Потвърдено пред Путин: Радев в Москва на 9 май

Разговорът се е състоял по инициатива на българската страна
18 фев 2020 18:55, Нели Христова
263
Потвърдено пред Путин: Радев в Москва на 9 май
Снимка: БГНЕС

 В телефонен разговор с руския президент Владимир Путин българският президент Румен Радев е потвърдил участието си в тържествата в Москва на 9 май по случай 75-годишнината от победата над нацистка Германия, съобщи днес пресслужбата на Кремъл.

"Държавният глава на България потвърди своето участие в тържествата в Москва на 9 май 2020 г., посветени на 75-годишнината от Победата във Великата отечествена война", се казва в съобщението, цитирано от ТАСС.

В разговора, състоял се по инициатива на българската страна, двамата президенти са разговаряли и за съвместните енергийни проекти. "Обсъдени бяха редица актуални въпроси на руско-българското сътрудничество с акцент върху реализирането на проектите в областта на енергетиката", казаха още от Кремъл.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
6
 
16
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
До ПроСоТоЗащо всички петолъчници сте като излезли от един калъп бе? Когато нямате аргументи и ви се съобщават неприятни факти, почвате с псувни и сексуални закани?Това ли са ви преподавали в АОНСУ и РАБФАК?Много моля, предай на Льотчика да си носи от фалшивите американски пари, с които може да си купи всичко навсякъде по света, и да не взема рубли, защото дори в Матушката няма да си купи всичко с тях!
183
9
 
16
 
! Отговори
НОМЕР2 преди 4 години
Ако отиде, би трябвало след това да бъде третиран, като национален предател и ... премахнат!
182
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ПроСтоТо, Саудитска Арабия ли са победили нацистите, това не го бях чел
181
6
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Отскоро тук се подвизава един глyп***к с главно Г на име ПроСоТо... - който обяснява очееадни неща досущ, като президента... - навярно имат кръвна връзка, а някои твърдят, че е бил на пресконференцията на Путин и му е подарил икона...
180
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПроСоТоСтрапончев??
179
5
 
11
 
! Отговори
СерГей Станишев преди 4 години
Ааа - някой ще ходи да целува между глугеусите бащицата император! зер нали на него а не на отсъстващият си интелект дължи "прецеденството" си мишока. И то даже по негова инициатива. Явно ще ходи да го инструктират как да замаже това, което е надробил със обещанията пред Решетников. Кофти, че бащицата вече знае колко струва човека под чехъл и пак ще каже - да видях се с Радев ама всъщност чакам Бойко за да говорим за проекти - щото фелдфебела е г-н никой - кукла на конци.
178
16
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До ДртПрчабе смотан,ако не беше СА и победата й над Хитлериска Германия,сега щеше НАИСТИНА да бъдеш само един пръч!..стига да си извадил късметя да та не въртат на шиш в некой концлагер..
177
4
 
20
 
! Отговори
Големи яйца преди 4 години
Това бе Велика Междусъюзническа война.Русия направи аншлус на Литва, Латвия и Естония, разделиха си Полша.Червената чума заля Източна Европа.Прибраха ни архива, избиха ни интелигенцията създадоха македонска нация и ни изолираха от цивилизования свят!
176
14
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
До Чебурашкане мязаш много на Чебурашка..-Нито визуално,нито с драсканиците си...-По-скоро приличаш но това,което си:-ГЕРБОПРИМАТ..
175
5
 
17
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
Реално погледнато, СССР третира България като победена нация след Втората световна. Даже им плащаме репарации, без значение, че сме се били заедно с тях, хилади български момчета са загинали на бойното поле за тях, нито пък има полза, че комунистите са направили преврат в София. Унизително е за България и за нас като българи, да ни канят на парада на 9 май при това положение.Смятам, че е акт на национално предателство Президентът да приеме поканата. Можеше учтиво да откаже. Срамота е.
174
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До зояБре мамито ти! Като генерал Владимир Стойчев "участва " в парада на победата що ни наредиха позорно на скамейката на победените? Що дадохме 40 000 убити?
173
12
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
само за индивиди,от сорта на прочелия 2-3 страници от "Винету" не е ясно,че във ВСВ загинаха десетки милиони НЕВИННИ човешки същества!..ВСВ,подпалена от ТЕЖКО БОЛНИТЕ амбиции на един тежко болен човек...ОСНОВНИЯ принос за победата над Болния ДЪЛЖИМ на десетките милиони жертви,които народите на тогавашния "СССР" дадоха !!Всяко НЕГЛИЖИРАНЕ на историческите ФАКТИ е обречено на провал!!..За това:-НЕКА нашия Президент да присъства на Парада!..Така,поне ПЛАХО,ще почетем милионите загинали души
172
6
 
5
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
До АнонименЕдинствено френския полезен ИД иот Макрон ще е там.
171
1
 
5
 
! Отговори
Чебурашка преди 4 години
До До чеби41 797 000 е официалната информация за жертвите на СССР през войната.
170
3
 
0
 
! Отговори
До чеби преди 4 години
Чебуращо,това че някой си е казал че са 41 797 000 -този същият е казал че са 52 милиона-малко ли има съчинители из Русия,както и фразата ПРЕПИСВАЩА СЕ НА Сталин" ЕСТ ЧОВЕКА-ЕСТ ПРООБЛЕМА..."-това пък въОбще не е вяро.
169
3
 
8
 
! Отговори
зоя преди 4 години
Генерал Владимир Стойчев също участва в Парада на Победата, като командващ Първа Българска армия в състава на Трети Украински фронтlostbulgaria/pic/2497.jpgГенерал Владимир Стойчев (крайният в дясно) участва в парада на победата, като командващ на Първа
168
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Разбира се,че ще отиде-всички европейски лидери ще са там!
167
7
 
5
 
! Отговори
шиши преди 4 години
Костадин Костадинов пред ФАКТИ: Ще призная Гешев, ако повдигне обвинение на Бойко Борисовкостадин костадинов -възраждане -факти -лили маринкова -гешев -борисовДокато това нещо не се случи, това нещо, което ние от ''Възраждане'' ще казваме, е следното: Иван Гешев е назначен от Бойко Борисов, зависим от Бойко Борисов и изпълнява нарежданията на Бойко Борисов'', категоричен е лидерът на ''Възраждане''
166
12
 
10
 
! Отговори
rusnak преди 4 години
Не мога да ви разбера вас българите, какво сте луднали по тоя Путин. Питайте първо нас бе хора
165
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДАНО ГО ОЧАКВА СЪДБАТА НА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ В МОСКВА