Радев и БСП били виновни, че няма да имаме пари от ЕС

За Плевнелиев той и БСП ни отдалечили от Еврозоната
Обновена: 5 апр 2020 15:00 | 5 апр 2020 14:39, Камелия Цветанова
598

БСП и Радев са виновни, че няма да получим пари от ЕС, защото те всяваха страх за еврозоната, смята президентът в периода 2012 – 2017 г. Росен Плевнелиев.

Според него те са тези, които всяваха страх от Еврозоната.

"Ако бяхме сега в чакалнята, България щеше да получи немалка помощ. Сега ще се оправяме сами. Икономиката ни няма бързо да се възстанови", предупреди той в предаването "Опорни хора" на Bulgaria ON AIR.

А специално за Румен Радев Плевнелиев коментира: "Аз вече го наричам непрезидента Радев, защото той отказа да е президент, а седи някъде отстрани и води своите малки кампаниики".

Още по темата

"Само общи приказни, нито едно предложение, нито едно решение. Това е непрезидент, който се опитва да окупира властта. Той се заиграва със страховете на хората, но не дава решения и това го прави един обикновен популист от многото които виждаме", обвини още Плевнелиев.

Според него вече сме изправени пред две кризи – здравна и икономическа.

"Най-малко три месеца ще са нужни за социална изолация, а в цялата си фаза тази криза ще трае още две години", смята той.

Според него мерките, които предприема правителството у нас са навременни и правилни.

"Врагът е невидим, ситуацията е много тежка, кризата е дълбока, призна той.
Плевнелиев смята, че икономиката ни няма да се възстанови бързо, но все пак България стои добре на фона на останалите страни.

"Трябва да вземем дълг, трябва да имаме кеш, защото тази криза е непресказуема", настоя той. 

Той прогнозира, че България ще остане на дъното поне година и половина – две.

"Изключително важно е да сме заедно и тук не прави чест на Радев и на БСП в една толкова сложна ситуация да продължават да клатят лодката и да се опитват да я обърнат“, скочи още Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


598
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
295
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само готови ЕС пари чакаме, г-н Плевенлиев какво стана със завода на VW, с корейския завод... или вече забравихте, нали сте шеф на автомовилния клъстер
294
43
 
11
 
! Отговори
о незаразумни юроди преди 4 години
Явно не сме си взели поуки от допуснатите грешки! Плюете безсрамно срещу един почтен и ерудиран човек, а величаете единстрахливец, който парадира, че е пилот и офицер, а не е участвал в нито една военна мисия. Затова сме на този хал!
293
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Пиян - залянБаце много хубаво си си избрал юзър нейма. Браво. Ако искаш ше ти дам предложение за следващия ти. Кво ше кажеш за "неграмотен". А като ти омръзне можеш да ги комбинираш за максимален ефект :0)))))
292
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До аааЗащо да е в панделата, бе баце? Какво ти е направил? Да не е задявал жена ти, а баце? Ако е така те разбирам защо си ядосан.
291
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Радев го плюят за всичко, Боко така е свикнал че той никога не е виновен и все трябва да натопи някой друг.Даце чух изказване днес на един пред магазина че Радев е виновен че валяло дъжд, смятай
290
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До анонимен"Още малко и ще вдигнем МАВЗОЛЕЙ на Бате БОЙКО ,ако сме Живи и здрави !"Вдигайте ... само трябва да вземете мрамора от оградите на олинезата, че надали ще намерите такъв качествен вече ... Какво да пожелая на един почитател на ГЕРБ - ами по-скоро да го вдигнете тоя мавзолей! А ако щете и пирамида му постройте, малко по-шик ще стои!
289
9
 
23
 
! Отговори
ааа преди 4 години
Тоя *** плювениев защо не е в панделата бе...
288
9
 
36
 
! Отговори
Тео преди 4 години
Я, кой е решил да изплува от отточните ями на софийската канализация? Абе, човек, имай малко достойнство - скрий се и не се показвай повече! Пародия на президент, който ще бъде запомнен със злобата си и липсата на позиция ... или по-точно с очакването на потупването по-врата и съвета, за да изрази такава, щото без малко да ни вкара във война. А ГЕРБ каквито и да са поне направиха нещо правилно - тихичко да си го заметат под килима! Но бактерията, бацила, вируса ... винаги иска да се покаже!
287
6
 
40
 
! Отговори
Дженерал Муфтаджийс преди 4 години
До Анонимен - 296Псувах го и аз през 96-та, НО:Историята е чудесен учител, за тези които могат да мислят обаче, а не за 80-те %!1-во Жан Виденов е преподавател в Пловдив и живее вероятно все още в панелката от соца!2-ро Жан Виденов отказа да приеме Дьорд Шорош и видяхме как го смляха с помощта и на врагове с партиен билет.3-то Как за 3-4 месеца Костов и компания "изправиха" икономиката на крака?Със същата помощ и с измама, доларът слезна на драстично по-ниски нива, a Шорош е измуфтили GB.
286
14
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Още малко и ще вдигнем МАВЗОЛЕЙ на Бате БОЙКО ,ако сме Живи и здрави !
285
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво ли щяха да правят другарите от герп , ако ги нямаше другарите от БСП??? С кого щяха да се оправдават? Просто са като скачени съдове. Едни без други губят смисъла си, защото нямат причина да съществуват.
284
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До DjokoБегай да "тренираш" с Йелена бре!
283
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 307Тва е вярно. Да затварят хората изцяло е малко прекалено. Поне да могат да спортуват. Аз сега се върнах от спорт. Има чат пат бягащи и каращи колела, но всички спазват забраните.
282
13
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Десиславовият пак се изложи.
281
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 302:Но в никакъв случай не са като мерките в БГ.
280
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 304Мдааааа. А някои тук си мечтаят да се върнат даже не тия, ами комунизма.
279
10
 
39
 
! Отговори
Djoko преди 4 години
Тоя за 2 седмици се появява по телевизията повече пъти отколкото за целия си мандат като президент. Явно му плащат повече от президентската заплата. А може тогава да са му плащали да си мълчи.
278
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 277Променили са ги от вчера :). Ама, какво от това, като остават ограниченията за бройката хора и разстоянието. Все едно остават :)))
277
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И ти го знаеш, че Плювналиев е мухьоо, но не знаеш, че самия ти си още по голям мухьоо ,смешен мудераторее! Защо ме изтрии маменцетоо ти курвенскоо дебаааа
276
11
 
34
 
! Отговори
Един от БГ цирка преди 4 години
Гледам и не мога да повярвам на ушите си.Един поплювко дето го шляпаха по врата се пеняви и раздава акъл.Според него всички други с виновни/особено Радев/ но ББ и ГЕРБ са чисти като роса.Нали има един виц- Цирк,манеж.На манежа човек в бяло/познай кой /в ръката пистолет отгоре виси балон с л...а човека стреля в балона той се пръска.Става чудо целият цирк/сети се какво е цирка/в л..на само нашият човек в бяло. ps.Вица е за хора с акъл.