"Атака" има 5 въпроса към БСП за вота на недоверие

Задавали сме ги на всеки, който е на власт, твърдят от партията
19 яну 2020 21:22, Анисия Иванова
104
"Атака" има 5 въпроса към БСП за вота на недоверие
Снимка: БГНЕС

"Атака" има 5 въпроса към БСП относно вота на недоверие, заявиха от партията в писмо, изпратено до медиите.

Националистите припомнят, че принципите на ПП "Атака" от нейното създаване са следните: България да бъде колкото се може по-самостоятелна държава в днешния глобален свят; да следва интересите на своите граждани и да ги поставя над чуждите интереси.

Още по темата

Ако партия "Атака" беше избрана да управлява България, щеше да приложи точно тези принципи. По различни причини това не се е случило, но ние не можем да се сърдим на българския народ. Обаче имаме пълното право да питаме всеки, който претендира да управлява, в името на какво иска да управлява, пишат от партията.

Тези въпроси сме ги задавали към всички управляващи партии, включително и към сегашните управляващи от ГЕРБ. Не сме получавали задоволителни отговори, но винаги сме се надявали този, който е на власт, да проявява разум. Заради липсата на задоволителни отговори днес ние не сме част от Коалиционния съвет, който управлява страната и взема решения.

В момента има претендент за властта в лицето на БСП. Те внасят вот на недоверие, с който искат падане на  правителството и съставяне на ново.

По този повод "Атака" пита:

1. Има ли БСП категоричното намерение да направи минималната пенсия 500 лв., а минималната заплата 1500 лв.?    2. Има ли БСП категоричното намерение да прекрати незабавно концесиите за добив на злато и да е в български ръце?
3. Има ли БСП категоричното намерение да закрие чуждите военни бази унас?
4. Има ли БСП категоричното намерение да свали санкциите срещу Русия?
5. Има ли БСП категоричното намерение да признае с парламентарно решение геноцида над българския народ по  време на турското робство, което Атака предлага от 2005 г.?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
2
 
18
 
! Отговори
ООООХ... преди 4 години
ПО ДОБРЕ КАЖИ СИ НАПРАВО НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ПРОТИВ ВМЕСТО ДА СЕ МЪЧИШ С ТЕЗИ *** ВЪПРОСИ - НЯМА ДА ГЛАСУВАТЕ ПРОТИВ ЗАЩОТО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ВИДИТЕ ПАРЛАМЕНТ
67
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз имам 5 въпроса към тях,ама няма да могат да отговорят логично.Патреоте-Интернационалисте.Слави е по-добър патреоте-интернационалисте от Волен-Недоволен.Всъщност и двамата са недоволни,поне така изглеждат.Мисля че е най-добре да си спретнат двамката една партийка,знйш ли колко балък ще се зариби?
66
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вотът на недоверие е задължителен най-вече заради екологичната и хуманитарна катастрофа в Перник , която заплашва много други градове. След 10 г управление да позволиш да стигнем до тук е непростимо в 21в. И то в ЕС ! Къде отиват милионите траншове европари , които ЕС ни отпуска?
65
2
 
17
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Руските партийки Атака+Воля ще крепят Боко докато строи руската тръба за Сърбия. Плюс това са аут от парламента при избори и ще се натискат до край.
64
6
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Тайните въпроси на Волен: 6. Ще ни прави ли БСП шестнадесета руска република. 7. Ще се прави ли паметник на Путин. 8. Ще вкарват ли Волен в психото?Истината: Волен-кримския се ояде като въшка, а избирателите му още лапат мухи и сънуват червената армия :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
63
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сидеров, какво вие от Атака направихте за хората??? Нищо!!! Отчайващо е колко ниско и жалко е нивото на бг политиците!
62
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Волен е чист лицемер и използвач. Той говори нещата, които биха се харесали на електората, единствено с цел да е някъде покрай управлението. Няма и грам намерение да преследва изпълнението на това, за което говори. Говоренето при него е само инструмент да се докопа до парламента на поредните избори. Той може да попита и дали БСП има намерение да колонизира марс и ако не е така, да продължава да подкрепя сегашната власт само и само да продължи да се крепи до края на пълния мандат.
61
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако една опозиция не отговаря на едни въпроси, ще подкрепят управляващите, които пак не отговарят на същите въпроси, но пък има келепир.
60
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Истината е, че Атака няма да влезе в следващ парламент и следователно ще крепят властта доколкото могат. Взимат си доста пари покрай заплатите, а не се налага и да ходят много на работа. Защо им е да губят това?
59
3
 
