Борисов за похода на Радев и освиркванията: Какво им пречи кметът?

"Обединителят на нацията да преценява с кои хора се сдружава"
20 фев 2020 17:33, Александър Попов
384
Борисов за похода на Радев и освиркванията: Какво им пречи кметът?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов взе отношение към вчерашните сцени, които се разиграха по време на годишнината от обесването на Васил Левски и походът организиран от президента Радев. Той е в Брюксел за извънредната среща на Европейския съвет.

"Обединителят на нацията да преценява с кои хора се сдружава и прави поход. Не му давам оценка. Аз когато сгреша, се извинявам по много пъти", заяви премиерът и коментира освиркванията пред паметника на Апостола.

"Ние сме милионна партия, не е проблем да изкараме 100 човека, за да освиркват, но не им прави чест. Правят си поход, застанаха пред руската църква, попът ги благослови. Какво им пречи законно избран кмет?", попита Борисов.

Още по темата
"Това не помага на стабилността, на инвеститорите, на целите, които си поставяме. А те са с над 10% всяка година да се вдигат доходите. Само стабилна икономика може да даде желания ефект", заяви той.

Борисов коментира и преговорите на извънредната среща на Европейския съвет.

"Трябва да сме много внимателни, когато говорим за финансовата рамка. 60 милиарда евро по-малко бюджет, означава много, много трудни преговори. За България са важни четири неща, мисля, че ще сме от доволните след преговорите. Ще настоявам да не се пипа по Кохезионната и селскостопанска политика, много е важна за нашата страна", каза още министър-председателят.

Той засегна и темата за въвеждането на еврото.

"Президентът Радев, когато правеше своето изказване каза да питаме Португалия как са се вдигнали цените, какви проблеми са имали за еврозоната. БСП вдигнаха вой в парламента, че едва ли не правим нещо извънредно. А ние като държава сме подписали договор за присъединяване към ЕС, където сме приели ангажимент да приеме еврото. Казах просто, че малко забавяме темпото, кой е казал да се откажем. Не се отказваме от еврозоната, но искам национален консенсус и всички хора да разберат, че това е добре за държавата", уточни Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


384
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
260
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оди купувай къща във ВаленсияКоято Пацо да обеззакони с тераса!! Там ще си имаш ортак - закрилник
259
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Междувременно разследват ей тоя на снимката за пране на пари в Испания.
258
1
 
17
 
! Отговори
блоГ преди 4 години
Боеко,вземаш сега един тъпан/не,не, остави Гешев!!/ и започваш да обикаляш по телевизора :"нямам къща в Барцилона,нямам къща в Бацилона ,виж мЪ къФ съм грозен коя пък мЪникенка шЪ ми сЪ навии" и така докато Кукуман пророни сълзи от умиление в сутрешния блоГ.
257
1
 
16
 
! Отговори
У.Ю. преди 4 години
Този неграмотен толуп още дълго ли ще плямпа?
256
1
 
14
 
! Отговори
Компетентен преди 4 години
Какво стана с водата за Перник, гледам само 5 км до днес, а какво каза..20дни ли?...само фойрверки и простотии ръси нашия където и да го пипнеш, че не го и осъзнава, ама верно и избирателите му с неговия мозък и пей сърце.
255
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малките ви злоради радости от публикуване на недоказана и непроверена информация,могат да ви доведат до големи неприятности. Само примитивни хора вярват на всичко, което се пише в медиите.
254
1
 
16
 
! Отговори
? преди 4 години
Гербодругарю Б.,как стана така че оная семпла женица дето беше в отпуск когато откраднаха на всички българи данните от НАП не стига ,че все още е на работа /т.е. ние и плащаме заплатата/ ,а и трудовото и възнаграждение и увеличено/явно за заслуги към партията/?
253
1
 
13
 
! Отговори
Ето какво пишат. преди 4 години
"Мосос д'Ескадра и антикорупционната прокуратура разследват дали българският премиер Бойко Борисов е свързан със заговор за "международно пране на пари" с крайна дестинация в Барселона. Това се посочва от жалбата, която породи разследванията и в която има признаци за истинност, според заключенията на каталунската полиция. Фактите, според докладите на Мосос, биха посочили съществуването..... "
252
0
 
13
 
! Отговори
Любопитен преди 4 години
Само да питам. Манекенката на Тиквата трябва ли да си върже касовия апарат с НАП по наредба Н-18 щото днес пресата в Барселона писа, че е усвоила над 5 млн. евро.
251
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Испанското издание Ел периодико излиза днес със скандален репортаж под заглавие Разследване за пране на пари в Барселона сочи към премиера на България!:)))
250
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Президента тласка страната към гражданска война!Какво ли ни чака още две години докато не му изтече мандата!
249
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Прокуратурата в Барселона разследва дали Борисов има участие в пране на пари с международно участие, предават от испанското издание El Periodico. Каталунската полиция е намерила съвпадение при разследването, което свързва престъплението с Борисов."
248
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Снимката е смешна и силно заразителна когато човек се смее от сърце след като я погледне и гъделичка ума и затова винаги Борисов е актуален.Девойка се влюбва в лекар и тъй като нямало как да се запознае с него отишла на преглед като пациентка-Къде ви боли?- попитал я лекарятКъдето вие искате- отговорила девойката.
247
0
 
10
 
! Отговори
Гого преди 4 години
Абе "Русенец" 256 ,как ще арестуваш цял площад с народ??
246
1
 
7
 
! Отговори
АТОВЕТЕ СЕ РИТАТ преди 4 години
А НАРОДА СТРАДА.............НЯМА ЛИ КРАЙ?
245
0
 
13
 
! Отговори
!! преди 4 години
Обявена е спешна държавна поръчка за барабани и тъпани,че от първи март ръководстовото на апи/ симпатични г.зоблизци на господаря Б. хора и техни колеги-роднини/ ще обикалят граничните пунктове и пътища ,за да огласяват че проблеми няма!Да се готвят със съответните инструменти от транспортното министерство и слугите на изрусеното недоразумение,което все още не е разбарло на какво и мисирка,пардон министърка..
244
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисир-председателя да си ходи!!!
243
2
 
16
 
! Отговори
А? преди 4 години
Ами на избори мислете преди да гласувате,драги съобитатели на територията!Защото после да ни ви се налага да търпите ментално непригодни управници.Хайде замислете се колко от вас са гласували за този и престъпната му гербошайка ?А ваши роднини ,а познати???И как става така,че все печели???
242
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баси човека, как не вижда или не чува че цяла България го кълне
241
5
 
35
 
! Отговори
народен зов преди 4 години
Бойко, върви си ! Народът , колкото е останал в България, не те иска.Махни се, за да могат да оцелеят останалите.