Ваучерът на Симеонов: 210 лв. за 7-дневна почивка

НФСБ внесе предложенията си в подкрепа на туризма
274
Ваучерът на Симеонов: 210 лв. за 7-дневна почивка
Снимка: БГНЕС

Талони (ваучери) в размер на 210 лв. за 7-дневна почивка за всички социално осигурени работници и служители като пряка мярка за подпомагане на вътрешния туризъм. Това предлага НФСБ в законопроекта със свои мерки за сектора.

Още по темата
Според предложението ваучерите ще важат и догодина. Предлагат се още ваучери по 100 лв. за всеки ученик за зелени училища, културни и спортни мероприятия.

Плажни принадлежности по цени, намалени минимум с 50 % или безплатни срещу намаляване на концесионната такса от 50 до 100 %, е друга записана мярка.

3аложена е възможност за намаляване или отмяна на туристическия данък от Общинските съвети на курортните общини след отмяна на извънредното положение.

Предимство за безвъзмездна финансова помощ от 3 до 10 хил. лв. и друго безвъзмездно финансиране за хотелиери, ресторантьори, туроператори и туристически агенти, предлагат още от НФСБ.

В законопроекта е записано удължаване срока за завършване на строителството по националните курорти за подготовка на туристическия сезон. Очаква се срокът за това да е 15 юни.

Друга мярка е удължаване срока за възстановяване на плащания или ползване на туристически услуги от туроператорските фирми до една година като антикризисна мярка за спасяване на бранша.

Законопроектът е внесен в деловодството на Народното събрание и предстои да бъде гледан днес от Правна комисия, а утре – в зала.

Според лидера на партията Валери Симеонов българският туризъм трябва да бъде спасен от българската държава и българските граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
2
 
1
 
! Отговори
One преди 3 години
Да си ги задържат.
239
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименСамо уточнявам, пише се ГЕРБ...
238
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В това правителство няма ни един с мозък в главата си.
237
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ххахаххахаааааа !!! 210лв за 7 дни ?!?! Валерка, бунгала от тип "оркестър без име" отдавна няма, а Балкантурист остана само в хубавите спомени на хората...!! По-добре да се дадат на пенсионери и гладуващи, дето цял месец ще изкарат с тях, а не да пълните гушите на кафеджийско-ресторантьорската мафия ....!!
236
1
 
8
 
! Отговори
Циркаджии преди 3 години
210лв. за 7 дена - ми то за 30лв на ден палатка не може да опънеш в къмпинг! А мит'ряла колко ще требва да доплати?
235
0
 
16
 
! Отговори
Тиквоний Велики преди 3 години
Цирк :) Тая пародия на държава...пълен цирк :) :) ххахахахахаххах
234
0
 
14
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
А кой ще спасява българските пенсионери с 200 до 400лв,или те така или иначе са аут .
233
22
 
5
 
! Отговори
Поклон преди 3 години
Най-сетне! За първи път от падането на комунизма и затварянето на ведомствените бази някой помисли пак за народа. Това лято за пръв път от много години ще сме и ние, цялото семейство, на родното Черноморие. Вече стягам опела. Благодарим ти, Бойко, от сърце. Поклон!
232
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
за всички социално осигурени работници и служители.Мухлььььььььо.., Не ваучери ами пари да давате няма да стъпим в клозетният ви вмирисан на л-на бетон и мутри плаж селеяндурино от НФСБ преведено като Нац.фронт за Слааабоумници и Бокллюци.
231
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимена какви десни партии пишете тука бе мозъчноампутирани?Всички са били най-отявлени комунисти, както и БСП така и ГЕРП!...........И трето върви където искаш на майната си РайнаИ четвърто,дясното е да градиш,а не е да заграбиш властта,за да крадеш и грабиш от народа(както си го представяте),а народа да живее зле,заради няколко алчни крадциПето,политиците не трябва да се самозабравят и се превръщат в копие на кървавия Нерон срещу собствения си народ
230
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимена какви десни партии пишете тука бе мозъчноампутирани?Всички са били най-отявлени комунисти, както и БСП така и ГЕРП!.......Първо,кой какъв е и какъв се чувства,не е твоя работа,това е лично решение на всеки и не можеш да даваш определения за другитеИ второ,виждам,че се превръщаме точно във фашистка държава и почитаме убийците на българи от Септември 1923г. и ни се ръсят фалшиви политически пропаганди,вместо да се дават решения за проблемите в държавата и благото на населението
229
1
 
23
 
! Отговори
Мен преди 3 години
***, моля ви са, що за малоумие. Преди две години щерката беше на зелено училище - тарифата беше 450 лв. , а тез "ваучерни" 100 лв. какво ще покрият?!Спасяват туризма или спасяват само наши фирми и пак давят други...Частични ваучери за мизерни хотели не щем, мерси!
228
2
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен234,напиши нещо ,за пожарникаря комунист.
227
2
 
3
 
! Отговори
Уф преди 3 години
От 5 години чета как все се изнасяш от Терминал 2.Хайде,какво чакаш още?Да се върнат другия месец още двеста хиляди,като през март?
226
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За какви десни партии пишете тука бе мозъчноампутирани?Всички са били най-отявлени комунисти, както и БСП така и ГЕРП!Все още преобладаващото племе на тази територия са робите на комунизма - с извинение ама е истина!Средния българин има интернет да цъка, ама не е духовно узрял да се информира какви алтернативи има към статуквото! Избирайте ГЕРП или БСП - ще ми бъде много смешно след това!Дреме ми на пушката и без това се изнасям - терминал 2, де!
225
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БСП помогнаха на ДСБ+Дъ Бъ,да излязат от дупката,като бесепарите им дадоха гласовете си,за да спечелят места в местното управление,после ги изоставиха - прелъстена и изоставена БСП.Мисля,че това не е честноОсвен това,всички партии са десни СДС,ДСБ+Дъ Бъ,ГЕРБ са от една и съща дясна атлантическа партия - ЕНП, ДПС не са от ЕНП,но също са десни и няма баланс,а когато няма баланс и опозиция,управляващите се самозабравят и мисля,че БСП заслужава подкрепление,за да има истинска и по-силна опозоция
224
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Валерко, взимай си метресата-вице премиер, абичката и се махай! Връщай се на село и си гледай кърската работа, хитрецо селски! Как може с такава елементарна схемичка да се опитваш да метнеш цял народ?! Явно си много *** щом имаш цял един народ за толкова глупав! Само че, Валерко, знай, единствения глупав си ти! И спри да ми мякаш от телевизора, че ме дразниш!
223
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БКП МИЛИЦИОНЕРИ СРЕЩУ ЗАПАДА, ОКАЗВАТ СЪПРОТИВА ХАХАХА
222
3
 
8
 
! Отговори
ВЕТО ! преди 3 години
ВЕТО !!!!
221
1
 
17
 
! Отговори
АК47 преди 3 години
От мутри..... за мутри.....с вашите пари..... с 3 думи.....