Борисов: Гардовете на НСО дърпали, бутали сестрите... не е джентълменско

Премиерът е уверен, че протестът на петте е с политически привкус
Обновена: 6 мар 2020 17:39 | 6 мар 2020 16:23, Камелия Цветанова
271
Борисов: Гардовете на НСО дърпали, бутали сестрите... не е джентълменско
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов смята, че барикадирането на петте медицински сестри в бившия Партиен дом, има политически привкус.

Още по темата

"Вижда се кой отива при тях“, коментира той явно имайки предвид Мая Манолова, бивш кадър на БСП, която се изправи като кандидат, издигнат от инициативен коминет на последните кметски избори срещу Йорданка Фандъкова от ГЕРБ в София.

"Имам два отговора в зависимост от ситуацията. Ако говорех като президента Румен Радев, щях да кажа, тъй като НСО е на негово подчинение, че виновен е началникът на НСО, но аз не говоря така. Никога не правя такива заключения, а точно обратното“, каза той, цитиран от "Фокус".

"Какво толкова е станало, че са преспали там – да ги дърпат, бутат и извличат насила не е красиво и джентълменско", допълни той и продължи: "Отнасяме се с уважение към исканията на всеки".
 
"Познавам ги тези сестри, идвали са и исканията им са изпълнени - не 50, а 500 милиона повече са парите за здравеопазване в новия бюджет. Разделихме се с добро и останах малко учуден от това, което е станало", коментира още премиерът Борисов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За жалост зависимостите на Борисов са безкрайни а страховете му от Путин титанични.Ето това вече е проблем за България и българския интерес,за това Борисов трябва да бъде свален
155
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ясно е, че се търси непрестанна провокация с всички възможни средстваот руската пета колона за да се разклати държавата в тежък момент.Комунистите искат да счупят държавата, това е факт. И пак дебеловратите от НСО са замесени. Онези дето газеха хора за да угодят на президеншата.
154
3
 
3
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
...do "djentalmena " , napravi neshto za da im reshish problema ! Ne zabraviai ,che noja e oprial do kokala I sako nishto ne napravish shtye te izkormiat !!! Ne govoria samo za med. sestrite !! Tsiala Balgaria ti e nabrala .a ti se smitkash s djipa ,s helikoptera I raztiagash lokumi !!! Pomisli si !!!Idva tvoia red za otchet !!!Shte se garcish kato chervei I hste molish za proshka !!!
153
5
 
8
 
! Отговори
дневник преди 4 години
ГЕРБ дават пари за стадиони за да гласуват за тех като има избори агитките да са техни,дават пари на църквата защото народа е вярващ налива пари там да печели гласове.Всички в София на ГЕРБ са с отлични заплати.Няма пускане на власта седим и се надуваме.
152
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Емоционалната реактивност у жените е по ярка, по жива, по изявите си те стоят по близо до децата. Ето защо, мъжете трябва да се съобразяват с това.
151
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пиши на кирилица каскет.
150
6
 
9
 
! Отговори
7 преди 4 години
Абе ти къде се дяна на 3-ти март ? В Барцелона ли ? Този шопски тарикат винаги се измъква по големите празници на България , защото не може да каже една свястна дума за тях , но за простотии го бива !Като пръдня от *** !
149
2
 
3
 
! Отговори
Haroda pita преди 4 години
Mojesch da kajesch omaskarixa me a opravdai se s dokumenti fakti i DNK analizi aide de?
148
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Bace kakvo tie semeinoto poloijenie?Vdovec razvedeh Kolko mutresi imasch za narodna smetka?
147
2
 
4
 
! Отговори
Barseloona преди 4 години
Bace q kaji s kolko miliona iznqga liubovnicata ti i deteto ti i kyde gi skri Srama nqmasch s naschi pari Vseki ES premier bi se skril v dyn zzemq pri takyv skandal za drugoto da ne govorim deto imasch v USA
146
8
 
9
 
! Отговори
Оставка преди 4 години
Оставка на то правителство. И по затворите.
145
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това управление е напълно прогнило!
144
4
 
12
 
! Отговори
Индже войвода преди 4 години
До хаирсъзина под 152:Що за типове като теб са събрани тук в сайта, които сте от добре охранените гавази на тази корумпирана власт, която тормозитози нещастен и гладен народ през последните 10 години.
143
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Аз не съм медицинска сестра, но ги подкрепям. Защото ми е омръзнало по избори време да ме шантажират, че може да остана без работа ако не подправя изборните протоколи"А мен ме карат месец - два да звъня на служителите в държавно учреждение да правя списъци на тях и семействата им, да им казвам за кой да гласуват. След избори е урожай от бонуси - стига се до 5 цифрена сума на човек
142
5
 
5
 
! Отговори
Батман преди 4 години
Браво на гардовете! САМИ са се справили с тези сестри! Чистачката сигурно си е била тръгнала вече...
141
2
 
8
 
! Отговори
asd преди 4 години
правосъдния министър да обясни какво има предвид като казва държавния секретар...защо нямаше определение пред длъжността....в българия няма такава длъжност, за кой държавен секретар говори, като казва държавния секретар.....ако става въпрос за американския, да каже американския държавен секретар, а не дъравния секретар....смятай за какви продажници става въпрос....тръмп едва ли се сеща за тях, те тука се хвалят с снимки пред камината.
140
3
 
7
 
! Отговори
Парите преди 4 години
на медицинските сестри са изядени от кого.....Излъгани измамени.
139
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както е тръгнало по-добре всички да се метнеме от 3тя етаж.Без бой тоя нема да сдаде властта.
138
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе наш Слънчо да не е изпаднал в амок,гледа тая вечер един мътен поглед,брадясал,озлобен ще хвърля май скоро белият байрак!
137
4
 
7
 
! Отговори
asd преди 4 години
правосъдния министър днеска каза че сме имали държавен секретар....държавния секретар бил казал нещо, без пояснения кой е или от къде е...такава длъжност в България не знам да има, но за министъра има.....