Борисов и ген. Мутафчийски: Щабът работи!

Премиерът ядосан на коментари
575
Борисов и ген. Мутафчийски: Щабът работи!
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов обяви на брифинга тази сутрин, че Националният оперативен щаб не е спирал работа и бе видимо ядосан на коментарите, че вече "убили" неговия председател ген. Мутафчийски.

"Щабът е доста голям и всяка сутрин се явява, представляван от ген. Мутафчийски, дава информация и отговаря на въпроси. В самият щаб има разногласия по дадени теми", каза премиерът Борисов.

Той допълни, че и днес има съвещание на правителството с щаба, ще се обсъждат шофьорските курсове.

"Горанов настоява да пуснем ресторанти и кафета на открито при строги мерки", допълни премиерът.

За ген. Мутафчийски най-важното от тук нататък е как ще живеем с коронавируса.

"Всяко отпускане на мерките може да доведе до неприятни резултати. Щабът не е казал сбогом, работи си нормално. От няколко седмици говорим с премиера да променим начина на поднасяне на информацията. Това не е новина".

Борисов бе категоричен, че няма никакво напрежение между него и Мутафчийски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


575
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
7
 
54
 
! Отговори
Иван преди 4 години
Оставка, оставка !
9
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой може ли да ми обясни в какво се изразява подобрението на епидемологичната обстановка? Аз не виждам положителна промяна в никакъв аспект. Или решението да се отменят мерките е политическо с цел да се запази статуквото защото народа реве и се оплаква и рейтинги падат... може би не само...С две думи има ли опасност за здравето на хората наистина или се подиграха с нас? Сега по-малко болни и по-безопасно ли е отколкото преди 30 дни?
8
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре де, разбрахме поне, че само ген. Мутафчийски прави определени прегледи на Б.Б и никой друг. Извън това - поредната порция караници от "премиера", след "мисирките", дойде ред на "***", които спят до обяд....ген. Мутафчийски поднесе единствената приятна изненада за мокрите сънища на лелите - появи се цивилен и изглежда учудващо добре за годините си.
7
10
 
60
 
! Отговори
Шефа преди 4 години
Спомням си как Борисов крещеше :Намерете някой болен бре , ще кажат , че ги лъжем"Накрая събра със самолети от най-засегнатите райони на света герберски чеда , естествено и да е имало някой здрав се е заразил от самолетната вентилация!София пламна от вируса!Та така Борисов стартира плана си за присвояване на евросредства за страните засегнати от коронавируса в ЕС!За сметка ...естествено за сметка на заразени българи и умрели!Не е добър човек тоя Борисов , а като Премиер е кръгла НУЛА!
6
20
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво общо има Горанов с кафенета и ресторанти за да настоява за отварянето им? Те така или иначе крият 90% от оборота и осигуряват служителите си на минималната заплата. Как ще се спазва дистанция на терасите им или ще превземат тотално улиците?Кеф цяла Витошка вече ще бъде в масички, ресторант на открито, а пешеходците ще правим слалом между келнерите и клиентите опитвайки се да спазваме дистанцията.
5
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво измествате темата? Обяснете за победата над вируса. Обяснете, че вече няма проблем да се яде на заведение.
4
11
 
50
 
! Отговори
сигурно преди 4 години
Лошото е ,че глада ще убие много повече хора от коронавируса !
3
15
 
17
 
! Отговори
Мутафчийски преди 4 години
Изпълнявай новата команда: "Слагай маските!".
2
18
 
36
 
! Отговори
Ели преди 4 години
Какви кафенета и ресторанти, нали тези които се възмущават уж нямат пари? Адекватните хора и без това няма да ги посещават в пика на епидемията.
1
8
 
64
 
! Отговори
Бля-бля преди 4 години
Боко Тиквата-" От днес работат планините"