Александър Йорданов: Да благодарим на ген. Мутафчийски

Евродепутатът смята, че към него и НОЩ имало злоба
Обновена: 2 май 2020 17:25 | 2 май 2020 17:22, Александър Попов
386
Александър Йорданов: Да благодарим на ген. Мутафчийски
Снимка: БГНЕС

Евродепутатът Александър Йорданов защити генерал Мутафчийски и Националния оперативен щаб, които отмениха брифингите на живо. Според него това е достойна постъпка в отговор на омразата. Той изрази мнението си в личния си профил във Facebook.

"Редовните брифинги на Националния оперативен щаб с участието на ген. Мутафчийски и отговорните му колеги се отменят. Вместо това в същия час - 08.00 ч. ще има редовно съобщение за пресата.

Още по темата
Това е достойна постъпка, отговор на езика на омразата и злобата, защото все някога трябваше да се каже баста на просташките издевателства на които хората от Щаба бяха подлагани всеки ден. То не бяха подигравки - включително и за униформата на генерала, мръснишки подмятания, провокиране с лъжливи "мнения на зрители" и внушаване на постоянно недоверие към работата на тези достойни мъже.

Търпеливо, с невероятен стоицизъм, лекарите и учените от НОЩ многократно обясняваха, обясняваха, обясняваха. Срещу тях валяха все по-тъпи и тъпи въпроси. Губеха им времето, обиждаха ги, иронизираха ги. Сега вече всичко е ясно. Който е разбрал е разбрал. Не би трябвало у нас да има дори един човек, който да не е наясно с опасността от новия коронавирус, за чието лечение няма открито лекарство и ваксина.

НОЩ се отнасяше с най-голямо уважение към българските граждани. Срещу неговото демократично, честно и открито поведение, се противопостави отряд от тарикати, търсещи да извлекат и от тази трагедия, през която преминава човечеството, политически дивиденти. Превърнаха проблема за живота и смъртта в предизборна кампания. Ореваха орталъка с безмисленото си лигавене. Сега вече си я имат цялата мангърия. Тяхна е.

Спасението на давещите се е вече в ръцете на самите даващи се. Отблъснаха протегнатата за спасение ръка, клеветяха и лъжеха, пишеха срещу редовните брифинги, те ги дразнеха. Ето - няма ги!

Благодаря на ген. Мутафчийски и колегите му от НОЩ за изключително отговорното поведение, което имаха през тези близо два месеца. Сега те ще продължат по-спокойно своята работа. Информацията, която имат и ежедневно анализират, отново ще достига до нас. Празноглавото дрънкане на псевдожурналисти и политически ментарджии - леви, популисти и псевдодесни, които днес са заедно в опозиция, ще продължи. БСП, Радев, Манолова, "Демократична България", Славчо Трифонов - този сбириток е опозицията днес. Това е политическата пандемия, която се готви да избухне на следващите парламентарни избори. В случая цитирам казаното от журналиста Георги Любенов в днешното издание на "Денят с Георги Любенов" по БНТ1.

Докато продължават да умират хора от Covid - 19, докато в Европа пандемията е факт, призовавам българските граждани да не подценяват опасността. Тя не е измислица, не е лъжа. Тя отнема живот. Отвратително е от човешкото страдание да се извличат политически дивиденти.

Ако носейки маска можете да спасите човек - направете го! Ако можете да помогнете на лекарите - сторето го! Не бъдете като Румен Радев или Мая Манолова. Помнете, че Слави Трифонов не е журналист, а медиен манипулатор. Не забравяйте, че срещу НОЩ и правителството пишат и говорят от партията - наследник на престъпната организация БКП, пишат и говорят бивши агенти на ДС, някои от тях маскирани като "десни демократи", пишат и говорят журналисти - също бивши агенти на ДС или работещи в медии, чиито собственици са бивши агенти на ДС. Срещу отговорното поведение на НОЩ бе и "петата колона" - говорителите на Москва у нас, дезинфоматорите, мразещите нашия Европейски съюз, поклонниците на агресорите от Москва.

Нека да благодарим за досегашната отлична работа на проф. Мутафчийски, проф. Кантарджиев, доц. Кунчев, д-р Пенчев и останалите членове на Националния щаб. Те доказаха, че са почтени и достойни граждани. Истински демократи, истински човеци и професионалисти. Пожелавам им да бъдат здрави и да се пазят от зли думи, от лоши очи. Приятен и здрав ден!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


386
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
5
 
10
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Ей свин..., не се благодари така, разбра ли. Човека почти 2 месеца не спа, обра сума негативи и накрая го скрихте тихомълком, по комунистически. Който стане неудобен го отстраняват. Редно беше да му дадат думата и да му благодарят официално. Ейййййй големи мрАсн..ци сте
180
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 113Мангъров бил правЯ се осазнай бе ласкател ? Не остана ли малко достойнство във вас като Българи .Котови сте да смачкате всеки който ви критикува а как ще ни спрете да ви мразим ? Все се засягате вие лапачите дето сте отворили усти на акули а народа дето от 30 години работи ден за ден все виновен ! Я се осъзнайте вие ако го няма този народ да ви плаща огромните заплати и глезотии сте пълни леваци щото само това можете да правите да правите вятър на началниците си !Искате само да ви ръкопля
179
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мутафчийски се уплаши след заплахите, които получи и затова се махна
178
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Типичен комунистически пapaзит. От 30 години на хранилка, оял се е като свинкя, безсрамник!
177
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 185БЦЖ ваксината официално е създадена през 1921 година както казах след ПСВ, и Царство България е една от първите държави които започват да я прилагат по масово още 20-те години
176
3
 
