Александър Йорданов: Да благодарим на ген. Мутафчийски

Евродепутатът смята, че към него и НОЩ имало злоба
Обновена: 2 май 2020 17:25 | 2 май 2020 17:22, Александър Попов
386
Александър Йорданов: Да благодарим на ген. Мутафчийски
Снимка: БГНЕС

Евродепутатът Александър Йорданов защити генерал Мутафчийски и Националния оперативен щаб, които отмениха брифингите на живо. Според него това е достойна постъпка в отговор на омразата. Той изрази мнението си в личния си профил във Facebook.

"Редовните брифинги на Националния оперативен щаб с участието на ген. Мутафчийски и отговорните му колеги се отменят. Вместо това в същия час - 08.00 ч. ще има редовно съобщение за пресата.

Още по темата
Това е достойна постъпка, отговор на езика на омразата и злобата, защото все някога трябваше да се каже баста на просташките издевателства на които хората от Щаба бяха подлагани всеки ден. То не бяха подигравки - включително и за униформата на генерала, мръснишки подмятания, провокиране с лъжливи "мнения на зрители" и внушаване на постоянно недоверие към работата на тези достойни мъже.

Търпеливо, с невероятен стоицизъм, лекарите и учените от НОЩ многократно обясняваха, обясняваха, обясняваха. Срещу тях валяха все по-тъпи и тъпи въпроси. Губеха им времето, обиждаха ги, иронизираха ги. Сега вече всичко е ясно. Който е разбрал е разбрал. Не би трябвало у нас да има дори един човек, който да не е наясно с опасността от новия коронавирус, за чието лечение няма открито лекарство и ваксина.

НОЩ се отнасяше с най-голямо уважение към българските граждани. Срещу неговото демократично, честно и открито поведение, се противопостави отряд от тарикати, търсещи да извлекат и от тази трагедия, през която преминава човечеството, политически дивиденти. Превърнаха проблема за живота и смъртта в предизборна кампания. Ореваха орталъка с безмисленото си лигавене. Сега вече си я имат цялата мангърия. Тяхна е.

Спасението на давещите се е вече в ръцете на самите даващи се. Отблъснаха протегнатата за спасение ръка, клеветяха и лъжеха, пишеха срещу редовните брифинги, те ги дразнеха. Ето - няма ги!

Благодаря на ген. Мутафчийски и колегите му от НОЩ за изключително отговорното поведение, което имаха през тези близо два месеца. Сега те ще продължат по-спокойно своята работа. Информацията, която имат и ежедневно анализират, отново ще достига до нас. Празноглавото дрънкане на псевдожурналисти и политически ментарджии - леви, популисти и псевдодесни, които днес са заедно в опозиция, ще продължи. БСП, Радев, Манолова, "Демократична България", Славчо Трифонов - този сбириток е опозицията днес. Това е политическата пандемия, която се готви да избухне на следващите парламентарни избори. В случая цитирам казаното от журналиста Георги Любенов в днешното издание на "Денят с Георги Любенов" по БНТ1.

Докато продължават да умират хора от Covid - 19, докато в Европа пандемията е факт, призовавам българските граждани да не подценяват опасността. Тя не е измислица, не е лъжа. Тя отнема живот. Отвратително е от човешкото страдание да се извличат политически дивиденти.

Ако носейки маска можете да спасите човек - направете го! Ако можете да помогнете на лекарите - сторето го! Не бъдете като Румен Радев или Мая Манолова. Помнете, че Слави Трифонов не е журналист, а медиен манипулатор. Не забравяйте, че срещу НОЩ и правителството пишат и говорят от партията - наследник на престъпната организация БКП, пишат и говорят бивши агенти на ДС, някои от тях маскирани като "десни демократи", пишат и говорят журналисти - също бивши агенти на ДС или работещи в медии, чиито собственици са бивши агенти на ДС. Срещу отговорното поведение на НОЩ бе и "петата колона" - говорителите на Москва у нас, дезинфоматорите, мразещите нашия Европейски съюз, поклонниците на агресорите от Москва.

Нека да благодарим за досегашната отлична работа на проф. Мутафчийски, проф. Кантарджиев, доц. Кунчев, д-р Пенчев и останалите членове на Националния щаб. Те доказаха, че са почтени и достойни граждани. Истински демократи, истински човеци и професионалисти. Пожелавам им да бъдат здрави и да се пазят от зли думи, от лоши очи. Приятен и здрав ден!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


386
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
201
4
 
28
 
! Отговори
Ал Йор преди 4 години
Искам да благодаря на генерал Борисов за великолепната организавия на карантината и за възможността да вземам евро депутатска заплата докато си чеша дебелия г з
200
1
 
24
 
! Отговори
абв преди 4 години
Не е добра реклама точно този да ти е застъпник...
199
4
 
