Борисов и ген. Мутафчийски: Щабът работи!

Премиерът ядосан на коментари
575
Борисов и ген. Мутафчийски: Щабът работи!
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов обяви на брифинга тази сутрин, че Националният оперативен щаб не е спирал работа и бе видимо ядосан на коментарите, че вече "убили" неговия председател ген. Мутафчийски.

"Щабът е доста голям и всяка сутрин се явява, представляван от ген. Мутафчийски, дава информация и отговаря на въпроси. В самият щаб има разногласия по дадени теми", каза премиерът Борисов.

Той допълни, че и днес има съвещание на правителството с щаба, ще се обсъждат шофьорските курсове.

"Горанов настоява да пуснем ресторанти и кафета на открито при строги мерки", допълни премиерът.

За ген. Мутафчийски най-важното от тук нататък е как ще живеем с коронавируса.

"Всяко отпускане на мерките може да доведе до неприятни резултати. Щабът не е казал сбогом, работи си нормално. От няколко седмици говорим с премиера да променим начина на поднасяне на информацията. Това не е новина".

Борисов бе категоричен, че няма никакво напрежение между него и Мутафчийски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


575
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
390
8
 
14
 
! Отговори
Грета Тумберг преди 4 години
защо комуниста Боеисов критикува социалистите доле ГЕРП
389
6
 
17
 
! Отговори
Смехурко до Хохото преди 4 години
Ми пере униформи и си пръска сакото с дезинфектант:)
388
7
 
20
 
! Отговори
хохото преди 4 години
И какво точно работи щаба и ББ?
387
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля Борисов да отиде да навиква малцинствата в махалите,към мен да говори на" Ви "и с подходящ литературен български език на министър председател,а не на чобанин от поляните на село.
386
4
 
20
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 4 години
До Таня"""Щабът работи" - да работи, единствено за да обгрижва новите полети с коронавирусен електорат""Ама недейте така,та това са така ценни "мозъци",които бяха "изтекли" от България.Ето сега рязко ще се вдигне интелектуалното ниво на България.Сега тези "мозъци" ще виснат на мизерната здравна и социална система ,за функционирането на,която те нямат никаква заслуга.Та те нямат нито едана здравна вноска,но ще консумират
385
9
 
3
 
! Отговори
Мдааа преди 4 години
Ще ви кажа един виц. Знаете ли защо след пандемията ще оцелеят само тъпите хора, защото всички умни знаят, че не могат да се разболеят от коронавирус. Така мисли този клоун Алиев. Той не би спечелил и състезание за ***, защото е много ***! По-добре да вземе пример от сънародниците си Андрий Шевченко и Сергей Ребров. Те явно осъзнават опасността", написа Радимов в социалните мрежи.
384
8
 
20
 
! Отговори
33 преди 4 години
Бойко е голям самолюбец.... До довечера очаквам да се появи още веднъж на ефир Как някой ще го критикува... В 23 часа ще ни обяснат че покачването на нивото на река Мисипипи не носи опастност на България
383
6
 
29
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 4 години
Сутринта се наслаждавах на гърленият гагниво-натъртващ глас на Борисов с диалектно звучене,който овикваше журналистите като овчар стадото.Нямаше как да не се насладя на задълбочените му коментари на ниво селска-кръчма след 21 часа и третата шльокавица
382
6
 
21
 
! Отговори
Таня преди 4 години
"Щабът работи" - да работи, единствено за да обгрижва новите полети с коронавирусен електорат. Останалите се спасяваме кой както може, но пари в хазната няма ... и няма да има.
381
7
 
24
 
! Отговори
Голям смях преди 4 години
Журналистите били наглеци, Генерал Годжи му бил голям приятел с униформа за пране. Ми той светиня му, затова го сложи шеф на НОЩ, да трупа рейтинг, та да го номинира за президентски избори. Ама народа прогледна, видя че нарочно го плашат с ада, да мълчи и освен това зверски огладня. Рейтинга на непраната униформа падна и бе махнат като изгорял бушон. Сега пък го върнаха с костюм, та да замажат положението. Всичко постигнато било заслуга на ББ, а уж той не обичал да се хвали с чужд труд.ПАРАНОИК!
380
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такъв култ към личността не е имало и по времето на Сталин.В сравнение с Бойко Борисов и неговото медийно обгрижване,Тодор Живков си беше направо репресиран.
379
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Журналистите как лъскат обувките на ГЕРБ вакса ,ДАВАЙ ВАКСА лъскай и лъжи...
378
9
 
12
 
! Отговори
Да попитам само преди 4 години
Бойко, като повтори 5 пъти "Лъжа" дали не визираше г-жа Лъжа Инпексова...?
377
0
 
10
 
! Отговори
Боже преди 4 години
До Анонимен Колко много простотия и злоба у посредствения платен ***. Колкото са по-прости, толкова повече им е злобата. Не че са направили нещо свястно в жалкия си живот.
376
16
 
12
 
! Отговори
Другари! преди 4 години
Спамете и плюйте здраво по Бойко и щаба! Току що от централата ми пратиха нови проксита да ви слагам плюсчета! Важното е да си мислят, че :Много сме, Силни сме!Дерзайте другари... Плюсчетата от мен!
375
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Любезния ЛосКолко сте прав... За съжаление
374
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лицето борисов беше и водещ и главно действащо лице на това нещо, което не беше пресконференция. Естествено никой нищо не разбра, освен, че заради борисов инфарктите били намалели с 50 %. Да се смееш ли, да плачеш ли...
373
4
 
8
 
! Отговори
Край преди 4 години
ААААА да за матрияла Бате е оптималния - останалите да се нагаждат по правилата на играта.
372
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обичайният ПиАр. Глуповат, *** и обикновено неясен. Но, като за мат`ряла - става.
371
10
 
7
 
! Отговори
Край преди 4 години
Любезния лосТ е прав - Бате е нарцис. Всички успешни лидери са такива. Бате не евава демократичните принципи нали - е точно това го прави идеалния самодържец български. Заслужил си е всички къщи и жени - навсякъде по света. Да си ги ползва със здраве.В Бългия някога ще има паметник от гранид на възпълничък бабанко с кацнала мисирка на рамото.