С гайди и сурвачки посрещнаха Борисов в Бургаско

Премиерът инспектира пътя от магистрала "Тракия" към Поморие и "Слънчев бряг"
Обновена: 31 дек 2019 15:01 | 31 дек 2019 12:15, Петя Славова
260

 

Премиерска инспекция на голям инфраструктурен обект. В последния работен ден на 2019 г. Бойко Борисов провери работата на пътя от магистрала "Тракия" към Поморие и "Слънчев бряг". Местните жители го посрещнаха с гайди и сурвачки за внуците му, предаде Нова тв.

"За новия сезон обходът на Поморие трябва да е готов, така трафикът за курортите няма да влиза в Бургас и туристите ще имат пряк достъп до тях, заявил министър-председателят по време на инспекцията на обхода на Поморие, съобщиха от пресслужбата на кабинета.

Според министър-председателя Борисов няма причина обходът на Поморие да не бъде готов за новия летен сезон. "Трябва да се спазят сроковете и ще видите колко ще се облекчи движението", е изтъкнал премиерът Борисов.

По думите му, докато трасета като настоящото се изграждат, това не се вижда, а после бързо се забравя какво е било преди. Премиерът е напомнил, че по Южното Черноморие са липсвали и пречиствателни станции.

Участъкът, който инспектира премиерът Борисов, е с дължина от около 5 километра и с него ще се довърши цялото разширение на пътя Бургас-Слънчев бряг. Другите участъци вече са пуснати в експлоатация и значително се облекчава трафикът, особено в туристическия сезон, уточниха от МС.

Обходът на Поморие е изключително важен за региона, предвижда се да бъде завършен през май 2020 г. По този начин преди началото на новия туристически сезон пътят Бургас-Слънчев бряг ще е изцяло готов и разширен за удобство и безопасност на придвижването на пътуващите.

.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Червените орди беснеят,пред .Бойко безсилно тъпеят!А шайката контрабандистивърти се сред тях като г-лис-ти!
157
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупав народ. ***.
156
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С гайди и сурвачки посрещнаха Борисов---То и Корнелия така я посрещат ама само в ромските махали.
155
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
цирк-бащицата пак е тук!
154
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Посрещнат е с псувни и тежки проклятия !
153
4
 
25
 
! Отговори
гостенин преди 4 години
И какво искат да покажат с тези подготвени мероприятия? Може би, всенародната любов към Борисов. Или, може би, принадлежност към същата шайка.
152
1
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
Та с "две" думи:-Тъмните времена на тъмното Средновековие НЕ са били САМО за нас-българите!!!!!!Но враговете ни и техните чизмолъскачи са напинат да изкарат НАС "виновни" въпреки,че ЦЕЛИЯ ГРЕХ ЛЕЖИ НА ТЕХНИТЕ ПЛЕЩИ!!!!!!!
151
2
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Анонименкаква "важна информация"?..-Не си ли чувал за Кръстоносните походи на Ватикана,имащи за цел да християнизират,или ликвидират несъгласните?..Всъщност,това е било САМО "За пред медиите"!..Целта е била ЗАГРАБВАНЕ на "Възточните" богатства,каквото заграбване Рицарите-Темплиери са успяли да направят.."С ТОРБИ,ДИСАГИ и ВЛАКОВИ КОМПОЗИЦИИ"!..Е,ФРАНСЕТО,...не си спомням "заглавието" му..май некой "красавец" беше,с помощта на Инквизицията успява да ЗАГРАБИ заграбеното от Темплиерите.
150
4
 
3
 
! Отговори
БСП преди 4 години
Сговорна дружина ПроСоТо сънува
149
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Осввн българските Племена по тези Земи преди 10 века е имало и други , тези другите вероятно налагат християнството и славянския езин на българите
148
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От любопитство искам да знам защо убиват българите отказавали да станат християни при Борис преди 1200 г.?Какви били българите преди да станат християни?И защо такава важна Информация се крие , срамно и позорно ли е или е много страшно?
147
9
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
Да ви се похваля, имам медал от Путин, затова, че му подарих икона на Иван Рилски
146
3
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До ПроСоТо-МЕНТЕ,което написа:-"Мразя го тоя борисоф,дори го ненавиждам.."..Абе КУКЛО СПАТЪХНАТА,как не разбра,че "ПроСоТо" ИМА известен "имидж" тук,който НЯМА НИЩО ОБЩО С НАПЪНИТЕ ТИ ДА ЛЪСКАШ ЧИЗМИТЕ на "женерала"?!?!?!
145
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До TOP SECRETтова НЕ "сикрет",драги!..Това е известно отдавна.Но:-Мисля,че вече изкупихме греха на "първопокръстителя" ни!..МНОГО ИЗСТРАДАХМЕ...Обаче ако се замислим,като изключим разните мисионери,станали храна на див аците,Католицизма СЪЩО е налагал "вярата" с мъчения,разпъвания,изгаряния на клада.Така че не сме по-грешни от другите!Няма нужда да се самоунижаваме!..във всеки случай,така или иначе,ние СМЕ Християни..Все още си пазим "езическите" обичаи ,но..СМЕ Християни!..
144
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чухте ли сега?Искат Паметна Плоча за убитите 52 български Рода при Борис 1 защото отказали да приемат християнствотоЩе си дойдем на думата , когато и да дори след още 12 века25413
143
23
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
Мразя го тоя Борисов, дори го ненавиждам, но за момента няма алтернатива
142
0
 
6
 
! Отговори
АНТИ преди 4 години
До АТАКИСТНе се впрягай, бре !Празници са !
141
3
 
21
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Бойко не отива в Перник, защото може да го посрещнат само със суровачки.
140
1
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
котката ми пометна от тоя бре!..ама верно ли толкова сте се побъркали,"българи"?!
139
2
 
17
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 4 години
Василке, а вие от ГРОБ що не си кажете кой ви е КУПЕНИЯТ основен електорат..оня с прозвището на една алкохолна напитка?