Борисов настъпи Слави: Няма такава държава - да се рекламираш безплатно по ТВ

Най-накрая Трифонов постъпил честно, Борисов искал да му види екипа
Обновена: 8 окт 2019 09:15 | 8 окт 2019 09:15, Камелия Цветанова
254
Борисов настъпи Слави: Няма такава държава - да се рекламираш безплатно по ТВ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов не скри възмущението си от шоумена Слави Трифонов, който преди да се реши да учреди партията си, макар и при пълно медийно затъмнение, години наред от телевизионния ефир се изказваше политически пристрастно.

А дали името на новия политически проект "Няма такава държава" е обидно, лидерът на ГЕРБ не пожела да коментира.

Още по темата

"1300-годишна е държавата основана от нашите ханове, с невероятна история и археология, а всеки може да си кръсти партията както иска, но няма такава държава всяка вечер да си промотираш партията безплатно, да имаш едно тесте въпроси към нас, какво е свършено и какво не, има ли друг на когото да му е позволено такава безплатна реклама години наред?!", скочи Борисов пред bTV.

Според него Слави Трифонов не се е държал политически неутрално през годините, докато е водил шоуто си.

"Сега нещата са честни, досега не бяха честни, той седеше на върха на своя пиедестал да се рекламира и няма такава държава СЕМ да не го санкционира", отсече Борисов.

Той смята, че сега е важно новият политик да представи екипа около него, защото той носи отговорност за него и от приближените му зависи реално доколко ще пострада рейтингът му.

"Всеки си носи отговорност за хората, той знае защо се губи доверие, защото когато представиш хората си - кандидати за общински съветници, кметове министри, заместник- министри, депутати, изведнъж ореолът изчезва или поне силно ще бъде надупчен, така както и моя", коментира премиерът.

А за предстоящия местен вот Борисов призна, че не се меси в кампанията на кандидатите си.
 
Специално за София Йорданка Фандъкова била получила пълна свобода да подбере сама листата си общински съветници.

"Тя сама управляваше и досега, но се опитаха да й вменят нашата сянка", коментира той.

Борисов обаче не се нае да прогнозира кой ще спечели доверието на столичани – Фандъкова или Мая Манолова, зад която застанаха и леви, и десни.

"Никога не определям резултата, нито съм врачка, нито съм оракул, но ако Мая Манолова спечели, тя няма група, най-голямата е на ГЕРБ, как ще си направи бюджета, а такива глупости хвърля срещу мен всеки ден и си мисли, че ще подвие опашка и ще каже: "Каквото било – било, хайде сега да си работим заедно", скочи той.

Според него обаче от евентуална загуба на Фандъкова, ще загубят софиянци, защото София била станала един от  най- хубавите градове.

"БСП са като кукувици сега и се чудят къде да снесат по едно яйчице, може ли да нямащ кандидат за кмет на София и да си партия, издигни кандидат, загуби достойно, поздрави победителите", възмути се още премиерът. 

Борисов коментира и членството на Северна Македония в ЕС и НАТО.

Според него няма по-добро за България от това съседната ни страна да бъде приета в двете организации.

"Някой като каже: "Историята ни ще ни вземе Северна Македония", ама каква история ще ни вземе? Вкарваме и вдигаме такъв шум и истерия за неща, които в ежедневието изобщо нямат никакво значение", обобщи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички медии рекламират ГЕРБ и дебелият им *** лидер, вече десет години.А това какво е ?
153
6
 
29
 
! Отговори
Потресаващо преди 4 години
Лелеее, колко *** и ограничен човек ни "управлява" ?!
152
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов да смачка Цвъцо,че му подлива вода навсякъде!
151
2
 
38
 
! Отговори
Венко преди 4 години
А ти не се ли рекламираше безплатно, когато беше главен секретар на МВР и се правеше на голям герой с шлифера? После направи на базата на стореното политическа партия. Каква е разликата с другия клоун?
150
3
 