12
 
! Отговори
Влади защо обиждаш? преди 4 години
Я по сериозно кажи какъв ти е проблема и какво ти е направил генерал Мутафийски?От 13март досега са минали 1,5месеца от които 10дни празници Великден,1май и вдругиден 6май.От другата седмица ще отворят ресторанти и кафета които досега не работиха а всички други работят.Генерала ли ти е взел хляба?Генерала,ВМА и 4000 медицински работници които ръководи за година правят 500 000 прегледа операции и лечения на български граждани и работата им е да спасят човешко животи не спекулирай с оядени шопари!
198
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КОМУНИСТИТЕ с ХОТЕЛИ пропищяха.ЗАГУБИ ОТ ВЕЛИКДЕН, СЕГА 3 ДНИ,ГЕРГЬОВДЕН.....МЪКА! ТОВА Е СМЕШНИЯ ПЛАЧ! Дали ще загинат хиляди- НЯМА ЗНАЧЕНИЕ .ВИНАГИ ЗНАЯТ КАК ДА МАНИПУЛИРАТ ПРОСТОЛЮДИЕТО
197
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Премиерът прехвърля отговорността за състоянието на епидемиологичната обстановка в страната върху щаба, но се опитва да се освободи от отговорността за икономическия срив в страната в следствие на епидемията от коронавируса, Не Оперативният щаб въведе извънредното положение, Не Оперативният щаб носи политическа отговорност за стабилността и изпълнението на бюджета, Не Оперативният щаб носи отговорност за ръста на безработицата с 45% за 45 дни епидемия.
196
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЧърчилЕдин е той дето сдъфква всеки който му пречи той да е на най-високо !
195
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гьобелс: една лъжа повторена сто пъти, става истина!Вируса е опасен предава се с едно кихване....................и накрая пак:Вируса е смъртоносен, ще ви убие, предава се с едно изкашляне!
194
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 208Типично по гербески ! А защо да не сме като Литва ,Словакия а непременно трябва да плашите народа с това което се случи в Италия и с чували с трупове ?Папагали *** !
193
3
 
17
 
! Отговори
дедо от село преди 4 години
До б о к л у к Да,23465 дядото на тоз *** е разстрелвал децата от Ястребино ! И той ми тръгнал морал и правда да раздава! Скрий се бе хората те мразят и не са с къса памет!Боже докъде стигнахме собствените си убийци да турим да ни управляват!
192
3
 
17
 
! Отговори
Чърчил преди 4 години
Генерал Мутафчийски ще е поредния прелъстен и изоставен...от кого си отговорете сами...!!!
191
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега ще ви кажа какво всъщност ще се случи. Всички измислени професии.Просто няма да ги има. Консултански фирмички за скъпоструващи проекти, Сервитьори, Магазинчета, Кръчмари, организатори на събития, брокери, оператори, туристически други агенции, въобще всякакъв вид посреднически услуги и дискаунтъри.
190
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За герберите със смешния плач за Мутафчийски, ще напиша, че той бе наритан от техния вожд, любим водач и работодател. Защо бе наритан, е ми защото си позволи да каже в интервю за DW, че "приземявал Борисов". Представяте ли си такова неуважение спрямо най-великия и то в германска медия, да му наруши световния имидж. Затова, както Цвъки и той бе зачеркнат. Така ще е, все по близо до другаря Ким независимо от следващите имена.
189
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все за нещо ще намери да се начумери. Ако не беше се стреснал народа, ако не се спряха поне малко и тук щеше да стане като в Италия. От понеделник ще разреши на италианците да излизат от дома.ОТ 9 март до 4 май-само до съседния магазин, аптека и кучето до блока.
188
4
 
22
 
! Отговори
Смърт на фашизма! преди 4 години
Няма ли един истински мъж да се намери и прати тоя фашист Йорданов, племеник на убиеца на децата от Ястребино, завинаги там където му е мястото.
187
4
 
22
 
! Отговори
дедо от село преди 4 години
''Те не го искат в селото тоя търси на попа къщата!"' А, бре серсемино ,на цял народ опротивя тоя черварин ти ли ще ни даваш акъл колко е хубав и полезен за мене?Я си гледай дебелата заплата дето ти я плащаме ние и са скрий щото и ти си непотребно нищожество като него!
186
2
 
22
 
! Отговори
Стефан Христов преди 4 години
Мнението на този "хубав ден за българската демокрация" е последното, което ме интересува!НО - фактът си е факт - Генералът беше употребен и изхвърлен като дамска превръзка за еднократна употреба! Не разбирам от вирусология, нито от хирургия, но се занимавам от години със социално-политически анализи и едно ще кажа - явно стана неудобен на властта! Сега даже може и да го пенсионират, ама поне пенсийката му ще е над 1300 левчета, а и частната практика си му е "в кърпа вързана"...
185
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До б о к л у кЗащото там са само себеподобни ! Там не можеш да стърчиш с достойнство защото на мига ти се режат стърчащите клони !
184
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все още гледам макар и рядко навън хора с маски а и ръкавици. Чудя се че останаха още хора, които да вярват и да ги е страх колко е опасен вируса
183
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъвто президентът, такива и избирателите, съпартийци и цялата *** сърдити свекърви!
182
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАз ПИК не чета бе *** ,това е медията на Пеевски и аз си изкарвам парите с труд а не с ръкопляскане на силните на деня !