България готова на компромиси, ако македонците спрат с глупостите

Не можели да празнуват въстанието против българския фашистки окупатор
93
България готова на компромиси, ако македонците спрат с глупостите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

България е готова на компромиси, ако Скопие спре с глупостите, смята вицето Красимир Каракачанов.

"Ние сме готови на компромис, ако в Скопие спрат да фалшифицират историята, спрат с антибългарската политика и спрат да тормозят хората, които се наричат българи в Македония. Позицията на Франция, която отказа да бъде определена дата за преговори за членство на Северна Македония в ЕС, показа колко съм бил прав, като предлагах твърда и категорична позиция", подчерта Каракачанов.

Още по темата

"Не може са има договор за добросъседство, приятелство и сътрудничество, а само преди няколко дни в Северна Македония са празнували национален празник "Въстанието против българския фашистки окупатор", каза вицепремиерът.

Според него това говори, че нищо не са научили и ще трябва да почакат, да почетат и да размислят.

"Имаме време, ние не бързаме, те бързат", подчерта Красимир Каракачанов, цитиран от БТА.

"Преди два дни се проведе поредното заседание на съвместната комисия по историческите и образователните въпроси между България и Северна Македония. Комисията още не си е тръгнала, а от мои източници знам, че резултатите са нулеви", добави военният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А нещо за средния пръст няма ли???
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 22..Дръжте си сладоледа, ние ще си го купим сами, така че ако получим пневмония и ... такава била съдбата ни. По-добре сами, отколкото с България. По дяволите, изглежда сме предразположени към самоуби.....Знам,съгласен,но вината от бога, от брат за брата,няма как да бъде простена,въпреки,че той се тръшка,че е обсебен от насилника си и го обича повече от брат си...Разбери, НЕМА КАК ДА СЕ ОТКАЖЕМЕ ОТ ВАС!!! Кръвта вода не става...и там е общата ни трагедия...
26
3
 
16
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Всички национални предатели, които бяха готови да предадат историята ни, само и само да угодят на западните интереси трябва да бъдат обесени. Продажни управници. Мен ми е все тая дали Македония ще е в ЕС. Те имат зор. Защо трябва да продаваме историята си на западните имперски амбиции.
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аиде както очаквах пак се надупеха пълни *** нищо не става от тях гледат да запазят кокала си от държавната безплатна трапеза колкото се може по дълго а БЪЛГАРИЯ кучета е яли които каквито искания има си ги получава макетата да са спокоини нашите политици и маиките си ще продадат само и само да ги оставят по дълго на държавната трапеза така че океи от тях имат едно голямо ДА за европеиският съюз
24
19
 
4
 
! Отговори
Мак преди 4 години
До Анонимен 11Македонците са древни тракийски племена, както има даки, траки и подобни така има и македонци. Макeдонският народ си е извоювал да има държава призната от цял свят. Това, което искат да направят тези широко скроени хора се нарича геноцид. Дори Сталин и Хитлер не подложиха македонският народ на геноцид. Да не говорим, че са изключително слаби политици и ке клекнат пред Велика Македония, не са нещо повече от шайка свинеубийци.
23
1
 
14
 
! Отговори
Az преди 4 години
Като ви разцепят абланците с великата албания ще се молите *** единствените си съседи БГ и Гръцко ама ще е късно либе за китка. Не стига че говорите български, че и станахте югославяни за 40г и ви пораснаха претенциите. Новото строителство стари сгради в центъра на скопие е толкова некачествено, че няма да изкара едно покошение без основен ремонт на фасадите. Всичко ви е ментета в магазините, *** навсякъде, така сте си добре...
22
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Македонците да си знаят гьола! Каракачанов, наври ги на кучето у ...... и то много смело. Не може една българска територия да поставя условия на държавата ни.
21
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 17,на Славчо сценаристите са сто пъти по-добре от Бялата Златка и това нагло, мързеливо корумпирано кюфте. Че и вицепремиер. Това вече е най-големия срам в цялата история на България, цялата.
20
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 19...Дръжте си сладоледа, ние ще си го купим сами, така че ако получим пневмония и ... такава била съдбата ни. По-добре сами, отколкото с България. По дяволите, изглежда сме предразположени към самоубийство.
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Макние също няма какво да делим с вас,искаме само да сме в добри отношения,но това явно вас не ви устройва,ваша си работа,местя го,албанците ще ви оправят,те са бъдещето на вашата държава,както индийците на нашата,просто когато двама се карат,трети печели,вие си преценяйте кой е третия
18
4
 
7
 
! Отговори
ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ преди 4 години
време е всички тия мазни толупи и розови джамбазчета да поемат към политическото бунище
17
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Мак...Нещо би е мръднало здраво в главите........Съгласен,брат,в главите и сърцата.Нещата с вас са,образно казано,КАТО някой да е отвлякъл малък брат (боже опази), да го е държал години,в един момент той е освободен по стечение на обстоятелствата;срещаме се-аз щастлив-той недоверчив,комплексиран,с промит мозък..Излизаме на разходка за Коледа,той иска сладолед;знам че не бива и ще настине,но той реве,тръшка се,взимам му сладолед,настива,пневмония и .... Затова ВЕЧЕ НИКАКВИ КОМПРОМИСИ!!!
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
боже какви ни управляват, няма ли милост вече
15
0
 
4
 
! Отговори
то няма лошо преди 4 години
До Анонимен 14Ама кой предлагаш на тяхно място?
14
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Предател!
13
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Македония изобщо няма място в ЕС и не бива да и се разрешава да преговаря. Те са кандидат-член, ние сме пълноправен член, но отношенията не са такива. Те се опитват да ни се налагат по спорнтие въпроси. Спомнете си когато ние кандидаствахме колко много жертвахе, правехме каквото ни кажат само и само да влезем. Сега Македония, една много по-слаба от нас държава, иска един от членовете на ЕС да отстъпва пред нейните искания. Това е абсурдно. Поне още 10 години трябва да чакат.
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупост не се лекува. Не знам как ще спрат. То или е патология, или какво друго...
11
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аре да идват избори и да изчезват Бялата Златка, Шкембак Воевода и Далавери Симеонов. Нямам търпение вече.
10
0
 
11
 
! Отговори
Свой преди 4 години
До макето прочети малко история ако не щеш Българска европейска да видиш от каде се е пъкнала Македония стига се биите в гърдите.
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До МакКакво да делим? Вие сте част от нас.Колко ли са българите граждани на днешна Република България, които нямат роднински връзки с Македония? Дали има и 10%?