Станишев vs. Нинова: С този лидер БСП няма да спечели избори!

Левицата нямало автоматично да стане първа политическа сила
215
Станишев vs. Нинова: С този лидер БСП няма да спечели избори!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП няма шанс да спечели парламентарни избори с този председател, смята лидерът на ПЕС Сергей Станишев.

Социалистите се събраха вчера на пленум, за да анализират резултатите от местния вот. На този фон вътрешната опозиция на "Позитано" 20, от която е и Станишев, поиска оставки заради лошото представяне на изборите.
Станишев обвини лично Корнелия Нинова, че превръща левицата в авторитарна партия.

Още по темата
Лидерът на ПЕС обяви тази сутрин, че след силния старт през 2016 г. с победата на президентските избори БСП има поредица от пропуснати шансове.

Той предупреди пред bTV, че левицата няма автоматично да стане първа политическа сила, а трябва да се бори за това.

Според него това не трябва да е на чужди терени – силовашкия подход на ГЕРБ или на терена на националистите.
Станишев обаче отказа да посочи кой би трябвало да седне на мястото на Нинова начело на БСП.

Нека се заявят кандидати и партията ще реши, никой не е незаменим, коментира лидерът на ПЕС.

Според него основният въпрос е как БСП се готви за избори, защото през последните години ГЕРБ ерозира и въпреки това БСП не печели.

Големият проблем е, че в БСП под лозунга за промяна, се извършва промяна на съдържанието и на политиките, смята още Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


215
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тоя като социалист трябваше да постави въпроса който поставиха местните социалистиа той играе в отбора на управляващитено това не е чудно - отдавна болшинството соцпартиисъздадени в противовес на комунистическите партии в западна европа 60-те годиниа после и в бившите соц са си американско творение с малки изключениястанишката си е чист *** и защитава интереса на сащ което за истинки социалист не нормално
79
8
 
8
 
! Отговори
Ляв преди 4 години
Аз съм с леви убеждения. Но БСп не трябва да са на власт. Поне не и в този им вид. Тези които са в БСП, нямат нищо общо с лявата идея. Там цари един популизъм, как ще вдигнат пенсиите и майчинските с по 5 лева. И това е. Останалото е как от милионери да станат все по-големи милионери. Защото всичките там са милионери. А милионер социалист няма. Има един Маркс, ама и той произлиза от богатп семейство. Така че и Нинова да е, и Станишев да е и всъщност който и да е, няма шанс да спечели избори.
78
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този уСраински Съсел (по майчина лининия, роден в уСраина гр. Херсон) продължава да ламти за власт!?Ами, избирете си го, бе, "другарЕ"!Това ще бъде краят на БСП!!!!А, и още нещо, вие избори НИКОГА повече няма да спечелите!Българина се е пренаситил от грабителското отношение и поведение на вашите "Болшевишки Олигарси" във власта!Затова, по-добре Тиквата отколкото вие!ПСНе съм Гербарист, но ако трябва да избирам между две злини ще избера по-малката!
77
8
 
10
 
! Отговори
С КурНела начело преди 4 години
Шайката бесипе няма спечелени избориТака че тя не трябва са подава оставкаЗа доброто на Отечеството ни!
76
2
 
12
 
! Отговори
11 преди 4 години
Що плашите ората с тоз ...
75
7
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НИНОВА: ОСТАВКА НЕ ДАВАМ !!! ----------НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА Е ДОБРОВОЛНО!
74
4
 
9
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До АнонименТази стратегия отчасти бе реализирана на меснтите избори. Нинова просто се скри,а БСП понижи кампанийността си до минимум. Така, че не е нужно да си отива, за да се реализира такава стратегия;))) По този начин щуротиите на герберите лъснаха като празен тиган на месечина, ообено с Каназирева в Пловдив, която го игра опозиция на всичко, а се оказа, че е само част от вътрешната опозиция срещу Цветанов и хората му в ГЕРБ;)))
73
7
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НИНОВА ДОБРОВОЛНО НЯМА ДА СИ ДАДЕ ОСТАВКАТА ТЯ САМО ЛЪЖЕ , ЧЕ Я ДАВА!!!ДА СЕ ГЛАСУВА НА ПЛЕНУМ НА БКП ИСКАМ ДА КАЖА БСП!
72
8
 
18
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
Бъди проклет!Ти съсипа БСП,облагодетелства група бесепари,които станаха милионери и сега търсите цаката на единствения човек след промяната,който вдига на крака тази партия.Чий кнтереси облужваш Станишев?Хората те мразят!
71
6
 
5
 
! Отговори
Ако ни яхне кура преди 4 години
*** , а не кобила може и да гласувам за нея..
70
5
 
12
 
! Отговори
У.Ю. преди 4 години
По-добре с този лидер отколкото съвсем без лидер, както беше при Стамишко и Мики Наздраве Маус.
69
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 50Хо-хо-хо-хо-хо.................това, че през 21 век "няма нужда" от такива партии ГО РАЗПРАВЯЙ НА краварите! Там сега се бият за власт от червени-по-червени!!! От социалисти-по-социалисти!!! А вие сте си ***-ло-у-м-ни-ци!!!
68
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 68А червения червей дълбае надолу !...това ли предпочиташ?
67
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 69А червения червей дълбае надолу !...това ли предпочиташ?
66
4
 
3
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До АнонименКойто има какво да губи и го е натрупал за сметка на останалите, опредлеено има з акакво д ас естрахува от "злобата на Нинова", при все, че на тая злоба и удобен прокурор за реализацията й Бойко си сложи. Да видиш ти, какъв автогол! Така, че, ако има проблем се сърди на Бойко!;)))
65
7
 
6
 
! Отговори
Михайловски преди 4 години
Станишев беше Премиер на България, а сега е Председател на ПЕС, докато Крушовица е само една латерна на "русофили за смяна на модела" от яз. Копринка !.................................Охлюва нали знайш как се изкачил на върха.
64
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе тоя Радев защо не издава указа за Гешев .Човека иска да работи срещу корупцията не го спирайте .
63
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Станишев беше Премиер на България, а сега е Председател на ПЕС, докато Крушовица е само една латерна на "русофили за смяна на модела" от яз. Копринка !
62
1
 
10
 
! Отговори
отегчен преди 4 години
Абе, не Нинова, ами ако ще Махатма Ганди, Мандела и Ленин да дойдат, бсп е история. Черните страници. Не че герб са бели.Поначало, 30г. "преход" са си жив хибриден геноцид над българите в България.
61
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БРАВО НА НИНОВА!!!!!!!!!!!!! Щом като такива ни-що-жес-тва като този "пес" така вият на умряло.....................ЗНАЧИ НИНОВА ПРАВИ ВСИЧКО ПРАВИЛНО!!!!!!!!!!!!!!!!