Полицаи, медици, фармацевти на море с ваучери от хазната

Ще ги настаняват в държавните почивни станции
225
Полицаи, медици, фармацевти на море с ваучери от хазната
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Тези, които са на първа линия в битката с коронавируса, ще получат ваучери за почивка на родното Черноморие. Става въпрос за полицаи, медицински персонал,фармацевти. Новината съобщиха премиерът Бойко Борисов и лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Още по темата

Първоначалната идея на патриотите беше всички да получат ваучери, но тя не беше одобрена от коалиционния им партньор.

„Обединихме около предоставянето на тази възможност за летуване само във вътрешен туризъм и само за хората, които са на първа линия със заболяването, което стана причина за всички тези резки промени“, каза Симеонов.

Ваучерите ще бъдат използвани за запълване на държавните бази, а едва след като в тях вече няма свободни меса, ще бъдат използвани и частни хотели.

Според него от кризата най-силно е бил засегнат именно туристическия и рестораньорския бранш заради забраната на здравния министър да работят.

Симеонов подкрепи намаляването на ДДС за туризма на 9%.

"И към настоящия момент във всички туристически обекти цари едно двуличие, една неравнопоставеност между хотелските стаи, хотелите като места за настаняване и заведенията за хранене към същия хотел", смята той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
0
 
17
 
! Отговори
лекар преди 3 години
Ако ни дадат ваучер ще го подаря на някого и ще хвана да се наспя.Нищо друго не искам.
153
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Джеймс Ваучер и нравствения полицай
152
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
159 Това не е соц ,това си е див фашизъм . Няма за всичко има за заслужили и Хитлер ги потупва по рамото като с медал (ваучери).Евтина популиска реклама . Само това "ражда " герберската клика и трехните съратници.
151
6
 
13
 
! Отговори
И какво преди 3 години
Значи тези които имаха сигурни и повече доходи им се дават ваучери.Значи вършиш си работата и хоп награда.Еб......си държавата.Соца още си не е отишъл.
150
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Коткаме електорат.Ако се продадат за ваучери и някой бонус си е за тяхна сметка. В един кюп сме. Фалирала държава няма дълго да ги храни. Яде се всеки ден не веднъж на 4 години.Герб е създадена от хора търсещи да завършат феодалния модел.Трябва да ги ликвидираме ако искаме да се промени нещо
149
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фашизъм и това еНА ПРОТЕСТА В ЧЕТВЪРТЪК В СОФИЯ ИСКАМ ВИ ВСИЧКИ ДА ГИ СВАЛИМ!!!
148
0
 
14
 
! Отговори
az преди 3 години
Те хората на първа линия са заслужили, ама като няма пари държавата? А и да не забравяме, че това не се прави за тях, а за да лапнат едни държавни пари едни хора, пък заслужилите служители от първа линия кучета ги яли.
147
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя черкезин не е наред с главата....
146
5
 
35
 
! Отговори
... преди 3 години
Не съм съгласен, точно тези, да харчат от моите пари за да ходят по почивки. Аз като отида на лекар и му плащам, въпреки че съм здравно осигурен. Защо и сега да му плащам почивката? С какво е заслужил, аз лично да му плащам почивката????Симеонов, пияница пробита, вземай си чукалата и са изнасяй нанякъде, психар долен.
145
1
 
33
 
! Отговори
Видовден преди 3 години
Поредната излагация на пропадналия ,изгнил мафиотски режим у нас. УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
144
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И продавачките в зарзаватчийниците са на "фронта". За тях няма ли?
143
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези дето слугуват на КАБАЛа те са с предимство и с ваучери... Българи ВДИГАЙТЕ СЕ ДА махнем продажното сатанинско правителството
142
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този с поредната си глупост окончателно затри Черноморието. Бизнес там вече няма как да има.
141
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом зорлем ще разквартируват всички заразоносители по Черноморието, значи да не припарваме там.
140
0
 
25
 
! Отговори
ЛАЗО преди 3 години
Колкото хазната и безплатният ни финансов министър се охарчиха със занаятието 60 на 40,толкова и държавата ни ще се охарчи за хората от първа линия-медици,фармацевти.лаборанти и полицаи.Всичко е отново по изпитаната схема-ПРЕЛИВАНЕ ПО ЗАСЛУГИ В ДЖОБОВЕТЕ НА КОГОТО ТРЯБВА И КОЛКОТО ТРЯБВА!
139
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно време се подигравахте на Масларова за пенсионерите
138
0
 
26
 
! Отговори
серена преди 3 години
Централните плажове на Варна,Бургас и другите бетонни курорти,отдавна плуват във фекалии.В Албания,Гърция,Турция,Хърватска и...цените същите,без Далавери Симеонов,министерство на туризъмът и бетона , разорани ,дюни и безкрайни хвалебствия на мутри и почивка ,хотели,почивни станции и какво ли не още.В ОСТАНАЛИЯ СВЯТ безплатни чадъри,кафе,салата и узо при поръчан ОБЯД.Безплатна БИРА-няма!
137
2
 
28
 
! Отговори
- преди 3 години
То бива простотии, бива безмозъчие, бива герберастия, бива.....но чак толкоз НЕ бива!!!
136
1
 
18
 
! Отговори
Яшо преди 3 години
*** малоумието, смятах да се стягам за южното черноморие, ама с мръсни ченгета и заразени доктори не ми се летува. На язовир, в някоя семейна вила е удачен вариант. Ще взема една бамбина с големи бозки и ще ги пръскам с ергенско мляко две-три седмици
135
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицаи, медици, фармацевти на море с ваучери от хазнатаАБЕ ТИКВА МИ НИЕ ГРАЖДАНИТЕ ДЕТО ПЪЛНИМ ХАЗНАТА СМЕ ПОЛОВИН ХОРА ТАКА ЛИ