Радев в атака: Борисов напълнил зайчарника със скандали

Бил изпаднал в управленско безсилие и заради него атакувал президента
Обновена: 17 фев 2020 15:32 | 17 фев 2020 13:30, Камелия Цветанова
838
Радев в атака: Борисов напълнил зайчарника със скандали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев за пореден път остро нападна премиера Бойко Борисов като го обвини в безсилие и опит за прехвърляне на вината за изтеклите СРС-та от негов разговор с командира на ВВС ген. Цанко Стойков.

Още по темата

"Г-н Борисов се опитва да прехвърли отговорността за подслушването на друг, както прави винаги, ако може да скрие и този скандал в зайчарника, в който вече не остана място от скандали. Очевидно е, че г-н Борисов използва службите за свои политически цели - указва на прокуратурата кого да "размаже”. Дори полицията е впрегната да респектира несъгласните българи. Затова трябва да отстояваме правата си и да не допускаме България да се управлява с копойски методи. В безсилието си г-н Борисов атакува и моето семейство. За съжаление, въпреки 20-годишния престой във властта, методите на министър-председателя издават битието му от началото на Прехода”, коментира Радев.

Според него скандалите, кризите, разкритията за гранд-корупция, растящото недоволство ежедневно разголвали управленското безсилие на Борисов.

"Но драмата му е, че осъзнава факта, че този път номерът за пречистване чрез подаване на оставка, най-вероятно няма да мине, защото го чака служебен кабинет, който е не по-малко опасен от ежедневната деградация на управлението му. Затова аз напълно разбирам и неговата растяща нервност", коментира още държавният глава.

Преди две седмици Бойко Борисов заяви, че още през декември е свалил доверието си от президента.

"Нямаме пресечни точки, освен безсмислените КСНС, на които нищо не се решава. Декември още казах, че той действа като разединител. Той говори това, което БСП и ДПС говорят. Последните 20 години съм бил по 20 часа в услуга на народа. Съжалявам, че си е изпуснал нервите. Проблемите му не са с правителството, а с други институции", каза още Борисов. 

"По никакви теми не сме работили заедно, че да се чувствам ощетен. Той е разединител на нацията. Ясно разединява нацията, но така е избрал", смята Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


838
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
625
5
 
10
 
! Отговори
555 преди 4 години
До Анонимен 636И сега Косово американско ли е,защото Крим е руски...
624
6
 
8
 
! Отговори
Хе хе хе преди 4 години
Като си спомням ,как ,,агентите на чуждо влияние ,,сиреч троловете ,какви ги плещеха след президентските изборите и се държаха ,като на .*** ни в гащите си . ,Хе ,хе !
623
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен А ти помниш ли когато САЩ, анексираха Косово ?
622
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Гацо Бацо,Отсега е минало ,отсега, или ти искаш за президент Чичо Цецка ? Щ есе хванете пак за палците ,задължително !
621
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно е бил руски шпионин в САЩ. Помните ли му реакцията когато Русия анексира Крим.
620
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе пич какво общо има с това къде е учил, като се облагодетелства от положението си.
619
20
 
11
 
! Отговори
ББ преди 4 години
това гроб и на *** не случихте...пет човека с по пет ника...хвърлящи кал която пада по гърбовете на господарите им чуждопоклонници...апартаменти...че от Цецо с цецомобилите има ли някои с повече...комунисти...Президента е учил две години в колеж в САЩ...руска кука и колеж в САЩ?...глупавите американци...забавлявам се просто,толкова сте елементарни и безсилни...краят ви идва...идваме за вас...19 да почетем паметта на Апостола достойни братя Българи...Бог да пази България
618
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един апартамент не е малко, защото е казано - който те лъже в малкото ще те излъже и в голямото. Затова Нашия Президент не отговаря дал ли е на любовницата си апартамент. Ако беше в частна фирма е без значение, но на държавна е друго.
617
12
 
22
 
! Отговори
Решетников преди 4 години
Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и след неговото одобрение.
616
10
 
10
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Анонимен 626: Ако са като Цецо Цветанов и неговата дужинка, един апартамент е нищо за тях.А до Standoff: Ами ако баба ти беше м*жка? Тези лакърдии (Кремъл, Путин), и т.н. троловете не ги пропускат в съчиненията си.
615
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставете човечеца,той не е виновен,че толкова може!Сценаристите на избора му не прецениха с какъв умствен багаж разполага кандидата им.Къщата им от карти се срива по всички линии и затова са впрегнати козовете във всички направления.Ген. Решетников,Руския патриарх,Малинов, Цв.Василев,Б.Бенчев,съдия Миталов, Божков са брънки на една паяжина, водеща на Изток.Паяжина,която оплете и отрови живота на половин Европа,и продължава да го прави!
614
8
 
20
 
! Отговори
Standoff преди 4 години
Ами ако работата на пРезидентинът е по-дебела?.. Ами ако каката му е на руска кука? Ами ако и той е лапал рубли...кофтииии
613
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей това са комунистите, за морал говорят *** падне ли им апартаментче го отнасят като бръмбар сламка.
612
8
 
24
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Генерал бил, льотчик бил... - кажете му само името поп Киро Гундяев и го вижте как заляга под масата...
611
12
 
32
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Радев го удариха по най болното място... - вече не може да говори за морал...
610
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви офицери, занимават се с имотни сделки, жилища на българската армия. Взимат евтино но затова пък продават скъпо.
609
8
 
26
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 4 години
Е какво общо има Борисов с това ,че е говорил с офицер от ВВС,който е бил подслушван ?Какво ощо има Борисов със СРС-та .?Далече е военен от тия въпроси ....Да го обяснява на електората си от пенсии.И ако излъгаха 1 000 000 избиратели ,че е независим на изборите .Втори път номера няма да мине.....
608
3
 
23
 
! Отговори
Румен Радев преди 4 години
Долна лъжа е, че поп Киро ми е изтеглил ушите - беше само едното...
607
3
 
26
 
! Отговори
РАДКО РАДКОВ преди 4 години
РЕДКО *** ЧОВЕК СИ ИЗБРАХТЕ ЗА пРЕЗИДЕНТ...
606
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цветанов го махнаха за апартамент, ама Радев апартамента е над ти я неща, той е резидент. Ама разрешение от Москва да си взима каквото си иска.