Отварят тераси на заведения, басейни, шофьорските курсове се възобновяват

Позволява се и индивидуалният спортг
Обновена: 3 май 2020 11:48 | 3 май 2020 11:41, Александър Попов
407
Отварят тераси на заведения, басейни, шофьорските курсове се възобновяват
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Инструктурите на сухоземен и морски транспорт могат да работят от утре, заяви на брифинг в Министерския съвет Бойко Борисов. Трябва обаче да се спазват мерките, да се извършва дезинфекция.

Индивидуалният спорт на открито при определен ред и дисциплина. Но не състезания - става въпрос за бягане по писти и в паркове, тенис на корт. Лично ген. Мутафчийски настоя и за плувните басейни. Там мерките трябва да бъдат не само в басейните, но и в съблекалнята.

Още по темата
Третото, по което нямахме разминавания е, да бъдат отворени терасите на открито в заведенията. Допълнително ще бъдат описани мерките, които трябва да се спазват.

Абсолютно единомислие има за КПП-тата. Считаме, че изиграха много важна роля. Считам, че след Гергьовден ще можем да ги свалим. Ако съумеем като общество да спазваме правилата, ще спестим работата на 11 500 души от полицията, каза Борисов.

За детските градини и яслите не е постигнато единомислие. Защото децата биха поставили под риск учители и възрастни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


407
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
327
3
 
0
 
! Отговори
До йосаран преди 3 години
Добре бе,световний гений ! Не си балък,а какъв си ? Всегосподен щастливец надарен с прозорливост-единствен в света ?Хахахаха....Аман !Все някои го лъже,убива,чипосва,краде ! Все някои му длъжен,виновен ! Все някои му крив !И какъв е смисъла от твоите констатации ?!Ами ако дори и вирусът да е сценарий с икономическа подкладка,но да е единственият вариант за предодвратяване на ИКОНОМИЧЕСКИ КОЛАПС на планетата ? Тоест НЕИЗБЕЖЕН изпълнител на присъдата на Световната банка ?
326
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЙосарянТака е, само гении като теб са прозрели истината.
325
14
 
8
 
! Отговори
До плъхъ преди 3 години
Вирусът е победен от Борисов и щаба ! Дали заради ваксина за туберколоза,дали заради това,че не сме интернационална държава,дали заради ограничителните мерки,дали заради гражданската съвест- никои не може да каже !Факт е,че пикът достигна 90 заразени на ден и вече кривата върви надолу ! България благодари на Борисов и щаба за всеотдайнистта си и адекватността по време на тази глобална криза с неизвестен характер ! А Радев и Нинова ще си получат заслуженото за провокациите и мътилките !
324
2
 
3
 
! Отговори
До питане преди 3 години
Абе я не се прави на много остроумен ! Естествено,че вирусите са уязвими на T' ! Друг е въпроса за конкретния К19,който именно затова е толкова коварен,защото се оказва,че е устойчив на Т'.И не само.....,но много хора го подценяват с мисълта,че като не им е в къщата,непременно означава,че го няма никъде !
323
7
 
12
 
! Отговори
Плъхъ преди 3 години
питаме Бойко къде е вируса щото той е премиер на България!Ако бехме в Щатите щехме да питаме Тръмп?В Русия се пита ПутинВ Германия МеркелВъв Франция МАКРОН и т.н.Ама сме в България и питаме Изкуфялия Бойко!
322
3
 
5
 
! Отговори
Испанеца преди 3 години
Кой кой лъже сега ?Мутафчийски- Бойко Или Бойко- Мутафчийски ?
321
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плъхове,защо питате Бойко къде е вируса,а не попитате САЩ,Китай,Русия,Италия,Испания,Иран,Англия,Франция ?Попитайте техните примиери и президенти ! Бъдете благодарни на Борисов и щаба,че не последвахме ада на гореспоменатите държави,защото ако те имаха ресурса да преборят пик с 4хил заразени на ден,ние щяхме да колабираме при такава цифра,а тогава жална ви майка ! Тези хора ви спасиха задниците,а вие през цялото време бяхте загрижени за ресторантите,празниците и търбусите си !
320
4
 
11
 
! Отговори
Край преди 3 години
Пуснете DMS паметник. Да съберем пари и да направим на Бате паметник. От гранит - трътлест плешив бабанко с мисирка кацнала на рамото му.Къде да го сложим вие кажете.
319
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БОЙКО взимай си Мутафчийски и у вас да ти дава брифинги всяка сутрин !Там да се лъжете двамата Пък ако искате си викнете и дежурните журналисти да си ви задават въпроси ама там в Банкя !
318
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не чух и един аптекар,бензинджия ,продавач в хипермаркет да се разболял!Не видях и един полицай от КПП тата да се е тръшнал от covid19?Има ли вирус сега или се качи на влака и отпътува ?Кво стана е Бойко?
317
4
 
18
 
! Отговори
Карантинчо преди 3 години
Не мога да изляза от блока, защото чувалите с трупове затискат вратата на входа. Да идват траншовете с евро, че те трепят вируса най-сигурно. Повече и от слънцето на уж професора Кантарджиев.
316
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БОЙКО не съм спирал да работя ,не съм спирал да се движа ,слагам маска но в магазина !Бе здрав съм бе БОЙКО Жив съм бе БОЙКО За Кво беха тия мерки бе Бойко?
315
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г- н премиер :Къде е вируса ?
314
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отвратителни хора на снимката.Искам правосъдие и справедливост.Искам отново да има държава и правосъдие и виновните да са в затвора вместо да управляват и да ни крадат.
313
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изпълни си възложените мерки бат Бойко послушничкия той !
312
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз бачкам през целия период на карантина !Не съм срещал Корона вирус?БОЙКО На какво се правиш ***?Защо беше всичко това ?Не може да ме убедиш че имаш нещо в главата МИСТЪР премиер Бойко Борисов !
311
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера гледайки капитан Петко войвода , когато онбашията предаваше града, се замислих, дали въобще българите са искали да бъдат освобождавани и колко наивни на практика са били. На практика нашите чорбаджии и черкезите са тормозели народа много повече отколкото да плащаш данък на султана. Като препрочитам статии на Ботев , как описва че и турчин не ни е драл както български чорбаджия, всичко навява приликите с днешно време , когато шепа чорбаджии , са поставили свой човек престъпник на власт , и чрез него да ни мачкат и заробват. България е във фалит. Парите са в Борисов , Велчев, Гергов, Пеевс
310
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълна пародия на изкуфял министър председател Бойко!
309
1
 
6
 
! Отговори
cash cash cash преди 3 години
Хайде чорбаджии вадете пепелниците по масите, че народа ожадня за наливна бира и клюки пушейки по кутия на час.Който не пуши - на него не му се полага отстъпка.
308
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Домуза и депутатите ги излекуваха за 4 денаа обикновения човек да си седи вкъщи докато се влошикато се влоши приемат го в болницаза вземат парите от европа милиардитеи го довършвар с вентилаторитова е