18
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 4 години
До АнонименТи, като си живял в Щатите, знаеш ли колко ДЕСЕТКИ МИЛИОНА НЯМАТ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ и лежат в каравани и порутени бараки с гниещ крайници? Чел ли си официалната АМЕРИКАНСКА (НЕ РУСКАТА) СТАТИСТИКА, която се изменя в реално време? Искаш ли линк? Това ли ти е "бялата" държава? Ставате смешни с тая нескопосана пропаганда.
149
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредният цирк се разиграва пред стадото. А Славчо ще е поредната патерица, този път на самия Борисов...същия, който плюе и ругае вече 20г. И двамата са много наясно и най - вероятно са се договорили вече предварително. Само стадото е както обикновено в невидение. Е наистина, няма такава държава!!
148
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А Боко и Герб, като си правят от 15 години предизборната кампания за сметка на държавният бюджет. Всичкият държавен ресурс е включен да помага, подпомага и действа в услуга на Герб. Как иначе им стоят партийните пари на влог от години. Пари не им трябва, понеже за тях всичко е безплатно, но всичко струва на някого нещо, а този някой е народа.
147
4
 
19
 
! Отговори
До 153 преди 4 години
Какво живеене извън България бе пич. Повечето от тези хора не са мърдали по-далеч от село. Отишли са да бачкат в някоя мебелна къща в Сф, станали софиянци. Взели някоя трошка от Италия за 3к, бмв 99 година и то това е просперитет за тях! Ходят 1 път в годината на Гърция някъде за по 60? на вечер и вземат салам от lidl там и затова са доволни и ще гласуват за Бойко до гроб! За тях това е мега просперитет! Ти ми говориш за живот в чужбина. Непознато им е това на тях!
146
0
 
3
 
! Отговори
аман преди 4 години
До Анонимен 154Аман от папагали, които говорят и повтарят без да разбират . Аман от изтъркани лафове.
145
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето! Вашият вожд Бойко с 5 махленски думи ви е обяснил всичко от вътрешната и външната политика, като на по прости от него. Той е толкова велик във вашите очи не само заради това...ами той може да ви обясни с 4 думи и "теорията на относителността" - пак като на по прости че да я схванете. еееееей...такъв премиер със свещ да бяхте търсили - нямаше да намерите!!
144
32
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За ГЕРБ ще гласуваме , естествено...За гладни и крадливи комунисти ли да си дам вота...?!?!
143
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ех и аз да прочета малко бг преса! До сънародниците защитаващи Бойко! Според мен вие просто не сте излизали извън Бг. Като човек живял в Италия, Германия, Англия и карал стаж в US около една година ще ви кажа: Бг в момента е много далеч от нормална демокрация! Случват се много странни неща и хората живеят далеч от стандарта на белите държави! Неща като парно, хубава кола, ваканция все още са ни лукс! Не е нормално за държава членка на EU,вече от 12 години сме членове!
142
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БКП раздели нацията на партии създадени от нея и продължи да управлява, за наслада на неграмотността !
141
5
 
29
 
! Отговори
антикомунист преди 4 години
Най-тъжното е, че по времето на комуниста Станишев имаше повече Икономическа, Политическа, Социална свобода. Боко Тиквата възроди отново политическата полиция, нямаме свободни медии, те са подкупени с обществени поръчки които плащаме. Ние плащаме на управляващите , за да нямаме свободи. Не се заблуждавайте, че като пишете по нета-това е свобода. Свобода е: когато можеш да започнеш икономическа дейност без да те изнудват за пари,"дарения",назначаване на близки или купуване на билети за В.Маринов
140
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гробарите си отиват ,спете спокойно деца
139
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
145-ти, ти от кои си, че си писал и ти тук, и ЧЕЛ РАЗБИРА се ? Ето това е българската ОВЦА, стои в стадото без да разбира къде се намира !
138
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 100% е прав Бойко...За абсолютно всичко което каза тази сутрин. Ето защо побеждава на всички избори досега. ..
137
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво Бойко,пак ще ги смачкаме на изборите! Никога повече червена буржоазия!
136
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Бойко да му ядете ***,предлагам!
135
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тука пишат само опропастени,депресирани,бедни,недоволни,безработни патриоти,ОФ-ета,партийни и непартийни ***!