Радев не наложи вето върху актуализацията на бюджета

В извънреден брой на "Държавен вестник" излиза указът
84
Радев не наложи вето върху актуализацията на бюджета
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев утвърди Закона за актуализацията на държавния бюджет и Закона за мерките и действията по време на извънредното положение. Това потвърдиха за Нова тв от "Дондуков" 2.

Още по темата


В промените в бюджета, гласувани от Народното събрание късно в понеделник, са предвидени мерки в подкрепа на бизнеса и хората, останали без работа заради противоепидемичните мерки.

За целта лимитът за нов държавен дълг през тази година се увеличава до 10 милиарда лева. Предвидени са 700 милиона лева за капитализация на Българската банка за развитие.

В извънреден брой на "Държавен вестник" ще бъде обнародван и указът за промените в Закона за мерките и действията по време на извънредното положение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Усети се!Щеше да получи още един червен картон, за груба игра..
69
1
 
4
 
! Отговори
Радев=бай Тошо преди 4 години
Радев за жалост прилича на бай Тошо - срича, мънка, мрънка, чете трудно, няма ясна и собствена мисъл, не може да говори добре, използва кухи заучени фрази и произнася неправилно много думи. Жалко е, че не вървим напред, а се върнахме много, много назад
68
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоз радеф като че ли е внук на бай Тошо. Много си мязат двамата.Другарят Живков е бил на същата възраст през 1967 или 1968 година.
67
1
 
7
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
Абе другари.До колкото си спомням, Румен Грипенов щеше да прави проверка за кеймтрелсовете от самолетите и как ни ръсят с тях планетарните властелини!Някой да има информация какво стана с проверката? Щото вече минаха две години.
66
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На снимката е човек болен от *** , имайте милост каквато той няма към възрастните , болните и медиците .
65
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма по-безполезен държавен служител. Дори от вредните може да си извадиш някаква поука, от този - никаква.
64
3
 
13
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Как се нарича човек, който първо хули и критикува, а след това ОДОБРЯВА това, което е хулил. Друга дума освен кр--етеноид не би му подхождала.
63
11
 
3
 
! Отговори
БАНко преди 4 години
до ЕЛИ , ПИСА ЛИ СРЕЩУ ПРЕДИШНОТО ВЕТО НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ?ТОГАВА СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ИЗРИГВАШЕ ПЯНА ДО 23:00 СРЕЩУ РАДЕВ И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН НЕГОВИТЕ ДЕПУТКИ ГЛАСУВАХА ..100 % ЗА.ОКАЗА СЕ - ГЕРБЕРСКИЯ ЗАКОН Е САНКЦИОНИРАН ОТ КОНВЕНЦИЯТА ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА. ПЪЛЕН РЕЗИЛ СТЕ .
62
3
 
0
 
! Отговори
гл. шеф. преди 4 години
от. гл. шеф. на тайно разузнаване. вписваме на всички. искаме дасе провери на майкаму на румен компютъра. и несели провери от спец службите. започваме преместването от здравите хора в болни. с най новият силен вирус. срамота хора . колко години вините румен невили омръзна. срамота и пак срамота ( българи ;
61
10
 
5
 
! Отговори
БАНко преди 4 години
НАРОД , ЧИЙТО ГЛАВЕН ГЛАВАНАК ПОХАРЧИ 2 600 000 000 ОТ БЮДЖЕТА ЗА НАРИСУВАН САМОЛЕТ .......НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН !!!!ХАЗНАТА Е ПРАЗНА !!!!
60
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам Ко искате от човека нито има милиони или имоти по чужбина,а и не краде от банки или фондове,а виждате колко пари се присвояват незаконно,като случия преди дни с ббр
59
2
 
7
 
! Отговори
Оптимист преди 4 години
Сега да си стиснат ръцете с Бойко и да вървим напред !Сачмо Обединени ще се справиме бързо с кризата ! Обединени Всички - млади,стари ,бедни,богати ,граждани и селяни ,Ако застанеме зад Обща кауза ще Победиме !
58
1
 
6
 
! Отговори
Дъловете се плащат! преди 4 години
Хората питаха защо не се продадат 80% от имотите на БАН, които и без това или пустеят, или не се ползват по предназначение, или там се ходи само по веднъж седмично за дейности, за чието осъществяване са достатъчни само няколко помещения? Така щяха да бъдат набавени минимум 4 милиарда!Вместо това научаваме, че "учЕните" само от един от 69-те института на БАН са "усвоили" 24 милиона за това, че "открили", че прегорените черупки от кайсиеви костилки имат филтриращо свойство. Открили топлата вода!
57
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
как сме го избрали този за президент?
56
3
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 години
До до БТВ,веднно и тиквата с тях.
55
9
 
15
 
! Отговори
п.р. преди 4 години
Боже, колко умно гледа, какъв интелект излъчва, нали?
54
8
 
17
 
! Отговори
до БТВ преди 4 години
Не се опитвайте да реанимирате този човек. Той не разбира. Трябва много да му се обяснява и то с прости думи. няма дя успеете. Нали Борисов му подаде ръка, вкара го в играта, но той не, та не. Рита с копита и се пени. Той е тежък случай. неговото поведение е диагноза. Искате ли да се хванем на бас? За да има спокойствие в страната, Радев и Нинова трябва да бъдат въдворени. Инача, тежко ни.
53
10
 
6
 
! Отговори
1 преди 4 години
До Така е,точен си Радев,герберите-комунисти,очакваха ветото ти,но уви,глупците,нямат днес материал,за да те оплюват,още веднъж БРАВО.,глупаците,сами попаднаха в капана ,заложен от тях.
52
4
 
14
 
! Отговори
Така е преди 4 години
мрънка, дърдори, разсъждава "умно" и накрая какво стана - клекна и се "облекчи". Уплаши се, че ветото ще бъде прието от неговата вярна опозицията в отсъствие на управляващите и отговорността ще бъде отчасти и негова. Извода е както се казва в една побългарена немска поговорка - цитат: "много ЛАФЕН малко МАХЕН".
51
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бюджета е направен от касата на ГЕРБ,така е направен да ограби народа,не се дават пари.Трудно от един президен да се бори с мафията,Плевналиев беше удобен отличник на ГЕРБ.