България готова на компромиси, ако македонците спрат с глупостите

Не можели да празнуват въстанието против българския фашистки окупатор
93
България готова на компромиси, ако македонците спрат с глупостите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

България е готова на компромиси, ако Скопие спре с глупостите, смята вицето Красимир Каракачанов.

"Ние сме готови на компромис, ако в Скопие спрат да фалшифицират историята, спрат с антибългарската политика и спрат да тормозят хората, които се наричат българи в Македония. Позицията на Франция, която отказа да бъде определена дата за преговори за членство на Северна Македония в ЕС, показа колко съм бил прав, като предлагах твърда и категорична позиция", подчерта Каракачанов.

Още по темата

"Не може са има договор за добросъседство, приятелство и сътрудничество, а само преди няколко дни в Северна Македония са празнували национален празник "Въстанието против българския фашистки окупатор", каза вицепремиерът.

Според него това говори, че нищо не са научили и ще трябва да почакат, да почетат и да размислят.

"Имаме време, ние не бързаме, те бързат", подчерта Красимир Каракачанов, цитиран от БТА.

"Преди два дни се проведе поредното заседание на съвместната комисия по историческите и образователните въпроси между България и Северна Македония. Комисията още не си е тръгнала, а от мои източници знам, че резултатите са нулеви", добави военният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно нещо знам със сигурност:правителство, което приеме македоноидните безумия, пада за 2-3 дена, а съответната партия-на историческото бунище! Някои неща не могат да са предмет на сделка и компромис.Македонците,горките, си мислаат,че САД или ЕС може да принуди БГ да клекне по темата.То-ва ня-*** да ста-не! Или ще клекнат, или ДГД!
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шкембе войвода търси начин да се измъкне от заканата която направи преди дни. При него всичко е гола вода и келепир.
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По повод се 100 г Ньой хвани се със Сърбия и Франция .Браво ,Краси ,стигна дъното .
5
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия трябваше да ги анексираме още преди да влезем в НАТО и ЕС.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ама французите обслужват сръбските интереси.
3
2
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
"Ние не бързаме,те бързат"......Малко стронно звучат тия думи при положение,че "Великия Балкански Миротворец"-Пожарникаря от село Банкя,ПОБЪРЗА КАТО НА ПОЖАР да се подложи на Скопяните...Сега Шкембето ще играе ролята на "Доброто шкембе"...
2
30
 
2
 
! Отговори
Мак преди 4 години
Няма какво да делим с вас, дори не сте в Шенген имате много корупция не сте по-различни от Ердоган, той заплашва със бежанци вие заплашвате със ЕС. Извивате ръцете на съседите си в същото време идвате с някакъв договор за добросъседство - изнудвачи. Нещо ви е мръднало здраво в главите.
1
1
 
23
 
! Отговори
Там ни е грешката преди 4 години
Цивилизовано правим компромиси, а сме оградени от държави, чиито политици варварски преиначават фактите и имат нелогични претенции.А западната ни съседка?Не е отстъпила и на йота от измишльотините на Милош Милоевич (политик и "историк", живял през втората половина на 19-и век, идеолог на сръбския експанзионизъм на Балканите и на преиначаването на историята на македонския регион). Нещо повече, от тези измишльотини западните ни съседи направиха основа на държавната им политика!