Борисов и ген. Мутафчийски: Щабът работи!

Премиерът ядосан на коментари
575
Борисов и ген. Мутафчийски: Щабът работи!
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов обяви на брифинга тази сутрин, че Националният оперативен щаб не е спирал работа и бе видимо ядосан на коментарите, че вече "убили" неговия председател ген. Мутафчийски.

"Щабът е доста голям и всяка сутрин се явява, представляван от ген. Мутафчийски, дава информация и отговаря на въпроси. В самият щаб има разногласия по дадени теми", каза премиерът Борисов.

Той допълни, че и днес има съвещание на правителството с щаба, ще се обсъждат шофьорските курсове.

"Горанов настоява да пуснем ресторанти и кафета на открито при строги мерки", допълни премиерът.

За ген. Мутафчийски най-важното от тук нататък е как ще живеем с коронавируса.

"Всяко отпускане на мерките може да доведе до неприятни резултати. Щабът не е казал сбогом, работи си нормално. От няколко седмици говорим с премиера да променим начина на поднасяне на информацията. Това не е новина".

Борисов бе категоричен, че няма никакво напрежение между него и Мутафчийски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


575
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
430
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ангел да каже, Тодор да каже що за хора позволяват да ги наричат така и на каква цена...
429
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както казваше дядо ми"кекави хора" , не може постоянно да се оправдаваш с някого и с нещо си или... или.., ако си мъж, ако не си всичко е ясно, ще "олабваваме", постепено.... ...
428
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на въпроса-Кой ще спечели битката между държавата и мафията, Радой Ралин отговорил: дружбата.
427
20
 
6
 
! Отговори
Така и трябва ! преди 4 години
Но докато Щабът работи ! Румен Радев мързелува и безделничи !
426
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще дойде ден и ще се отървем от короната а от този вирус на снимката дето всеки ден ни наритва и обижда как ще се отървем не знам като толкова дълго мълчахме ,той си плетеше кошницата ,назначи си навсякъде свои копои на които плаща тлъсти заплати от народната хазна за да го крепят а ние си траехме ,мълчахме и се радвахме на простотиите тип -пунта мара и сега ядец ! Нали отдавна сте наясно защо за 80 % от българите заплатите са мизерни и пенсиите безобразни ,за да има за тяхната лаксомия !
425
0
 
9
 
! Отговори
антифа преди 4 години
Тулупа иска, ако може, да проспи цялата криза, и като се събуди един ден, всичко да се е оправило на самотек. Ех, мечти, ех халюцинации!
424
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам дали има друг министър председател дето нарича гласоподавателите си *** ,толупи ... И ние толкова ли сме *** и безхарактерен народ всеки ден да ни наритва ,през час да ни овиква по всички телевизии и всеки ден да ни нарича все по възпитано и любезно как ли не ?
423
0
 
18
 
! Отговори
КАКВО СИ МИСЛИТЕ преди 4 години
БОКО СЕ РАДВА НА СПЕЦИАЛНИ ГРИЖИ. ЗАТОВА ПРАЩИ ОТ ЗДРАВЕ И Е ТОЛКОВА "НЕУМОРИМ". А И "СТИМУЛАНТИТЕ" МУ СА ОТ НАЙ - СКЪПИТЕ И НАЙ-КАЧЕСТВЕНИТЕ. ТОЙ Е БОГОПОМАЗАН, НЕГО 3 /ТРИ/ПАПИ СА ГО ГАЛИЛИ ПО ПРАЗНАТА КРАТУНА. АМА ГО СЛАГА НА ЦЕЛИЯ СЛАБО УМЕН ЕЛЕКТОРАТ.
422
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този *** къде и кога ходи да се пече че е такъв тъмен?
421
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само ей тоя безполезен *** на снимката никаква работа не върши. Обикаля по цял ден медиите, приписва си заслуги и взима 10 бона заплата, от парите, които нормалните хора са заработили рискувайки всеки ден здравето си на работа.
420
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мен пък секретаря на НОЩ ми направи добро впечатление,не беше напрегнат,приятен изказ и гледаше ведро и с хумор на ситуацията.Докато генерала излезна със свити юмруци готов за кавга а другия генерал гледаше неловко и мълчеше .
419
1
 
19
 
! Отговори
трогнат до сълзи преди 4 години
Разбира се , че не е спирал да работи щабът -не е спирал да регистрира събития и да ни шашка с черна статиститка ! И най-важното - продължава да си пуска доказани вирусоносители в България и най-нобезпокоявани да щъкат из нея , заразявайки всичко живо и увеличавайки карантината до безкрай !Добра работа , няма що !Само да бяха вложили и малко мозък в нея ...
418
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И кво като драскате по сайта?Няма диктатура?!Нямате право на избор,защото такава е фалшификаторната система,която поставя такива,които правят живота ви мизерен,за сметка на трупането на сланинка.
417
5
 
5
 
! Отговори
варненец преди 4 години
Обаче съм сигурен че боко чете коментарите в тоя сайт. Както че и госпожата понякога пиши тук. Всеки може да се изкаже тук, не ревете че е диктатура.
416
0
 
22
 
! Отговори
Докога преди 4 години
Днес бяхме ощастливени с появяването на Голямата Тиква по всички канали на телевизията за да обясни, че в Тикволандия нищо не става без негово участие и че кризисният щаб не е спирал да работи.Кога някой е казал че кризисният щаб е спрял да работи, това остана загадка. Но Голямата Тиква надълго и нашироко го опроверга. Посочено беше и къде са враговете на тиквеното управление в БСП и президентството.А проф. Мутафчийски седеше отляво за да го видят, но и че не е по голям от Голямaта Тиква.
415
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А твърдят, че неандерталците са отдавна изчезнал вид. Този екземпляр на снимката е живото доказателство, че те съществуват и живеят сред нас.
414
0
 
20
 
! Отговори
ЧУМАТА ГЕРБ преди 4 години
До Анонимен Какво да очакваме от Барба Ганьос,освен просташки монолог ?
413
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Извини се бе, селски чобанино!
412
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЦИРК!За какво да е цирк? Никой не те задължава да гледаш и слушаш брифингите. За какво да излиза Борисов и да благодари на Мутафчийски? Щабът не е приключил своята мисия. Така, че няма цирк, няма драма. Оперативната дейност продължава. Как ще променят формата на информираност си е тяхна работа. Важното е, че ни информират подробно за к-19.
411
29
 
3
 
! Отговори
До 446 преди 4 години
Извинявайте, но Борисов каза истината. Не можете да отречете, че голяма част от хората под карантина безделничат и си отпочинаха в къщи почти 2 месеца. 7Докато Борисов денонощно мисли и на гърба му са много отговорности. Това, че се опитва да говори на по народен език е плюс. Малко разведрява и без това напрегнатата обстановка.