хиените и вараните от Комодо, въобще тези, дето се лигавят! Но не тръбя навсякъде!Гледай да не се срещнем, зашото методите ми за преубеждаване няма да ти харесат!Обичам Русия!
55
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
русофилската-шпионска история ще докара на Манолева бонус- всеки пита защо точно преди изборите се вади точно тази карта, а не когато са я "регистрирали". Накрая от щаба на ГЕРБ ще кажат че британските служби така им подсказали да проверят, а те заради лош превод зели та арестували филените в русо, българи, та са и блондинките да фнимаат да ге не гепат че имат рус акцент...изобщо невярвам че британците ще земат да се занимават с тия бандити от котилото на товариш Фънддудуковская фон Браун
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо това влияние от чужди държави? Толкова ли сме изостанали? Да не споменавам за богатствата ни , няма да стигне мястото. Но няма да пропусна и умните Българи. Крайно време е да дадете път на тях.
53
0
 
11
 
! Отговори
До Вуйчо преди 4 години
Не само, спомнете си огненият смерч - Дрезден и други немски градове с цивилно население бомбардирани безобразно, Чърчил е искал цяла Германия да е пустош, БГ също - картофени държави.Чърчил е искал 30 000 турска армия да нападне БГ. Сталин го спира.Гърция е искала ЕДИН МИЛИАРД ДОЛАРА репарации, днешни десет милиарда долара и половин Южна БГ. Сталин ги спира.Югославия е искала границата й, да е на десет клм. от С-я, отново Сталин ги спира.Как да не мразят Русия и БГ, а и бой са яли от БГ
52
9
 
4
 
! Отговори
Мразя Русия преди 4 години
Всеки русофил е враг на България.НЕ ИСКАМЕ НОВО РУСКО РОБСТВО И КОЛХОЗНА ТАТАРСКА ЧОРБА.ИСКАМЕ БОГАТА И СВОБОДНАЕВРОПА ЗА ДЕЦАТА СИ!!!
51
2
 
9
 
! Отговори
лицемерие преди 4 години
Сега кой се меси във вътрешните ни работи ?
50
0
 
7
 
! Отговори
Вуйчо преди 4 години
Помните ли какво е искал Чърчил да направи от столицата,да спомним тогава ,една картофена нива.А тия били със нас,те унищожават пък били с нас, всичко разрушиха!
49
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Великобритания подкрепи България срещу "Русофили"...При такива "приятели" не ни трябват врагове.Още помня речта на английския министър, който на митинга на СДС при храма "Александър Невски" тъкмо разтягаше локума, как ни били помагали и подкрепяли и тръгна да каже кога. След така например ... се получи неловка тишина, взе да се върти, разни хора от антегачите взеха да му шушнат на ухото, някакви хора му дадоха листче и след солидна пауза продължи, като смени темата. Просто няма пример факт!
48
2
 
10
 
! Отговори
Подрепа преди 4 години
"Въоръжена Лудница: "Мними съкровища! Слепи столици! Дяволски ндустрии! Призрачни нации! За кое ни подкрепяте? Затова че развалихте Северен Поток, Ю. Поток, АЕЦ Белене?Че ни сринахте икономически, затова ли ни подкрепяте. Че едни транспотоци са по ваша идея,че ще видим евтин газ от Русия друг път.Спомням си една снимка с Тачър и Пиночет, добре че Испания прояви достойнство и заведе дело срещу Вас?Затова че влошихте отношенията ни - икономически с Русия?Излязохте наяве поръчителите!
47
0
 
15
 
! Отговори
nina преди 4 години
Оправили собствената си държава, че дават акъл на другите! С какво, впрочем, сте РАЗЛИЧНИ, недраги инглиши, от "имперска" Русия?! Със стотиците си колонии по света ли?
46
0
 
11
 
! Отговори
ВъпросЛ преди 4 години
В коя държава заловен шпионин е пуснат под гаранция и ходи по телевизията да го питат защо познава Пеевски?30 спецполицаи го залавят в тях , след което пускат шпионина...Не бях чел такъв роман.На никой писател не би му хрумнало да го напише
45
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Биби да си спомни когато един му каза, че за съжаление България е троянският кон на Русия и той се пенявише после по телевизиите да обяснява, че това не било така. Ти да видиш... Явно доста често обикновените хора поставят оценка по-точна от тази на службите.
44
1
 
18
 
! Отговори
Наглеци преди 4 години
Не ви искаме нито меда, нито отровата.България не е имала колонии - и няма да има!Гордеете ли се със Скрипал,а, а Опиумните войни, а Индия, а Ирак, а Гърция - полковниците, а Ирландия, Шотландия, Гибралтар?Шейм он ю.
43
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе на русофилите им пречеше монархията - изгониха царя, пречеше им "фашисткото" правителство - избиха всички, пречеше им капиталистическия строй - натикаха българите в концлагери !А сега какво им пречи ?Няма цар, няма фашизъм, сами докараха капитализма, сами обявиха европейската ориентация на България и ето ти отново, едно русофилче кремълско шпионче - тип "вожда" Г.Д. - се появи да сменя ориентацията на държавата към руския Гулаг, със същите преддеветосептемрииски практики !
42
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересни понятия... Класическа диверсия и саботажи са елемент, съставляващ между 0.01% до максимум 1% от шпионажа, но все пак опираме до там, че да използваме понятието "шпионаж", що ли? ;)Тия нашичките иначе даже закъсняха... Цяла България говорише как са идвали разни военни "съветници" от Русия да обясняват на разни съвременни пишман български "опълченци" как трябвало да живеят, кой да мразят и обичат и да наливат парички на ръководителите им. Публична тайна! Зелени човечета гонещи бежанци.
41
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българите никога няма да забравят, кой искаше да съедини България с руския Гулаг - русофилите !
40
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русофилството носи на България смърт и пълна зависимост от Кремъл !Съветската армия донесе на щиковете си "народния съд" = на геноцид над българския народ, какъвто и по турско иго не е имало.
39
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на Великобритания !Винаги с Европа, никога с руския Гулаг !