Борисов за похода на Радев и освиркванията: Какво им пречи кметът?

"Обединителят на нацията да преценява с кои хора се сдружава"
20 фев 2020 17:33, Александър Попов
384
Борисов за похода на Радев и освиркванията: Какво им пречи кметът?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов взе отношение към вчерашните сцени, които се разиграха по време на годишнината от обесването на Васил Левски и походът организиран от президента Радев. Той е в Брюксел за извънредната среща на Европейския съвет.

"Обединителят на нацията да преценява с кои хора се сдружава и прави поход. Не му давам оценка. Аз когато сгреша, се извинявам по много пъти", заяви премиерът и коментира освиркванията пред паметника на Апостола.

"Ние сме милионна партия, не е проблем да изкараме 100 човека, за да освиркват, но не им прави чест. Правят си поход, застанаха пред руската църква, попът ги благослови. Какво им пречи законно избран кмет?", попита Борисов.

Още по темата
"Това не помага на стабилността, на инвеститорите, на целите, които си поставяме. А те са с над 10% всяка година да се вдигат доходите. Само стабилна икономика може да даде желания ефект", заяви той.

Борисов коментира и преговорите на извънредната среща на Европейския съвет.

"Трябва да сме много внимателни, когато говорим за финансовата рамка. 60 милиарда евро по-малко бюджет, означава много, много трудни преговори. За България са важни четири неща, мисля, че ще сме от доволните след преговорите. Ще настоявам да не се пипа по Кохезионната и селскостопанска политика, много е важна за нашата страна", каза още министър-председателят.

Той засегна и темата за въвеждането на еврото.

"Президентът Радев, когато правеше своето изказване каза да питаме Португалия как са се вдигнали цените, какви проблеми са имали за еврозоната. БСП вдигнаха вой в парламента, че едва ли не правим нещо извънредно. А ние като държава сме подписали договор за присъединяване към ЕС, където сме приели ангажимент да приеме еврото. Казах просто, че малко забавяме темпото, кой е казал да се откажем. Не се отказваме от еврозоната, но искам национален консенсус и всички хора да разберат, че това е добре за държавата", уточни Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


384
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дъното на мизерията още не е достигнато, ГЕРБ има на къде да ни закопаят още.
239
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много добра новина пристигна от Испания: Разследване за пране на пари в Барселона води към Българския премиер Бойко Борисов. Нашето правосъдие няма и да си мръдне пръста да разследва но за сметка на това ще го направят другите. Дори и от чужбина хората знаят, че това е най корумпираното и крадливо правителство управлявало някога България. А за вчерашния резил на глупавия премиер нямам думи.
238
5
 
38
 
! Отговори
Софиянец преди 4 години
Какво им пречи законно избран кмет?", попита Борисов.Пречи именно това, че е под голям въпрос дали е законно избран!
237
34
 
10
 
! Отговори
Русенец преди 4 години
Вчера едно момче освирка президента в Русе и полицията го арестува. Не съм видял някой от освиркалите Фандъкова да е арестуван. Тъй че повече от виден е чвервения комунистически подход. А Резидентът явно няма капка воинска чест, щом не се извини за просташката проява на доведените от него хора.
236
4
 
35
 
! Отговори
брех,да му се невиди преди 4 години
Богът Тиква е слязъл от облаците и е видял,че всъщост хората го ненавиждат???Странно !!А къде беше партийната герб организация,свиневъдите ,за да скандират спонтанно "ББ е велик!Не ни оставяй без билетчета за търкане,строителю на магистрали!Да се умножат манолиите ти,както се множат парите в чужди банки,велик международен политико!И къщите ти по чужбина асансьори с Жакузита да имат!!"
235
3
 
