Още двама депутати с коронавирус

Те са от групата на ГЕРБ
Обновена: 2 апр 2020 21:17 | 2 апр 2020 19:09,
339

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Даниела Малешкова са дали положителни проби за коронавирус след проведените тестове сред всичките депутати в парламента, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.
Още по темата

Д-р Дариткова и Даниела Малешкова се намират в добро състояние и нямат никакви оплаквания. Те са информирали семействата си и ще се подложат на доброволна карантина за 28 дни в домовете си.

Двете няма да участват в предстоящите заседания
както на парламентарните комисии, така и в пленарните заседания.

"За съжаление днес ми бе потвърдена положителна проба за коронавирус. - написа Дариткова в профила си във Фейсбук. - Това налага следващите 28 дни да остана под карантина в дома си. Чувствам се добре, нямам никакви симптоми на заболяването. Ще бъда на разположение на моите пациенти и ще ги консултирам по телефона. В лекарския кабинет, където е практиката ми, ще бъда замествана от колеги. През последната седмица, когато съм преглеждала пациенти, съм спазвала всички противоепидемични правила и няма риск да съм ги заразила".

"Моля ви, пазете се! #ОстанетеСиВкъщи", завърши тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще гласуват имат и специална роля вдигат си заплатите, пей сърце и според герб не трябва да се замразяват заплатите па и гроб са дарилимпо1 000 лева.
184
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мдааа... тестуваха МАСОВО голяма група хора и излезе истината - 3 заразени в момента от 240. Ако имат то.п.ки да тестуват така масово всички и да се види истинската картина , ще трябва да запретнат ръкави, да развържат кесии и да ДЕЙСТВАТ. Сега са на най-лесния за тях вариант: затваряй, плаши, забранявай, глобявай. Тази неадекватност, обаче, ще НИ излезе скъпо. Уви.
183
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коментарите показват, че българинът най-накрая е почнал да излиза от кататоничния ступор, в който го бяха вкарали последните 75 г..Някой ден може дори да си избере читави управници, а не калинки от типа "народен човек".
182
2
 
25
 
! Отговори
Мартин преди 4 години
съм ви карантината,аз не съм по простт от тези ,че да си стоя под домашен арест ,утре ще отворя фитнес заличката която ме храни,ааааааааа,таз няма да стане.Призовавам ви Българи,щом тези не са под карантина значи всичко е измама,да им наврем шшшибания арест в ззадниците,НЕ СТОЙ У ВАС,ИЗЛЕЗ НА УЛИЦАТА,ОТВОРИ СИ ОБЕКТА
181
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Депутатите,путите татите-що за дума.Не може ли българската-народен"представител"?!
180
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На света му трябват здрави, енергични и умни хора. От мижитypки, флeгми и кекави смисъл няма.
179
1
 
34
 
! Отговори
Пижо преди 4 години
Какво означава "доброволна карантина" на заразен човек?!? Дори тези с отрицателни проби, но идващи от чужбина ги поставят под "задължителна карантина"! Ние сега трябва да сме й благодарни ли? Издириха ли всички електорални единици и мфиотски отре пки,с които са се срещали, за да ги изолират...
178
1
 
2
 
! Отговори
М, да ... преди 4 години
До до 145Защо тагава такава злоба лъха от поста? Потресаващо! А защо тази *** сестра не е лекувана, и не се отнасяте точно като към болен, т.с със състрадание, с миросърдие и разбиране , а сте агресивни и съдещи?
177
2
 
34
 
! Отговори
Карантина преди 4 години
Ако народните представители не спезват карантина, ние защо трябва да я спазваме?!Ако нас глобяват за нарушаване на правилника, тях защо не?
176
2
 
14
 
! Отговори
Не извратен тип преди 4 години
Утре ще открият още заразени депутати и от БСП,така измамата ще е пълна и управлението на Доган,Борисов и Пеевски със укази ще реалност.
175
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Адемов засега не казват къде е ходил и с кого е контактувал, за да хване вируса. За двата нови случая също би трябвало да кажат. Да се провери доколко са спазвали ограничения и предписания, дали са попълвали декларации като порядъчни граждани. Или са за глоба.Както са почнали, да тестват и кметовете.
174
3
 
19
 
! Отговори
Шаши преди 4 години
Всенародна любов, я. Това е добра новина. Много се оляха, ама много. Да си седнат на.... И да премислят, докато се излекуват. По лошата новина за мен е че свършихме зелето. Точно си сипах 1 малка двеста грамка.
173
3
 
27
 
! Отговори
Не извратен тип преди 4 години
Защо още министри и депутати на герб не са поставени под карантина ? Защо е този двоен стандарт ? Защо Борисов още не е под карантина ,как така ?
172
2
 
14
 
! Отговори
нещастни същества преди 4 години
Според вирусолога Академик ИгорьГундаров епидемия няма,а политиците са"психо био терористи".В закона има текстове за тероризъм и би трябвало Гешев да се самосезира!Интервюто в ютуб:Академик Игорь Гундаров: "Коронавирус - это, скорее, психотерроризм"Съмнявам се Академик вирусолог да лъже публично.Май има доста генерали и политици за затвора?Не гледай умно ами свали каскета и се самосезирай,а не да гониш мишки по улиците!
171
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
една добра новина ...жалко обаче че тях юе ги спасят а не би било лошо да се прочисти парламента малко и наред ,,сини, червени розови ..наред мам ка им изедниците народни
170
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До до 145 Медицинските сестри са тези, които ще ти ти сложат система и какетър бре глллопако! Без техния черен труд ще потънеш в собствената си бълвоч. Те с атези, които ще занесат вируса в къщи при свмействата си, защото *** като тебе е купонясвал някъде и не му е пукало, че е ще зарази ---около 700 души за месец и нещо.
169
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Жал ми става, да гледам как хората се радват че управляващите им са болни! що за държава?
168
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една добра новина, и то пак свързана с корона вируса
167
2
 
19
 
! Отговори
До 158 преди 4 години
До АнонименНапълно сте прав. Депутатката дариткова, е в груб конфликт на интереси, хем депутатка, хем част-пром.Такива като нея заслужават солени глоби. По време на карантина, когато е разпуснато народното събрание, дариткова се вихри в частния си кабинет и най,- вероятно е заразила сума ти хора.
166
13
 
7
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Радват се, вигат наздравици, че някой е .. болен. Пълно дъно...