20
 
! Отговори
ined преди 4 години
Дебелия Ал откъде изпълзя и почна и да дава акъл. От висотата на евродепутатската си заплата може и да оценява положително действията на щаба, ама пита ли ги десетките хиляди българи останали без работа и препитание какво те мислят по въпроса.
175
6
 
11
 
! Отговори
Влади преди 4 години
До 113Мангъров бил правКой се жертва бе ? Що не почнеш с бат Бойко дето иска да му благодарим ,и ти ли подканяш сиромашията да ви благодари че се оядохте като шопари а 80 % от народа едва мърда и само тази пандемия им липсваше....Нямам думи ! Най-алчните ,най бруталните с наглостта си ни поучава как де се навеждаме и да сме безкритични дори и да ни се качат на главите ? Как за всички ви е виновен народа а вий лапачите сте все невинни ?
174
9
 
8
 
! Отговори
Saxon преди 4 години
Генерал Мутафчийски е истински ЧОВЕКОЛЮБЕЦ не само сме му благодарни ами дано и за напред направи всичко възможно да ни пази че ние сме кусорлив народ.
173
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такива като тоя дърт, лоясал *** са по-опасни от всеки вирус!!!
172
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, Мутафчийски благодарим ти че най сетне се усети за негативните, които натрупваш и ни освободи от присъствието ти на екран
171
3
 
5
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
на балканския елемент *** не му е присъщо да се извинява ,да благодари и да се почуства задължен към някого поради направена услугавместо това наш *** умее да пс.ува,груб.и,използва цветни епи.тети,лее злоба,спуква се от завист и всеки за всичко да обвинява че м у е крив нооо какво да се прави това е националната ни извр,атенящина споена дълбоко с ежедневието ни
170
11
 
6
 
! Отговори
Влади преди 4 години
Като чета глупостите по-долу, се моля да настане масов мор от вируса и той да порази най-вече драскачите тук и троловете. Всъщност същите тия ...нари, за които споменава А.Йорданов. Все са много осведомени и всичко знаят, нали са част от ченгенийницата, знаят кой какъв бил преди 10.11.1989. Ченгета!
169
9
 
8
 
! Отговори
113Мангъров бил прав преди 4 години
Абе другарю от кахортата на Мангъров,Слави,***,РР я ми обясни какво е прав Мангъров.Заразихме ли се 70% т.е. 4 милиона?Умряха ли 4% от тях т.е. 160 хиляди?Сбъдна ли се дори варианта в Швеция където има 300 починали на 1милион т.е. за България значи 2100 починали?Кое от горните е станало за да е прав?Хвала на генерал професор Мутафчийски и Щаба че не се огъна на натиска на медии прокламиращи небивилиците на Мангъров!Да генерала падна в жертва но той като военен е учен да се жертва за народа!
168
7
 
16
 
! Отговори
Благодаря преди 4 години
1, За това, че кучетата се разхождат и играят, а децата не!2. За това, че не можем да отидем на вилите си и да засадим бг зеленчуци!3. За това, че чкаме по два часа, за да отидем на работа (тези, които все още имаме такава)!4. За това, че приемаме болни от чужбина, които се разхождат из цялата страна, а ние не можем да видим родителите си!5. За това, че се лекуват неосигурени, а ние не!6. За това, че аптеките събират т. нар. чувствителни данни, забранени по Регламент!
167
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 161навсякъде където се прилага БЦЖ ваксината е безплатна, няма как да си я плащаш щото тя се прилага непосредствено след раждането на детето, за България конкретно се прилага още от 20-те години, след ПСВ сме имали проблеми с туберколозата, да наистина не е било задължително, но тя се е прилагала доста успешно и някъде 30-те години проблема с туберколозата е напрактика решен у нас до 1944 година, след това поради много глупости на комунистите имаме отново бум на заболелите до 1949 година
166
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До RА вий дето критикувате критикарите колко точно живота сте спасили ,защото ми писна от преклякване ! А спрете се малко хората не плюят против професионалиста Мутафчиев а против слугинажа му към властта ! Не харесвам такива като вас дето не само слугинстват ами и ни призоват да не роптаем да се навеждаме непрекъснато,кой народ е по-наведен от българския,кой народ търпи 30 г.властта да се налапа и да заживее достойно а не непрекъснато да сме на всички срамни места във всички международни класа
165
4
 
3
 
! Отговори
До 164 преди 4 години
Абе ти умиращ ли си, че искаш отношение като към умиращ???Прав е тоя дето коментира че повечето са се превърнали в млънкящи баби ...
164
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А на г-н Шашко да му благодарим ,че упорито се грижи за членската маса на различни партии ,различни по идеология , няма лошо , според него да има плурализъм , и въпреки сериозното международно положение прелита от партия в партия
163
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя е дърт комунистически нагаждач. Цял живот на хранилка, винаги в краката на силните на деня. Отвратителен! Този и други БКП-агенти като него (агента на ДС Марков и други ***) провалиха българския преход.
162
3
 
17
 
! Отговори
ха ха преди 4 години
Да станеш 'научен сътрудник I степен 1985" се е искало много да се опълчиш на 'режима' - нали така другарьо Йорданов?