Флиртът на Слави с политиката – популизъм, надежда...

И той, като Тръмп, е търговски продукт, влязъл в политиката
Обновена: 8 окт 2019 11:10 | 8 окт 2019 10:21,
135

Слави Трифонов ще е поредният спасител на българската политическа сцена. Тепърва предстои да видим какво ще е изграждането на структурите. Има едно популистко говорене, една жажда за справедливост,  заяви политологът доц. Петър Чолаков пред Bulgaria ON AIR.

Шоуменът учреди партията си "Няма такава държава" в събота. Учредителното събрание се проведе без медии и Трифонов отказа да отговори на политически въпроси.

Още по темата

"Днешната политика отдавна заприлича на шоу и създаването на тази партия затвърждава това. Точките в програмата на партията изискват свикване на Велико Народно събрание. Там има някакви неща, които са буквално изсмукани от пръстите. Потенциалът на партията е доста ограничен и той ще се крепи основно на медийни прояви", коментира политологът проф. Антоний Тодоров.

Според Чолаков повечето политически формации избягват да използват думата "партия". Той каза, че според него чисто съзнателно се прави този избор на партията - "Няма такава държава", ако случайно има проблем с регистрацията, ще му сложат моментално трънения венец на главата.

"Тръмп също беше един търговски продукт, поставен на политическата сцена. Президентът на Украйна също", обясни проф. Тодоров.

Той твърди, че моментът на учредяване на партията е изненадващ.

"Това не е първият флирт на Слави с политиката, той е по-скоро дясно ориентиран. Очаквам популистко говорене, което да се заиграва с някои консервативни ценности", сподели Чолаков.

И прогнозира, че ако Трифонов реши да изрази подкрепа на изборите за Мая Манолова, това не би й навредило.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
3
 
2
 
! Отговори
Красимир преди 4 години
Слави заслужава опит в политиката. Не разбирал от икономика. Определено Бойко щото разбира. Основното нещо е Желанието да бъде некорумпиран. Все още няма вкарани политици в затвора. А кандидати не липсват. Незнам кой е скрит комиунист и кой не е.Това са първите сигнали по които ще познаем дали даден изток става или не. Очевидно сегашните нестават. Така че какво има да губим? БИЛ клоун. В предаването си да. Извън не. Страшното е че сегашните политици са клоуни в живота.
104
4
 
1
 
! Отговори
. преди 4 години
Тояпее джан джун с дриско бе, стегнете се ! Справедливостта ще я върнем ние, когато се научим даобичаме съседите и сънародниците си, заедно, с труд иии въже и *** :D
103
4
 
3
 
! Отговори
Ужс! преди 4 години
Още не сме се отървали от Барека и Волен, та сега ще се набутваме и със Слави в политиката! Ай сиктир!
102
5
 
2
 
! Отговори
Никога не е късно, преди 4 години
човек да покаже простотията си! Този отдавна я показва, но сега доказва това!
101
3
 
4
 
! Отговори
чакайте бе преди 4 години
Слави е продукт на времето. В момента ни налагат клоуни-политици - ББ, Тръмп, Джонсън, Макрон, Трюдо и пр. Тоест, Слави се вписва идеално в тълпата ярки некомпетенти с хлабав морал. Идва с претенции за възстановяване на справедливостта, но ние тази игра я играем от 30 години. Стигат. Тъжното е, че в отчаянието си доста хора му се доверяват. То като се огледа човек, нищо читаво на хоризонта...
100
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От БКП - само съртта и времето може да ни отърве.
99
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не вярвам на БКП-та, било то бивши или настоящи!!
98
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 98Иди на психиатър и питай колко ще струва да те проверят за Синдром на Аспергер, най-често срещаната форма на аутизъм. Приеми съвета ми и си направи услуга сам. В противен случай поне провери дали не е възможно да те върнат в училище поне да се научиш да четеш пък да се информираш нали...Да ви запозная, пациента се казва Хапчев. Може още да му викаш Сероклуелчо или Оланзапинчо!
97
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави си направи пирамида за изсмукване на държавни пари, докато е във властта.
96
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Със Слави ДПС ще бъде още по властна
95
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонимеН 91Иди на психиатър и питай колко ще струва да те проверят за Синдром на Аспергер, най-често срещаната форма на аутизъм. Приеми съвета ми и си направи услуга сам. В противен случай поне провери дали не е възможно да те върнат в училище поне да се научиш да четеш пък да се информираш нали...
94
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като гледам стана тенденция шоумени да се мислят за недостижими мъдреци в политическо отношение по цял свят. То гръндоманщината не вирее сред работещите, а сред шумните и гласните.
93
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
егати противната физиономия
92
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дали ще може да управлява, като е *** задниците на толкова много хора.
91
3
 
15
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Когато човек има пари идва моментът в който иска да има власт . Този момент дойде и при Станислав Трифонов.
90
3
 
6
 
! Отговори
изнервен преди 4 години
А бе, стига с това фамилиарно Слави. Казва е Трифонов. Или Трифчо.
89
5
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ДПС, ГЕРБ, БСП И ПСЕВДОПАТРИОТИТЕ ВСИЧКИТЕ ВИЯТ ПРОТИВ СЛАВИ!!!ДЪРЖАВАТА НИ Е ВЕЧЕ ФИНАНСОВО РАЗОРЕНА ОТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ И НЕ СМЕ ОБЯВИЛИ ФАЛИТ САМО ЗАЩОТО ВАЛУТНИЯ БОРД НЕ ПОЗВОЛЯВА НА БОРИСОВ ДА ВЗИМА НОВИ ЗАЕМИ ДО БЕЗКРАЙ!!!
88
9
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА СЛАВИ И ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ОЧАКВАМ В ЗАМЯНА Е, ДА НЕ СЕ КОАЛИРА С БОРИСОВ ИЛИ ДА МУ БЪДЕ ПАТЕРИЦА!!!
87
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама Барека с ,,дюдюка'' замина за Евро-Парламента,не му се чу гласчето повече на тоя от как замина за Брюксел,голям тарикат излезе тоя майна.Евала,не всеки може да издокара всички тарикати от парламента,да ги прецака,и да им изяде кебапчето из по устата.Истински ,,Пантути'' излезе тоя Барек.Налющи парата,и сега ще разпуска докато е жив.А такива кат Слави,тепърва си връзват обувките за Брюксел,понеже без политическа платформа на избори не се ходи,явно се стяга за Евро Парламента,
86
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Славчо ше гласуват само местните патриоти от Северозападнала България.