Потвърдено пред Путин: Радев в Москва на 9 май

Разговорът се е състоял по инициатива на българската страна
18 фев 2020 18:55, Нели Христова
263
Потвърдено пред Путин: Радев в Москва на 9 май
Снимка: БГНЕС

 В телефонен разговор с руския президент Владимир Путин българският президент Румен Радев е потвърдил участието си в тържествата в Москва на 9 май по случай 75-годишнината от победата над нацистка Германия, съобщи днес пресслужбата на Кремъл.

"Държавният глава на България потвърди своето участие в тържествата в Москва на 9 май 2020 г., посветени на 75-годишнината от Победата във Великата отечествена война", се казва в съобщението, цитирано от ТАСС.

В разговора, състоял се по инициатива на българската страна, двамата президенти са разговаряли и за съвместните енергийни проекти. "Обсъдени бяха редица актуални въпроси на руско-българското сътрудничество с акцент върху реализирането на проектите в областта на енергетиката", казаха още от Кремъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
6
 
10
 
! Отговори
Изнервен преди 4 години
До Койно. А не може ли просто да не харесваме Радев? Това с "харесването" от 99 процента беше в едни други времена. И го мразим безплатно, защото има много причини за това.
203
7
 
2
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 4 години
Дреме ми.Бойко Борисов , ще е при Ердоган .
202
1
 
8
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
До 207. За кое браво?
201
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на Президента !
200
4
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
По - важно е какво ще каже утре кака Сийка /говорителката на Гешев/:))))))))))))))))))))))
199
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво, а не като други които ходят на инструктажи презокеана за по няколко седмици понеже не помнят какво им се говори.
198
13
 
22
 
! Отговори
Не Радев преди 4 години
А руските му началници ни съобщават програмата му.
197
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хе хе хеМи то всички българи са антиРадевци!Само вие се събирате един файтон стари хора и почвате да крещите:"Много сме!Силни сме!"
196
12
 
21
 
! Отговори
Русомраз преди 4 години
Да отива и да не се връща!
195
18
 
7
 
! Отговори
Койно преди 4 години
Бре каква активизация на антиРадевци. Това по нареждане на спонсора ви от Банкя ли е или... просто сте...прости като него. Грешка. ТОЙ е ненадминат и в това. Всъщност на Борисов много му се иска да е на парада. Кадрите по рудките медии още се въртят как се умилкваше до Путин. Ама му е забранено от тия дето му държат каишката.
194
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нека иде човека!То и Путин го не кани ако е за работа.Що не покани Бойко да чуеш отговор: Строя усилено Балкански паток! Поток! Така де! Та не моа!Таман и Деса да тури нов Чул.И да тури на Вовата едно червило и след туй да го утрие.А Вовата може да ги награди за дружба между народите и да каже:Ей Бойко! Стига подслушва Радев, че ще запишеш и президента на РФ така! Няма да се майтапите с Румен! Ей! Ще има серьозни последици.
193
3
 
9
 
! Отговори
Язе преди 4 години
До ПроСоТоНе, че нещо, но. Болните бяха доста повече и определено двама от тях особено тежко болни. Оня с малките мустачки си мислеше, че печели надпреварата по заличаване на хора но другия с по големия мустак и едрата шарка без да се хвали приживе се оказа доста по напред. Та, че малкия мустак изглежда като квартален гамен в сравнение с големия мустак.
192
7
 
17
 
! Отговори
Язе преди 4 години
Току що се сетих, че освен по долу описаните "братски" шамари, СССР нахлува в БГ и ни окупира без да има обявена война между двете страни. Това е за благодарност, че Цар Борис 3 не изпрати 500 000 войници на Източния фронт, както искаше онова влечуго Хитлер. Да напомня, че БГ влиза в тристранни пакт под натиска и на СССР. По това време Хитлер и Сталин са съюзници, разкостили са Полша и Финландия а, СССР е окупирал Прибалтийските републики. Отказ от подчинение означава, разкостване и на БГ ...
191
4
 
20
 
! Отговори
боли ме швепса преди 4 години
Десито с бялата рокличка и голямото деколте ще бъде ли на трибуната над ..мумията на Ленин.Сакън,Радев да не забие говорителката Захарова с конската физиономия.
190
11
 
25
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Путин пада на колене и се моли навред някой да застане до него на трибуната на мавзалея... - а нашият *** сам се натиска... - позор...
189
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е като да изнасилят *** и след години изнасилвачът да покани коппеллето на годишнината от събитието. Леко е унизително, нали. Дваж повече за ***, ти ще си пълен предател ако приемеш.
188
10
 
19
 
! Отговори
Кво от това? преди 4 години
Каква е ползата от Руската победа за нас?Само загуби!
187
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това си е "топ новина" за русофилите-продажници !
186
6
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Отскоро тук се подвизава един глyп***к с главно Г на име ПроСоТо... - който обяснява очевадни неща досущ, като президента... - навярно имат кръвна връзка, а някои твърдят, че е бил на пресконференцията на Путин и му е подарил икона...
185
3
 
6
 
! Отговори
Bad Company преди 4 години
До СТРАНДЖАТААма ти наистина ли не знаеш кой е просото?