26
 
! Отговори
тадуф-тадуф преди 4 години
Пунта мара,прах в очите на поданиците търкащите битчета.На първи март ще настъпи такъв хаос по границите и "магистралите" МУ благодарение на назначените от него накъдърници,че идея си нямате как автомобилните соъбщения в цялата държава ще спрат.Благодарение на крадливите роднини и наложници назначени на отговорни постове и финасово симпатични фирми " спечелили " държавни поръчки.Глашаите са се говрят отсега да обясняват как всичко е цветя и рози .. пера и кантран ще са нужни много скоро..
234
5
 
26
 
! Отговори
хх преди 4 години
Прокуратурата в Барселона разследва дали Борисов има участие пране на пари с международно участие, предават от испанското издание El Periodico. Каталунската полиция е намерила съвпадение при разследването, което свързва престъплението с Борисов.Според разследването, до което се е добрал испанският вестник, облагодетелствано от цялата схема лице е бившият модел Борислава Йовчева.
233
5
 
26
 
! Отговори
Smurf преди 4 години
" Това не помага на инвеститорите" .... алоу на инвеститорите Радев не им пречи, пречи им Горанов, министрите ти от кабинета ти и ти самият
232
3
 
19
 
! Отговори
ники преди 4 години
Все едно ако не си от ГЕРБ нямаш право да празнуваш. Бла-бла, колко гласували за тез и за онез. За ГЕРБ са гласували около милион на изборите, а за президента 2+ милиона. Не съм фен нито на едните, нито на другите.
231
43
 
12
 
! Отговори
ушаткото преди 4 години
радев не спира да ме изумява - след всяка негова изцепка мисля, че е ударил дъното, но не - човека е способен - продължава да копае ли копае. Срам, съвест нещо ??? А, не - той явно е имунизиран, като всички червени мишки.
230
30
 
8
 
! Отговори
ЛЕЛЕ преди 4 години
Червеното *** се е развихрило яко. Увеличиха ви надника ли бе? Жалки з омбита омагьосани.
229
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И Орешарски беше законно избран но не се спряхте 1 година да свиркате и да протестирате .
228
5
 
36
 
! Отговори
Шефа преди 4 години
Тая мутра кой я пита , нали се ската рано сутринта от освиркванията!Да не би мутрата да е знаела , че ще има освирквания на герберската власт?Ами ако той ги е организирал с левскарските *** ?Целта МУ е била пак , атака на Президент Радев!Голям комбинатор и интригант е тоя Борисов , няма да се изненадам , ако сценария е на неговия болен мозък!Два дена стана как плюят по Президента , тая *** герберска ***!
227
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 243 Много точно казано. На народа пак остава само ръкоплескането.
226
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Целта на Гешев е приватизаторите да обеднеят,проверяващите да забогатеят,а народът да ръкопляска.
225
6
 
15
 
! Отговори
да попитам преди 4 години
нали сме демократична държава, всеки може да протестира или възхвалява когото и както намери за добре, стига да не се стига до ексцеси! свиркали, били! ами ще свиркат, и на мен ми иде, сутрин и вечер като вися с часове по спирките и като си плащам данъците на общината, на която изобщо не й пука за мен! защо не се възмути, когато шепа хора блокират Орлов мост и половин София не може да се прибере в къщи от работа!?
224
6
 
2
 
! Отговори
флорида преди 4 години
По-малкото зло си, но си все пак ЗЛО.
223
0
 
8
 
! Отговори
до 231 преди 4 години
Рано е! Площадите ще се напълнят, но не за протест, а от радост, но това ще стане веднага след атаката на NASA.
222
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мисирка на мисирка око невади.Сзлатни перца е картофка.Ако има как,цяла софия зелена зона.Мисирков ситрае,че на дедец доганов камионитеняма да плащат една стотинка,но затовапък и третокласната мрежа ,и прекитеулички в селцето ще са с винетки.
221
3
 
8
 
! Отговори
Дръндер преди 4 години
Виж ко мила, той не го направи нарочно просто вие сте т.ъпи и от това разбирате. "Мила" използвах като обръщение към премиерката ни, която реагира като ущипана мома!