Борисов сигурен: БСП и ДПС оформят нова коалиция

Захващайте се на работа, нареди премиерът на министрите
Обновена: 29 яну 2020 15:38 | 29 яну 2020 10:44, Веселина Йорданова
142
Борисов сигурен: БСП и ДПС оформят нова коалиция
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП и ДПС се опитаха да оформят нова коалиция, прекрасно знаем как управляваха при Орешарски. Така премиерът Бойко Борисов коментира вота на недоверие за водната криза в парламента днес. Очаквано той беше отхвърлен.

Благодаря на двете формации в парламента, които подкрепиха правителството – Обединени патриоти и ГЕРБ, заяви Борисов.

Още по темата
"Така че се захващайте за работа, да си довършите задачите", нареди той на министрите.

26 млн. лева ще струва водопроводът, който ще свързва София и Перник, но това е единственият начин да се докара в рамките на 30-40 дена допълнително вода, обясни Борисов.

По думите му първите 2 км тръби пътуват и ще са налични до няколко дни. Премиерът нареди "да се действа с пълни сили", а конкретно енергийният министър Теменужка Петкова лично да провери информация, че два ВЕЦ-а работят нерегламентирано нощно време.

Ако е така, запечатваш и спираш, поръча Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
18
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Чакайте сега бе хора!!!Докарахте я до безводие от пълно безхаберие,или отявлена далавера,а сега се правите на герои с нашите 26 милиона лева?!Странно!!!Поне за мен е странно и крайно неразбираемо,представено по тоя ГЕРОИЧЕН начин......
80
7
 
2
 
! Отговори
опетков преди 4 години
До колю Колю, Готви се за четвърто и пето правителство на ГЕРБ. Дано само не свършат Хемус навреме, че май ББ ще си ходи тогава.
79
1
 
1
 
! Отговори
опетков преди 4 години
До Анонимен60 Забранено е защото си го писал с "О", а то се пише с "У", като ***.
78
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Припари им под за.ика и развъртяха бухалката.
77
3
 
17
 
! Отговори
Отчето преди 4 години
Дай Боже , защото тая коалиция на ГЕРБ с патриотите , направо ни разказа играта!И Борисов помни, че турчин не е мръ,,сна дума , МАФИОТ е мръсната дума!
76
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя па наглец оформяла се нова коалиция да не би да ревнува?!?!?! Сигурно пропуска малката подробност, че вече десет години си пие кафето с Доган и коалиция бостан върлува из територията.
75
4
 
17
 
! Отговори
колю преди 4 години
Aгония и последни гърчoвe нa Tиkвyн и бандата му!
74
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Бацо не остава нищо друго освен да вдигне двойно рекета, които плаща на депесарските общини. Само така ще умилостиви Доган. Соколът разбираполитиката само през финикийските заници, Бацо също!
73
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Принципно ДПС винаги са подкрепяли ГЕРБ през всичките 10 години на управлението им.ДПС няма да подкрепи ГЕРБ, само ако се направи друго правителство, както стана през 2001 година, когато НДСВ направи правителство заедно с ДПС. За всяка една партия е по-изгодно да е във властта, отколкото да подкрепя властта без да участва в нея. Това, което ГЕРБ сега приказват е, за да се манипулират хората в полза на ГЕРБ.
72
2
 
5
 
! Отговори
страничен наблюдател преди 4 години
Хората гласуваши за ГЕРП ги разбирам - харесват си Боце, имат личен интерес от властта му - избират си го.Но хората гласували за негови пламенни "противници", които му стават патерици, не ги разбирам.Как може да се подиграят така с гласа ви и да не си линчувате образно казано лидерите?Чест и достойснтво имате ли въобще? И един от тия ренегати не тябва да види повече изборен пост.
71
3
 
13
 
! Отговори
МИРО: преди 4 години
СКОРО ТИКВАТА ЩЕ КАПНЕ КАТО ГНИЛА КРУША!ВСЯКО НЕЩО Е ВРЕМЕННО!НАЙ-МНОГО ДА ИЗФИРЯСА!КОЛКОТО ПО-СКОРО,ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ И ЗА БЪЛГАРИЯ!!!МАХАЙ СЕ ТИКВО ПРОКЛЕТА!ТИ,ПРЕДАДЕ И ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ!
70
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Haide Pernikама верно ли са чудиш?..Да не си паднал сабайле от Марс?
69
1
 
9
 
! Отговори
Бостан преди 4 години
За построяването на този тръбопровод първо трябва да се направи проучване на терена, да се изготви проект и чак след она да се остойности на базата на количествено-стойностната сметка.Дотук нищо от описаното не е направено - и се питам откъде дойдоха тези 26 милиона? Дори с данък "герб" пак са много защото от опит знам, че дори с изкопните работи и доставката цената не е повече от 450-500 лева на метър! Т.е. - около 5-6 милиона за целия проект! Но да не си помислите, че някой ще опапа 20 млн?
68
3
 
22
 
! Отговори
Миро: преди 4 години
Всички българи трябва да се ОТКАЧИМ ОТ ТОВА ЗЛО БОЙКО БОРИСОВ
67
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиквени ми ти работи.
66
2
 
14
 
! Отговори
сс преди 4 години
Нещо взеха да усещат края и се мъчат всякакси да се отърват.
65
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Захващайте се за работа-нареди премиера на министрите".С това боко сам призна,че министрите му досега само са се почесвали и никаква работа не са свършили.Резултатите го доказват.
64
2
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
като го мернах тоя се сетих:-Преди да замине за Щатите в една телевизия го попитаха какво е правил Цветанов във Вашингтон.Т. Великолепний отговори:-"След два дни съм при Тръмп,ще го питам и като се върна ,ще ви отговоря..С подробности"..Е,..Някой чу ли от него какво е правил Цв. там?И не се кискайте!..И децата знаят,че тоя плещи глупости,колкото да не заспи,но все пак..
63
2
 
9
 
! Отговори
Haide Pernik преди 4 години
Господин Министър Председател, Г-н Борисов, чудя се защо хората по форумите Ви наричат с такива обидни думи?Ама те нека аи пишат и драскат, с това нищо не се променя нали?И аз бих предпочел власт и пари , бизнес, пук тия нека си драскат по форумите!Кой ги чува и вижда-никой!То явно това им остава, и така ще си продължава.
62
3
 
15
 
! Отговори
Хи преди 4 години
Да, при всички други преди герб последните 20 г. беше по добре. Такова зло само по филмите може да има.