Отварят тераси на заведения, басейни, шофьорските курсове се възобновяват

Позволява се и индивидуалният спортг
Обновена: 3 май 2020 11:48 | 3 май 2020 11:41, Александър Попов
407
Отварят тераси на заведения, басейни, шофьорските курсове се възобновяват
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Инструктурите на сухоземен и морски транспорт могат да работят от утре, заяви на брифинг в Министерския съвет Бойко Борисов. Трябва обаче да се спазват мерките, да се извършва дезинфекция.

Индивидуалният спорт на открито при определен ред и дисциплина. Но не състезания - става въпрос за бягане по писти и в паркове, тенис на корт. Лично ген. Мутафчийски настоя и за плувните басейни. Там мерките трябва да бъдат не само в басейните, но и в съблекалнята.

Още по темата
Третото, по което нямахме разминавания е, да бъдат отворени терасите на открито в заведенията. Допълнително ще бъдат описани мерките, които трябва да се спазват.

Абсолютно единомислие има за КПП-тата. Считаме, че изиграха много важна роля. Считам, че след Гергьовден ще можем да ги свалим. Ако съумеем като общество да спазваме правилата, ще спестим работата на 11 500 души от полицията, каза Борисов.

За детските градини и яслите не е постигнато единомислие. Защото децата биха поставили под риск учители и възрастни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


407
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
287
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко много добре си каза за кой толип иде реч. Дето постоянно го плюе по всевъзможни начини, от един един сайт със земноводно име.
286
7
 
6
 
! Отговори
апо преди 3 години
До 276 "друго си е да целуваш оная работа на Америка-поне ти я дават измита,нали:)))"Това с "целувките" , вие левите най-добре го знаете , експерти сте по орално-ана л ната материя и никой не ви го оспорва.След като така уверено твърдите че от Америка ви го дават измит , може ли разбираме че от русия го поемате неизмит ?Вече разбирам от къде произлиза клишето "МРЪСНИ КОМУНИСТИ".
285
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
78Мнениепреди 2 часа 32 19Беше въпрос на 4 месеца. Толкова изкараха в Китай и Южна Корея и сега там вируса го няма. В Европа едвам изкараха 2 месеца, а в САЩ един. С 1 и 2 месеца нещата няма да станат.Резултата ще е че тази история е възможно да продължи дълго време. Относно България мерките бяха взети сравнително навреме, но Бойко сгреши с отпадането на ограниченията.Моят съвет е всеки на който му е мил неговия и на семейството му живот да опита да се спаси.Ние лично няма да посещаваме обществени места бая време
284
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 294Няма нужда да се изживавам като нищо. Достатъчно е да знаеш, че тайната на вота е съхранена когато вота не моеж да бъде свързан с определен човек, за да ти е ясно че съм прав. Тук явно пишат и деца под 10 години, иначе няма обяснение защо това очевидно нещо не е ясно. От друга страна, децата под 10 години нямат право да гласуват. Хмммммм
283
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За басейните и морето трябва да направят изследване колко време вируса издържа, защото иначе не бих влязъл в морето ни.
282
11
 
11
 
! Отговори
Много лъже преди 3 години
На Мангъра само хонорара е два пъти минималната работна заплата. Дори едно доброволно посещение в болница не направи по примера на Тервел Пулев.Такива корумпирани доценти трябва да дават пример в подкрепа на думите си и да оборват генералите с действия. А той горкия се скри в тв студията и се сниши по ниско от тревата.
281
10
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Kyрнела най много рИва за олабване... - абе няма ли един смелчага в тая партия да я олаби...
280
6
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
ЛОШО Е 4Е ЕДИН ПЛАТЕН И МАНИПОЛАТИВЕН *** СТРАНДЖАТА ИЗЛЕЗЕ НА САЙТА.
279
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДругари,а какво става с Техноимпекс,дано още работи,че с кво ша са оправдаваме.Шиши краде с разрешение милиарди и дари няколко милиона и това е похвално.А Нинова окраде текнокомплекс и не дари нищо.Срам,другарко.
278
3
 
3
 
! Отговори
Тренер преди 3 години
Тенис кортовете да станат безплатни или на разумни цени от по 4÷ 5 лева на час.
277
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
До анонимен-298,той отдавна е пенсионер
276
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отново питам:има ли ДОСТОВЕРНА информация някъде КАК и ДАЛИ вирусът се разпространява във водна среда(басейн)?Уточнявам:ПОДКРЕПЯМ отварянето на басейните и махането на безсмислените КПП-та!
275
3
 
9
 
! Отговори
1 преди 3 години
др.борисов,а пацо -терасата,дали,ще я отваря.
274
9
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Лошото е, че 130 годишният бузлуджански вирус... - започна опасно да мутира...
273
2
 
3
 
! Отговори
Никой! преди 3 години
Тръгнал кос с дълъг "нос" да развява гол и бос!
272
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другари,какво става с къщата в Барселона ? Гръцкия остров? Нали уж испанските спецчасти и прокуратура " погна " Борисов ? Чувах прогнози за затвор,арести,компромати.....Я дайте инфо за интериора на къщата и на кой етаж е спалнята за гости ?
271
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За всичко е виновен Мунафчийски, той кара разБойко да прави мунафлъци и да плаши хората!
270
3
 
9
 
! Отговори
Само отбелязвам преди 3 години
Ами то сега не е ли най-големият пик? Март не трябваше да се затваря държавата,болните бяха малко. Сега като се увеличават,заведенията отварят,че чакаме и туристи. Според мен март и средата на април държавата трябваше да си работи,а сега като болните се увеличават да се наложат ограничения. Най-важното в тая държава явно са хотелите и пияните туристи. Нормален човек не би тръгнал точно сега по курорти.
269
0
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Пожарникарите на колко ги пенционират?
268
3
 
5
 
! Отговори
Да преди 3 години
Пенсиите да не излизат!!!