Сидеров ще съди БНТ, била манипулатор. А той говорел истини!

Лидерът на "Атака" отрече да е употребил алкохол, не злоупотребява с дрога
164
Сидеров ще съди БНТ, била манипулатор. А той говорел истини!

В цензура и полицейщина обвини лидерът на "Атака" Волен Сидеров БНТ.

Причина за това стана неговото участие в предаването "Референдум" във вторник за предстоящия местен вот. Заедно с него в студиото бяха Даниела Дариткова от ГЕРБ, Деница Златева от БСП, Халил Летифов от ДПС, Юлиан Ангелов от ВМРО, Стефан Иванов от НФСБ и Веселин Марешки от "Воля".

Волен Сидеров взе думата още от самото начало и влезе в конфронтация с представителя от вече бившите коалиционни партньори на "Атака" ВМРО.

Още по темата

В крайна сметка микрофонът на Сидеров беше изключен и служители на телевизията и охранителна опитаха да изведат политика от студиото.

Заради случая БНТ излезе днес с позиция, която заклейми поведението на лидера на "Атака" и грубото незачитане на подписаното между ЦИК, БНТ и политическите партии споразумение.

Сидеров обаче коментира, че не той е нарушил споразумението, а националната телевизия, така че ще съди БНТ.

"Недопустимо е да се пуска полиция в студиото. БНТ се издържа с парите на всички данъкоплатци, а идват полицаи и жандармеристи, защото казах няколко истини, че Джамбазки е гей и трябва да си го признае, за да не заблуждава избирателите си и че предаването "Референдум" е скучно", коментира Сидеров.

Според него той е изразил личното си мнение за "Реферундум", чиято водеща от години отегчавала зрителите.

"Питам защо едно предаване на обществената телевизия си позволява да налага цензура, а днес чета някакви декларации на Емил Кошлуков, че нямало да ме допуска – това да не му е бащиния, кой определя един депутат, избран с гласовете на хората дали да има достъп до телевизията, която се издържа от парите на българския народ и как може да се цензурира един политик", скочи лидерът на "Атака".

БНТ от обществена телевизия се е превърнала в манипулатор, а в конкретния случай става дума за цензура, неправомерно прекъсване на споразумението с "Атака", за да се угоди на водещата на предаването, смята той.

Според него водещата на "Референдум" Добрина Чешмеджиева трябва да му се извини, защото го е прекъсвала и му е изключила микрофона.

Сидеров заподозря, че има медиен чадър над ВМРО.

Той отрече да е употребил алкохол преди предаването.

"Защо този въпрос не го задавате на Красимир Каракачанов, който редовно употребява алкохол, виждал съм го как употребява алкохол пред мен, яде, пие след това отива в предаването", каза Сидеров.

Според лидера на "Атака" от 15 години се говорят глупости за него като това, че злоупотребява с алкохол и наркотици.

"Това са ченгесарски номера, които се пускат в пространството с идеята някой да повярва в тях", настоя политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Волене, сега след летния сезон, масичките ти са на промоция, възползвай се.Ти всъщност що не пуснеш собствена линия, ще забогатеш, ще забравиш за политиката. Русни неяква в бяло с тайник за пудра!
80
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички знаем,че Сидеров е шоумен в политиката, но тзои Ангелов от ВМРО от къде го изопа шкембе войвода? Жалък смешен и т ъ п. Джамбазки какво като е гей? Да вземе да си признае вече,долно е да плюе гей парада и гейовете,а самият той да се радва на мъжки ласки. Не е престъпление да си гей,Ангеле,признай си.
79
3
 
27
 
! Отговори
stevewonder преди 4 години
тарикат, но номерата му не минават вече. Баламите свършиха.
78
0
 
19
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
На въпрос към Сидеров (към края 38-12 мин) -Защо сте дошли в Предаването -за да го направите 18+ ли? ?? Сидеров казва -ами да малко да го РАЗНООБРАЗЯ ! хахахахахаххахахАХАХХААХХАХААХАХ!
77
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Масичката пред студиото ли я оставя?
76
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимендо "Определено Сидеров...."Какви "фенове" на тоя в София бе, колега?на тоя му се кефят само несрети и с подобни на неговата диагноза от най-най-дълбоката провинция.Не влагам никаква ирония, или пренебрежение в "дълбока провинция"
75
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ю туб!
74
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде може да го гледаме това предаване?
73
2
 
21
 
! Отговори
Пловдивчанин преди 4 години
Спокойно Воленчо, скоро няма да си депутат вече.
72
2
 
19
 
! Отговори
Русофил преди 4 години
Сидеров махай се от политиката,ти ставаш съюзник където има интерес,беше с ГЕРБ сега те изгониха и РЕВЕШ отиде на събора на БСП.Фурнаджийска лопата за хляб.Ако има достойнство се махаш вредиш на имиджа скара се посланци на европейските държави пиянски скандали държиш се отвратително по тв,сега се вижда че си некадърен. Правиш някакви митинги и циркове.
71
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От как му спряха рублите хептен изпЕрка!
70
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога ще се снима пак гол?
69
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Извини се бе ***!
68
5
 
21
 
! Отговори
НКЛ преди 4 години
Отвратителното поведение на един отявлен наркоман! Този плазмодий трябва да бъде интерниран в център за психично здраве! В снощното предаване и на децата стана ясно че беше нашмъркан и се държа по абсолютно неадекватен начин! Не знам кои *** гласуват за този австралопитек.
67
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Определено Сидеров открадна шоуто. Мисля, че този скандал ще мобилизира феновете ме и може и да стане кмет на София.
66
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
68 - предаването, че не струва - не струва. Но ние в момента коментираме не самоот предаване от първия до последния брой, а снощния формат в който един пуснат от гората се развилня в него.
65
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В интерес на истината и Ангелов от ВМРО нямаше вид и тон на трезвен. Време е тази патриотарска коалиция, като цяло и поотделно да се маха от политическата сцена! Груби, недодялани, нагаждачи с огромен апетит!
64
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Волен е омръзнал на всички и мястото му е в килера.Освен това плашеше Мухобойко , а после се нареди на масата на ГЕП с останалите охранени патрЕоте.Пътник е.
63
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Човек, който говори на "***" на три жени, две от тях известни политици и една водеща с над десет години стаж в БНТ, не трябва да бъде уважаван.
62
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров че е жалък, жалък е,Ама и предаването не струва.Лично мнение.