С гайди и сурвачки посрещнаха Борисов в Бургаско

Премиерът инспектира пътя от магистрала "Тракия" към Поморие и "Слънчев бряг"
Обновена: 31 дек 2019 15:01 | 31 дек 2019 12:15, Петя Славова
260

 

Премиерска инспекция на голям инфраструктурен обект. В последния работен ден на 2019 г. Бойко Борисов провери работата на пътя от магистрала "Тракия" към Поморие и "Слънчев бряг". Местните жители го посрещнаха с гайди и сурвачки за внуците му, предаде Нова тв.

"За новия сезон обходът на Поморие трябва да е готов, така трафикът за курортите няма да влиза в Бургас и туристите ще имат пряк достъп до тях, заявил министър-председателят по време на инспекцията на обхода на Поморие, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

Според министър-председателя Борисов няма причина обходът на Поморие да не бъде готов за новия летен сезон. "Трябва да се спазят сроковете и ще видите колко ще се облекчи движението", е изтъкнал премиерът Борисов.

По думите му, докато трасета като настоящото се изграждат, това не се вижда, а после бързо се забравя какво е било преди. Премиерът е напомнил, че по Южното Черноморие са липсвали и пречиствателни станции.

Участъкът, който инспектира премиерът Борисов, е с дължина от около 5 километра и с него ще се довърши цялото разширение на пътя Бургас-Слънчев бряг. Другите участъци вече са пуснати в експлоатация и значително се облекчава трафикът, особено в туристическия сезон, уточниха от МС.

Обходът на Поморие е изключително важен за региона, предвижда се да бъде завършен през май 2020 г. По този начин преди началото на новия туристически сезон пътят Бургас-Слънчев бряг ще е изцяло готов и разширен за удобство и безопасност на придвижването на пътуващите.

.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вместо да грабнат суровачките и да го зачешат по гърба,те му ги подаряват.*** народ-слаба държава.
97
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Бойко пари за хапчета да не се харчат, няма полза
96
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази година пернишкия фестивал Сурва ще бъде в Банкя
95
12
 
9
 
! Отговори
Пилота преди 4 години
Другарки и другари, да ви е честита новата две иляди и двайста година.
94
5
 
11
 
! Отговори
селЯнин преди 4 години
Яз асфалт не ям.Москвича върви и по калдаръм.
93
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И в Перник са му приготвили сурвачки
92
4
 
34
 
! Отговори
Манолски преди 4 години
Всяка година Баце минава през Пловдив, Стара Загора и Бургас да си наглежда вилаетите. Местните валии строяват клакьорните медии да му правят евалла и ПР. Народа подсмърча и псува. Това е !
91
3
 
21
 
! Отговори
сурвакар преди 4 години
За бОйку, криваци, ... и гръцка музика.
90
28
 
3
 
! Отговори
Пилота преди 4 години
Ей, червените другари, да не забравите довечера в 12 без 10 са ме гледате по телевизията, вече ми написаха словото. Останалите, знам че ще загасите телевизора
89
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да му мислят следващите, които дойдат на власт! Това, което ГЕРБ опропасти, десет години няма да може да се оправи! Горко ни и на нас.
88
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спрете Соpоcoидите!Забранете ги в България!Ето кой е соросоидния ислямист,който иска да строи джамия за примамване на мюсулмани за зомбирането им,превръщането им в крайни ислямисти и пушечно месо - Кемил Рамадан,човекът,който отправи заплахи със Свещена война към президента на България Румен Радев и лидера на БСП Корнелия Нинова.Кемил Рамадан е от Пазарджик. Бивш кандидат за президент. Изповядва радикален ислям.Бил е задържан след акция на ДАНС,признал е за заплашителните СМС-и.Член на забранен
87
1
 
27
 
! Отговори
1 преди 4 години
До СТРАНДЖАТА,защо бе странджа,нали любимата ти тиква,ще изпрати поздрави,до всички гербери-комунисти.
86
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДОГОДИНА ЩЕ ГИ ИЗПРАТИМ С ТОЯГИ
85
1
 
22
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Анонимен-98,анонимен гербере,никой от бсп,или дпс,няма асансьор с апартамент,а вашия физкултурник си купи,такъв,и тиквата му завидя,и го изрита от герб-комунисти,не може друг от герб-комунисти,да е по-богат от вожда си.
84
2
 
30
 
! Отговори
1 преди 4 години
не сурвакница,а гьостерица му трябва на този индивид.
83
4
 
22
 
! Отговори
Партиен секретар преди 4 години
Бойко да ми даде червената си партийна книжка за презаверка.
82
1
 
23
 
! Отговори
Викай ми Гагарин преди 4 години
Боко космонафта по млечния път полага асфалта и от София до Бургас совалката палим!
81
24
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Празнодумец Храбър ще отбележи ли в речта си довечера, че благодарение на ГЕРБ все повече българи се завръщат в Родината...
80
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Журналистите защо го хвалите Борисов ,народа ПО УМНИТЕ го виждат какво прави и как управлява?Стана България за смех на цял свят.БСП не е критерий за работата на ГЕРБ,няма място за сравнение.ГЕРБ потапя държавата лошото е че ако падне от власт хаоса който е сега няма да бъде решен,фактите са налице.
79
4
 
24
 
! Отговори
мак преди 4 години
Божество посрещано с хляб и сол, всичко е благодарение на него, допреди ерата на бб нищо не бе построено. Отваря заводче за 5 работни места и реже ленти като за световно. И глуп.ости, глу.пости на килограм. И това нещо е премиер.