15
 
! Отговори
Това човече, преди 4 години
колкото по остарява, толкова повече изтрещява!? Каква полза от вдигането на пенсии и заплати, когато дадените пари нямат покритие? Вдигат заплатата с 5 лева, ацените скачат с 10, това се прави днес! Когата се пенсионирах, пенсията ми беше 1.5 минимални заплати,сега е половин минимална. Лева трябва да има покритие, а това става с икономика! По времето на Иван Костов даже бяхме милионери, получавахме заплати по 300 хиляди и какво от това, даже си загубихме и това което имахме - всички спестявания.
58
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
въпросите са супер правилни но Атака през годините показа че е патерица на ГЕРБ.какво претендират не мога да разбера.те крепяха правителството на СИК дълго време.имам въпрос колко пари им плати тогава ББ?
57
7
 
4
 
! Отговори
Назарет преди 4 години
Волен....червен Цесекар....от Мултигруп....с шеф до 1996 откраднал над 100 милиарда държавна пара...а по време на ВЕЛИКАТА ВИДЕНОВО-СЕДЕСАРСКА Катастрофа прословутия Илия Павлов не бил откраднал нито стотинкаПитайте ВЕЛИКИЯТ ЧЕРВЕН ПОЧЕТЕН МЮСЮЛМАНСКИ МУЛТАК на Бойко беНас червено еврейско море роди ни,Карл Маркс ни беше юдеистката религиозна петолъчка за компас,Ние от БКП сме разбирачи по религия....щото вожда Карл Маркс ни беше юдеистки червеноморски религиозен фанатик
56
1
 
15
 
! Отговори
Алекс2 преди 4 години
Истината е много проста ! волен създаде Атака но и той я закри !
55
2
 
21
 
! Отговори
Петълчо преди 4 години
След вече почти 11 годишното унищожително и безхаберно управление на ГРАБ ще гласувам само за БСП. Никой не може да ме убеди, че БСП са по - лоши от ГРОБ. По - крадливи, некомпетентни и долни от герберастите няма. Банкянският толуп е неграмотен и злобен и за това е събрал себеподобните си в ОПГ ГЕРБ и заедно крадат и работят против интересите на народа, защото прокуратурата е тяхна и работи в техен интерес. Нядявам се Кьовеши да започне от България и тогава ще започнат да бягат като мишки.
54
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво Волене,ти си истински патриот!
53
1
 
20
 
! Отговори
Баамаа преди 4 години
Какви пет въпроса , значи за другите се отнасят , за него - не!? Ами ти къде беше досега ,във власта си и с едните и с другите , ти защо не ги изпълни , и какво направи за това ?!Скривай се отдолу под масата , не стига че лапачката ти е на наш гръб и тръгнал да демагогства!
52
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напротив ,Атака с Марешки в коалиция влизат.И пак ще има от същото.
51
1
 
3
 
! Отговори
123 преди 4 години
До 43Каквото си посял, това ще пожънеш. Демек както си си разлигавил отрочето, такова ще си го чуваш
50
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Атака беше в управлението и не направи нищо по тези 5 въпроса.Атака има намерение да изкара мандата на топло и на голяма заплата.
49
2
 
10
 
! Отговори
Вв Путин преди 4 години
До 43, Ей какви руски бази бълнуваш бе.. ...боже господи.Егати иддиота